Aion

Moukka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
tilkka 27.10.2008
Mainiosti jytisee!! Laulaja hyvä, mutta jotenkin olisi voinut olla pinnemmalla tahi selkeämpi.. Mutta toimii näinkin varsin mainiosti!
0   +1 +2
 
Guitarwall 21.10.2008
Ekaksi kiinnittyy huomio ihmeellisen tunkkaiseen virvelisoundiin, pakko olla trigattu/sample? Laulajan bassoyritelmät ei toimi, mutta toi vähän raspimmin vedetty matsku toimii paremmin. Basso ja kitarat sekoittuu vähän turhan paljon toisiinsa, kitaroita oisin ite ehkä nostanut hieman kovemmalle. Pari ihan hyvää riffiä.
0   +1 +2
 
6
jounikka 21.10.2008
No, ei sinänsä mitää uutta tarjonnut välttämättä, mutta en menis huonoksikaan haukkumaan. Ehkä nyt vähän tuntui ohimoissa kuunneltuna liian kovalla volyymilla. Ja emovivahteista pisteet.
0   +1 +2
 
8
fluffyband 07.10.2008
Mukavan kuulloista runttausta, kertsi toimii hyvin. Laulu ei säkeissä toimi niin hyvin kuin kertsissä.
0   +1 +2
 
8
Teawisher 30.09.2008
Parissa kohtaa laulu menee tosi hyvin musan kanssa. Tulee ajoittain mokoma mieleen, mutta ei missään nimessä liikaa. Kokonaisuus toimii hyvin ja tämä oli positiivinen yllätys kun pelkäsin ton alternative metallin takia jotain nyyhkyemoilua. Suht tarttuva ja hyvä biisi siis.
0   +1 +2
 
5
armas v 30.09.2008
Mukavan mureaa mutta kliseistä musiikkia. Riffit sais olla omaperäisempiä. Laulussa hyvä kaiku. Hölmöt sanat ja turhan mieto laulu. Puuttui mieleenpainuvat melodiat, joten aika jälkiä jättämätön biisi. Yhtenäistäkää konseptia vielä ja kehittäkää omia ideoita.
0   +1 +2
 
8
Ärcko 29.09.2008
Tää ei oo mun ykkösgenre, mut kommenttirinki on just siks kiva et törmäilee kaikenlaiseen. Tässäki on tosi koukuttava (hyvä!) intro, mut sitte lyriikoiden alkeassa mut pelataan kyllä pihalle ku en nii suomalaisesta metallista välitä.. no kuunnellaan nyt kuitenki solidaarisuuden nimissä, ja hei, ei tää ole yhtää pahempi. En näe mitään syytä mikseivät noita tänhetkisiä suomimetallibändejä kuunteleville kelpaisi tämäkin. Ehkä jotain omaperäisyyttä / iskevyyttä puuttuu lyriikoista, vaikka toi kertsi on kyl iha cool.
0   +1 +2
 
sadcircus 27.09.2008
Hyvää, tiukkaa soittoo, ja magee biisi... Välillä laulu menee ehkä pikkasen ylitulkinnaks...
0   +1 +2
 
9
Modnar 24.09.2008
Hienot saundit. Kitarakuviot ovat varsin upeat. Jotenkin tulee mieleen Stam1na hieman hidastettuna. Kenties jotain Machine Headistakin. Oikein mainiota metallia.
0   +1 +2
 
7
Lasa 23.09.2008
Kuulostaa vähän kliseiseltä. Aika peruskamaa mutta ihan hyvät kitarat ja muutenki ihan hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 20.09.2008
Tällaista musaa arvostelen ainoastaan tunne pohjalta. Loistavaa tulkintaa laulajalta ja "kivat" sanat olette kehitelleet. Mutta kun ammutaan niin sitten ammutaan ei selittelyjä kiitos...Bändi vetää kyllä hyvin ja skitat toimii riffeineen (ei mitään mullistavaa, mieleen jäävää), kuten rytmiryhmäkin. Aineksia on. Nyt kuuntelen 4 kertaa ja tää alkaa toimimaan. Ehkä näin sen täytyykin olla sanoitusten mukaisesti aion. Eli ihan fiilis pohjalta hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Killing Kind 19.09.2008
ootte saanu herra ylpön laulaa :D vau. itselle jäi ainaki päähän soimaan. siitä 8
0   +1 +2
 
9
electrichaos 18.09.2008
hYVIN TÄLLE moukalle iskee tämänkaltainen rytinä. Loistavaa tykitystä!!
0   +1 +2
 
9
Latent 14.09.2008
Hehe, loistavaa, kunnon rumpu-basso-alotus on aina plussaa! Soundit uppoo mulle kyl ku nyrkki silmään, muhevat ja munakkaat. Toi laulukin on vitun hyvän kuulonen noissa kertseissä, mut jotenki tos alussa se kuulosti huonolta, vähä jotain teennäistä ja väkinäistä siinä on, mut sit ku se lähtee auki kunnolla nois kertseis ni vitun gut! Riffit on hyviä ja potkii sopivasti. Säkeistön lauluja lukuunottamatta vitun hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 13.09.2008
nyt on bassossa munaa! soundit iski kyllä meikäläisen kumoon. Laulaja kuullostaa paremmalta korkeammissa nuoteissa. Kertsi tuli ihan puuntakaa! Vitun hyvin noi murskaus-säröt surisee tomikompin päällä pärkkele! Parasta tässä silti oli kertsi. Tuli jotenki oudosti CMX mieleen. tosi mukava tunnelmallinen biisi!
0   +1 +2
 
Satta Timo 13.09.2008
Ihan hieno idea tässä on ollu, laulu vain ei toimi alun mölinäkohdassa juuri mitenkään.

Anteeksi, mutta minulle tulee Stam1na mieleen tästä.

Nuo mölinäkohdat pois niin tämä on hyvä. Muuten ku niiden osalta tykkäsin biisistä varsin paljon.
0   +1 +2
 
8
Epoche 13.09.2008
Tietääkseni kokonaan uusi tuttavuus itselleni. Ja kovin hyvältä toisaalta kuulostaa, harmi että kuulostaa myös hyvin tutulta. Itselleni on kovin ristiriitainen uutuus, toisaalta tykkään ja toisaalta en ollenkaan jaksa. Potentiaalia on, mutta vähän noita jo suomibändeiltä kuultuja maneereita voisi välttää - varsinkin pistää miettimään niissä kohdissa kun muuten miehekäs laulelija kuulostaa jolta Yrjänähomolta..
Mut hyvä suoritus silti, mielelläni kuulisin toiseenkin kertaan - mutta en ehkä silti ole valmis siihen..
0   +1 +2
 
7
J.R No 11.09.2008
Rumpukomppi paljastaakin genren lähes heti. Alku on vähän vaisu, mutta kertsi toimii todella mukavasti. Rumpusaundeista kyllä pitää hivenen motkottaa, triggaus kun ei oikein allekirjoittaneen korvaa miellytä. Kertsissä annan kyllä erityismaininnan, se ei kalpene tämän päivän listanimistä varmaan piiruakaan.
0   +1 +2
 
Piru Kange 04.09.2008
Jeah, ihan hauskaa "köyhän miehen System of a Downia" suomeksi. Tai no, se oli ensimmäinen mielikuva, mikä tästä tuli. Soundit ovat jotenkin valjut, tai sitten se johtuu vain huonoista kuulokkeistani. Mene ja tiedä. Pirteän biisistä tekee tämä osien vaihtelevuus ja mukavat tiluttelut ja muut rytmikikat. Tähän ei kyllästy. Teksti on ihan pätevä, joskaan se ei mitään uutta näkökulmaa moneen kertaan läpikäytyyn aiheeseen, mutta teknisesti se on kirjoitettu hyvin. Tai ainakin tällainen fiilis jäi näiden parin kuuntelukerran jälkeen.
0   +1 +2
 
7
Zim0 04.09.2008
alun basso riffi oli todella muriseva ja toimiva. biisi tuntui menevän oikein hyvin eteenpäin.. kunnes. laulaja aloitti ja biisi lähti käyntii. okei. siis. biisin rakenne toimii kokonaisuutena ja soundeissa ei ole mitään vikaa. mutta jos joku sanoo että tämä ei kuulosta maj karmalta niin voi miettiä uudestaan. Laulaja tuntuu jopa yrittävän matkia herra ylppöä. samalla höpötys tyylillä laulaa. kaikkia se ei välttämättä haittaa mutta minua särähti korvaan.

kuitenkin hyvää settiä. sitä en kiellä.
0   +1 +2
 
8
milkman 01.09.2008
Vähän tasapaksua alusta loppuun. Olisi kaivannut mielestäni jonkinnäköistä muutosta loppuun mennessä. Vokalistin ääni, kun saa jotenkin tylsistymään, vaikkakin siinä on potentiaalia, sikälimikäli instrumentaalinen puoli pystyy värittämään sitä. Ihan ok veisu.
0   +1 +2
 
rumpoint 01.09.2008
soundit on jotenkin vähän tuhnuiset, ei kyllä minuun muutenkaan kovin iske. laulu ei kuullosta luonnolliselta
0   +1 +2
 
8
Abasso 25.08.2008
Tymäkästi lähtee homma käyntiin.Joku tulee laulusta mieleen mut en saa mieleen kuka.Karvan verran jää ehkä laulu liian taakse.Muuten kyllä omaperäinen saundi.Riffit on kyllä vähän mitäänsanomattomia, mut soittopuoli tuntuu olevan oikein mukavasti hallussa.Kohtuullisen tyylikästä materiaalia kuitenki.
0   +1 +2
 
olli.teirikko 18.08.2008
Valmiin kuuloista matskua. Raskasta ja meluisaa.. Pyrin itse tekemään herkkää ja tämä on ihan eri lähtökohdista tuotettua, joten en osaa tästä paljonkaan sanoa, mutta kuulostaa hyvin tehdyltä ja valmiilta levylle.
0   +1 +2
 
9
marccus 18.08.2008
Rajua, mutta melodista. Basarissa on hauskan synteettinen soundi, melkeinpä kuulostaa koko setti sähkörummuilta, ovela miksaus. Särökitaroissa on munaa, ja vokalisti on myöskin uskottava.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 17.08.2008
Taidokasta ja tyylikästä perusvaihtoehtomättöä. Erinomaisesti toteutettu aina tuotantoa myöten. Koko kesto on käytetty hyvin, eikä biisi jää paikoilleen saatikka lopu liian aikaisin. Voisi melkein olla Radio Rockin soittolistoilla.
0   +1 +2
 
Tommy Waits 16.08.2008
komiasti murisee soittimet...hyvältä kuulostaa. laulukin toimii, tosin säkeistöjen matalalta laulettu ei toimi ihan täysin, mut jos siihen kehittäis jonkin stemman, niin sit sekin vois toimii. muuten ihan kelpo kamaa.
0   +1 +2
 
sake85 15.08.2008
Positiivista, että lauletaan suomeksi ja selvästi. Tosin siitä päästään siihen, ettei lyriikat koskettaneet paljoa oli ne sitten opettavaisen antiväkivaltaisia tai ei.
0   +1 +2
 
7
dasx 14.08.2008
Melkoisen alavireistä menoa, tulee jonkin verran Tool mieleen. Biisi on aikalailla perushevikamaa. Tykkäisin tästä enemmän, jos ei olis kompressoitu näin lyttyyn tätä äänimaailmaa. Nyt tulee seiska.
0   +1 +2
 
9
MLL 13.08.2008
Soitto rullaa varsin mainiosti. Intro oli hyvin odotuksia luova. Diggaan muutenkin rumpalin työskentelystä.

Hyvin jytisee. Kaikki toimii hyvin.

Tämän genren ongelma lienee se, että bändit uppoutuvat samaan massaan. Bändinne ei oikein erotu tuosta massasta.

Sanat ovat kyllä aika synkkää lunastusta.

Omaperäisyyttä lisää.
0   +1 +2
 
10
polte 13.08.2008
Vokaalit toimivat hienosti. rapiat soundit tässä biisissä - varsinkin kitarat rouhivat todella maukkaasti ja erottuvasti, vaikka matalalta mennään. Hyvä kokonaisuus
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 12.08.2008
No tämähän onkin ihan kivan kuuloinen piisi, vaikka nimen perusteella odotin jotain hieman erilaista.
Jo heti alku onnistuu herättämään mielenkiinnon, joskin bassorummmun "tykytyky"-paukutus alkaa joissain välissä ärsyttämään. Laulajan äänen käy hyvin biisiin ja sen tyyliin. Laulajan äänen muuttaminen toimii myös erittäin hyvin ja tekee mukavasti eroa säkeistön ja kertosäkeen välille. Ehkä säkeistö ja kertosäe kuitenkin kaipaisivat vielä hieman jonkinlaista erottelua...tai en ole kyllä sittenkään varma. Tämä tavallaan toimii näinkin. Ai niin, laulusta kuitenkin vielä sen verran, että minusta olisi mukava jos se olisi säkeistöissä _ihan_ pikkuisen paremmin esillä. Kertosäkeessä se tuntuukin jo olevan oikein mukavasti äänessä.
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 10.08.2008
Oikein mukava bassosoolo alussa. Normaalia suomenkielistä Alternative Metallia, laulaja yllätti positiivisesti. Itseasiassa tästä tulee aika paljolti Maj Karma mieleen.
0   +1 +2
 
RattleMachine 07.08.2008
Alussa korvaan tarttuu kielen fraseerauksellinen kömpelyys: "rakastaa, ei raAkasta" - mikä raakasta? Raaka kala? Suomi on hankala kieli laulaa ja fraseeraukseen kannattaisi kiinnittää huomiota...
0   +1 +2
 
argon 06.08.2008
Ensi nuoteista kuuli, että tiukkusasiat ovat varsin hyvässä kunnossa rytmiryhmällä. Vokaaleissa matalalta laulettu osuus kuullostaa kyllä aika karsealta, mutta kun siirrytään korkeampiin nuotteihin/ärhäkämpiin vokaaleihin niin homma toimii taas mallikkaasti. Eli ne matalimmat vokaalit voisi olla vielä sovituksen kohteena, muuten hyvä biisi ja toteutus.
0   +1 +2
 
Luopio666 06.08.2008
Kivat särot, varsinki bassossa. Muutenki ihan pätevän kuulosta tavaraa. Ei ihan sitä mihin mä rahani pistäisin, mut en vaihda paikkaaka jos joku tän pistäis soimaan..
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 01.08.2008
Hyvää mättöä mukavalla melodilla. Edes "rakastan" sana ei häirinnyt sillä se sopi kuin nyrkki silmään sanan "raivoaa" tokaisun kanssa! Ehkä biisi olisi voinut olla kokonaisuudessa vähän korkeammalle sovitettu. Muuten ei ole valittamista.
0   +1 +2
 
8
ESonic 30.07.2008
Raskasta ja jykevää menoa. En ole kyseisen musiikkityylin kannattaja, mutta pystyin kuuntelemaan biisin loppuun asti. :) Sanoista sai hyvin selvää ja olivat muutenkin sisällöltään ihan merkitykselliset eivätkä pelkkää hölönpölöä. Laulajalla oli tyyliin sopiva ja miellyttävä lauluääni. Kyllä tällaista kuuntelee.
0   +1 +2
 
10
Eversincetheday 29.07.2008
Tiukoilla soundeilla ja kivalla kikkailulla varustettu mehevä esimerkki laadukkaasta suomenkielisestä metallista. 51 Koodia kohtaa Kotiteollisuuden. Mä pidän, mitäs tässä muuta itkemään.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 27.07.2008
Kunnon jytkettä heti alkuun, hienoa. bassoilu ja riffittely on erilaista, alternatiivista kuten pitääkin. Laulu voisi ehkä olla vielä enempi pinnassa tai jotenki muuten selkeämmin miksattu.
0   +1 +2
 
Snacke 26.07.2008
-kaikua vähän runsaasti vokaaleissa, korostuu liikaa sinänsä hyvän sotkuisen intron jälkeen
-kertsissä sekin toimii kyllä
-kappale toimiva, mutta hieman pliisu ensivaikutelma säk-kertsi yhdistelmästä
0   +1 +2
 
[]sade-a 25.07.2008
Menee minulta aivan täydellisesti yli ymmärryksen.
0   +1 +2
 
drlecter 24.07.2008
No nyt jytisee. Jossain megadethin biisissä on täsmälleen samanlainen rumpukomppi biisin alussa.
0   +1 +2
 
Seireeni1918 24.07.2008
Hyvin soitettua kamaa, eikä lainkaan paskempi biisi. Lauluääni on jostain tuttu, mutta en saa päähäni mistä:D
0   +1 +2
 
7
slideputki 24.07.2008
Aika rohkea kappale. Katkeraa, muttei suloista. Kenelle tällaista musiikkia tehdään? Kohdistakaa agressionne itseenne.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 23.07.2008
Tummaa rätinää karkeilla soundeilla.
Laulu on tehty hyvin biisin päälle, se on karheaa, mutta siinä on tulkintaa mukana ja sanoista saa selvää. Tämä ei yleensä ole örinä-genressä totta.
Biisissä on hieno fiilis, soundimatto tulee hyvin kuulijan iholle.
Itse miksaisin laulun hieman paremmin esille: laulajan soundi ja tulkinta ovat hyviä ja nyt ne hukuvat muun äänen alle.
0   +1 +2
 
Badmad 23.07.2008
Tässä biisissä on aineksia hyvään.. laulumelodiat, yleistunnelma ja bändin soitto toimivat mainiosti. Sanoituksiin ei tullut kiinnitettyä juuri huomiota, mutta eivät ne korvaan särähtäneet, mikä on kotimaiselle laululle aina hyvä juttu. Jotain kummaa laulusoundissa on, mikä ei oikein nappaa (joku efekti? yms..) mutta summa summarum: hyvä biisi, tuli kuunneltua useampaan kertaan.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 22.07.2008
Nyt päästiin taas asiaan! (Muutama rauhallinen tunnelmointipäläjäys tätä ennen...) Mystinen aloitus rouheilla soundeilla... Vangitseva biisi!
0   +1 +2
 
Pitk 21.07.2008
Asiallisen kuulloista mättöä. Laulun taso voisi olla snadisti korkeammalla. Jouuu hiukan pinnistelemään kuullkseen sanat. Etenkin kertosäkeessä. Muuten soundi varsin bueno. Säröbasso toimii kuin Korkeajännitys!
0   +1 +2
 
10
Toni Solo 20.07.2008
Jaha, lisää tykitystä. Tämähän on komea biisi, jotenkin ylevä. Laulajan jylhä laulu ja tiukka rummutus luovat komean ytimen esitykselle. Mutta ne kitarasoundit, olivatpa kerrassaan upeat, täysin kansainvälistä luokkaa. Genressään kybän arvoinen pläjäys.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 18.07.2008
Soundipuoli prosessoitua perusmetallimeininkiä. Alavire niin kitaroissa kuin laulussa tekee biisistä pikemminkin sekavan kuin raskaan. Vokaalien rauhallisten kohtien tunetukset (tai ainakin vahvat muut prosessoinnit) ovat kauheita. Biisi melko turha ja koko homma kohtalaisen ideatonta perässähiihtoa. Soittotaitoa riittää, mutta itse en jaksa yhtään tällaista bändiä lisää.
0   +1 +2
 
sikki-six 18.07.2008
No johan on murakat soundit tässä biisissä - varsinkin kitarat rouhivat todella maukkaasti ja erottuvasti, vaikka matalalta mennään. Vokaalit toimivat erityisesti kertsissä, vaikka kaipasin niihin yleisesti pikkasen lisää "in-your-face" -tuntua. Tuo saattaa korjaantua myös miksauksella.
0   +1 +2
 
zenri 14.07.2008
Tämähän toimii. Soitossa tosi tiukka meininki ja sounditkin varsin kelvot. Laulu on paikoin vähän tukossa. Aika vahvasti tulee mieleen se toinen Mo-alkuinen kotimainen metallibändi, mutta on tässä omaakin persoonaa aivan tarpeeksi. Silti toki kulkeminen vielä omaperäisempään suuntaan ei ole huono ratkaisu. Kuitenkin varsin hyvää meininkiä.
0   +1 +2
 
A.S.H 14.07.2008
Tyylikästä. Vaikkei sointimaailma olekkaan suosikeitani. Kuulun "loudnes off" rintamaan. Taidokasta jälkeä silti, ala-astevire basson soitosta propsii.
0   +1 +2
 
8
Grazy Mama 11.07.2008
Hyvää mättöä. Makeat soundit, hyvää rosoa messissä. Omaperäinen laulusoundi, siitä plussaa. Toimii. Tätä kuuntelee mielellään.
0   +1 +2
 
8
Tempsa 11.07.2008
makea nimi muuten teillä.. Mut kyllähän tää aika lailla tipahtaa tonne normisuomimäiske koteloon.. soundit, laulajan soundi ( on pikkusen annalaa mukana) ja näin.. mut ei sinänsä mitään huonoa.. vähän sitä omaa leimaa mukaan.. kävin kuuntelee noi muutkin viisut.. ei paskaa!
0   +1 +2
 
10
rene 10.07.2008
Pohjan soundit ovat hyvät. Laulun delay-kaiku vie laulua pois samasta "tilasta" ja se vähän riitelee miksauksessa. Raskaammassa poljennossa soundi onneksi häviää. Biisi ja sovitus on juuri sellaisenaan hyvä, joten sitä ei kannata lähteä muuttamaan.
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 10.07.2008
Vau, täältähän pukkasi oikein hieno ja mahtipontinen biisi. Laulajalla on todella miehekäs ja kiinnostava ääni, laulu muutenkin kivasti hallussa..lausumisessa ehkä mennään vähän liikaa sinne Herra Ylppö-osastolle (rakastoaa, lopettoaa), eli ei aina kuulosta ihan suomenkieleltä. Tosin onhan se fysiologinen totuus että tietyistä äänenkorkeuksista lausuminen vähän muuttuu väkisin. Soittopuolella en löydä mutisemista, eikä laulussakaan todellakaan erityisemmin mitään vikaa ole. Tykkäsin!!!
0   +1 +2
 
Mörre 09.07.2008
Tulee kyllä useampikin Suomen rock-genren esikuvista mieleen turhankin vahvasti. Synkkä laulu jolla biisi myös alkaa on hieman laimean kuuloinen, kaipaisi vähän lisää asennetta. Toteutus muuten on onnistunut hyvin. Kitarasoundit voisivat tosin olla raskaammissa kohdissa vähemmän puurot. Lyhyt biisi, mutta kaipaisi silti lisää vaihtelua.
0   +1 +2
 
7
louis 09.07.2008
Synkähkö alku johan nyt. ei aivan minun makuuni mutta taidokasta työtä. Kiitos ja kumarrus.
0   +1 +2
 
jasca 08.07.2008
Ihan alusta tuli mieleen Megadethin Addicted To Chaos.
Biisin kitara soundin oli erittäin miellyttävä. Riffit oli ehkä hiukan yksitoikkoisia.
Laulu ja sanat toimi hyvin. Pituus oli aika sopiva, ei ehtinyt pitkästyä.
0   +1 +2
 
10
Telaketju 31.07.2008
Loistavaa kun murinaskebat möyrii syvällä sisimmässä, Soundit potkii persiille mahtavasti! Soittamisessa ei ole mitään vikaa havaittavissa! Bonusriffipisteet tulee 2:30alkavasta kohdasta!
0   +1 +2
 
Thego 07.07.2008
No helvetti! Toivottavasti mun piiperrysbiisi ei tuu missään olosuhteissa tän perään:). Lähtökohtaisesti karsastan näin rujoa äänimaailmaa, mutta tän kaltaisten biisien ansiosta useammin tulee tarkastettua mitä pinnan alta löytyy. Tässä tapauksessa yksinkertaisen kekseliäät sanat ja vetävä kertsi. Rumpalin työskentely teki biisistä asteen mielenkiintoisemman.
0   +1 +2
 
Zebhyr 07.07.2008
Uskottavan oloinen ryhmä takoo maukasta metallia. Peukkuni nousi.
0   +1 +2
 
Begemot 07.07.2008
Alussa outoa soundia? Muistaakseni aika samantyylistä kuin edellisetkin biisit eli jonkinlainen tyyli bändillä on. Melodista, hieman raskaampaa suomirokkia. Sanat - ilmeisesti venytetty laulu teki sen - toimi biisissä paremmin kuin paperilla, niin kuin pitääkin. Silti sillä puolella on varaa vielä hakea omaperäisyyttä, syvyyttä ja erilaisia muotoja teksteihin.

Kuuntelukelpoisia biisejä, hyvin tehtyinä ja toteutettuna. Kyllä tälle kuulijoita löytyisi, ihan normikansan joukosta, jonkinlainen hitti vaan alle.
0   +1 +2
 
9
Dr. Surakovsk 06.07.2008
Todella loistavat rumpusaundit. Säröbassot toimii. Kokonaiskuvaus = Tukeva!
0   +1 +2
 
10
Fear Delirium 02.07.2008
aivan helvetin kova biisi. ja mureeta on.paistomittari paukkuu punaisella. täytyypä kuunnella muutkin biisit.
0   +1 +2
 
ratpatbat 11.07.2008
Rouheet on soundit! Soitto toimii ja biisi rakennettu genren edellyttämällä tavalla. Kuuleman perusteella bändillä kaikki ois todella hyvin kasassa... ongelmana on ehkä ko tyylin suuri tarjonta ja siitä erottuminen
0   +1 +2
 
7
ronne 12.11.2008
Lähti käyntiin aika metallisesti buusteroituna, mut tällä ankstilla pauhaa 10000-muutakin hevi kuningasta. Mikä tekee tästä ainutlaatuista, ja omin takeista?
0   +1 +2
 
9
Argyle 07.11.2008
Tanakat soundit. Laulu aika teennäistä huokailua säkeistöissa, huuto-osasto toimii helvetisti paremmin. Korkeampi kertsi toimii. Kitarat aika perus jynkkyä, mutta kertsin hyvä laulumelodia pelasti paljon. Säkeistö menee ilmeisesti niin matalalta, ettei laulaja saa ääntään soimaan. Ainesta on. Lopun jynkkykitarat ennen viimeistä kertsiä on ihan siistit, ehkä jonkun liidin tuohon ois voinut vielä nykäistä päälle.
0   +1 +2
 
axismundi 04.08.2008
Intro oli lupaava, kaikkineen päivineen, kunnes laulaja avasi turpansa. Alun oudon, liian matalalta laulamisen jälkeen alkoi taas toimia. Rumpalilla on menoa ja meisinkiä, mutta kevyttä epätarkkuutta soitossa. Muuten kyllä kuvittelisin kuulevani tätä biisiä kulumiseen asti esim. Radio Rockilta. Boijjaat ny kunnon studioon ja biisit runkkaatte viimottenpäälle kuntoon, niin avot, saatana!
0   +1 +2
 
8
Tohvelisankari 30.08.2008
rummuissa munaa. laulu oli vähän väkinäisen tuntuista ennen kertsiä. kertsissä ei...
0   +1 +2
 
10
Lenno 04.08.2008
Tymäkkä saundi rummuissa. Ja koko biisissä. Kitaroiden ja basson vireet on vähän turhan alhainen, varsinkin bassosta saisi paremmin selvää, jos olisi vähän korkeampi. Laulajan äänestä pidän erittäin paljon, toimii erinomaisesti. Vähän tulee herra Ylppö mieleen, eikä ole huono asia, päinvastoin. Myös Mokoma-vaikutteita kuulee. Ei tätä paremmin voi tehdä.
0   +1 +2
 
Arnaud 03.10.2008
Suomimetalli on genre, jota en ymmärrä.
Soittotaitoa löytyy, laulaja vetää hyvin ja sounditkin ovat hyvät.
Kitarasoolo jäi puuttumaan.
Toimivia riffejä löytyy, mutta en jaksa tästä innostua kielellisistä seikoista johtuen.
0   +1 +2
 
Dexteri 04.11.2008
Mettallia ja vieläpä suomen kielistä.Sanoitus genre huomioon ottaen on tarpeeksi tyly ja se on pelkästään hyvä juttu.
0   +1 +2
 
apache 06.11.2008
vaikka biisissä ei mitään ihmeellisen erityistä ollut, niin tästä tuli hyvä fiilis. soitto soi ja laulukin sopi biisiin kuin naula polveen.
0   +1 +2
 
8
The Escapist 21.11.2008
Alun rumpukuvio muistutti jonkin verran Diabloa. Laulu ois saanut olla isommalla. Ei oikein kuulunu. Hyvät, raskaat soundit. Kappale kantoi aika hyvin alusta loppuun eikä ollut silleen mitään tylsää/ylimäärästä osaa. Simppeli ralli ja hyviä koukkuja.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 06.09.2008
Hivat ja lätisevät on soundit. Kitarat suraa hyökkäävästi ja löylä heitetään oikein isolla kauhalla!
0   +1 +2
 
8
En tykkää erityisemmin itse genrestä, mutta biisi on suht menevä, voisi jopa sanoa hyväksi. Kaikki osaavat asiansa moitteettomasti.
0   +1 +2
 
10
LPiC 26.06.2008
Pidemmän aikaa levyä kuunnelleena, on "Aion" noussut minun henk.koht. suosikiksi. Varsinkin bridge toimii paremmin, kuin Carmen Electra pöydän alla.. ja se on paljon se.
0   +1 +2
 
Black Dog 08.07.2008
Alku lupaavan hieno. Kitarat viritetty alhaalle, vaikka tässä biisissä olisi voinut vetää ne korkeammalle. Laulajalla jännä tapa laulaa alhaalta. Genreuskollista, pätevää soittamista!
0   +1 +2
 
10
s'eth 26.06.2008
piru että lähti mureasti tämä ralli! en tiedä miks mutta pidän tosiaan tästä laulutyylistä.. todella.. hmm.. äijämäinen ja suora! kovaa materiaalia!
0   +1 +2
 
9
MGynther 31.08.2008
Kasvava intro toimii, vaikka rumpujen juttu onkin melko tavanomainen. Biisin melodiat poikkeavat tavanomaisista, hieno. Laulun delay on tyylikäs ja laulusovitukset -suoritukset ovat hyviä. Tosin hieman häiritsee laulajan tapa venyttää yksittäisiä vokaaleja "satuuuttaaa...uudeeeestaan". Muutokset rytmeissä eri osien välillä tekevät biisistä mielenkiintoisen.
0   +1 +2
 
Pääskynen 15.11.2008
Kunnon paahtoa! Hyvän kuuloiset rummut! Suomimetalli kunniaan.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 08.07.2008
Intro pisti odotukset kyllä korkealle. Se olikin ehkä biisin paras kohta. Tykkäsin laulajan matalasta äänestä, se sopi hyvin biisiin. Maj Karmamaista rallia. Riffit toimivat enemmän kuin hyvin. Hienoa!
0   +1 +2
 
westis 15.09.2008
Ihan perushyvää metallia. Mukavan tukevasoundinen särökitara.
0   +1 +2
 
7
novax 15.09.2008
Tosi energistä musaa, tälläistä lisää ainoa joka vähän vaivaa on että sanoista ei saa selvää muuten ihan o.k
0   +1 +2
 
Suudella 08.09.2008
Lyriikat karvan verran kliseiset ja alussa esitelty matalampi laulu tökkii, ainakin t¨ähän korvaan. Kertsissä suorastaan hittipontentiaalia, se pelastaakin tämän piisin!
0   +1 +2
 
8
TSTK 02.11.2008
Rankka bassosaundi. Laulajan tulkinta sopi taustoihin. Tiivis paketti.
0   +1 +2
 
dimi 09.09.2008
Tää on helmi biisi!
Hyvää muhjua noi kitarat ja basso.
0   +1 +2