Arto Aaltonen - Anthem (demo 1)

C-4

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
mustakissa86 03.05.2014
ihana <3
0   +1 +2
 
aarof 19.07.2010
Aika kova paketti. Mieleen tulee hieman Bomfunk MC ja Darude-vaikutteita (0:25 alkava taustan elementti). Keskiosassa hauska tunnelmallinen fiilistelyosa. Se, mitä kaipaan, olisi kertsimäinen "hokema" (instrumentaalinen), mutta sehän olisi sitten jo toinen biisi...
0   +1 +2
 
Benii 18.03.2010
Hahahahahaha! Kunnon disko musaa!
0   +1 +2
 
10
MC SMJ 12.07.2009
Ihan helvetin hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
jakeriver 21.05.2009
Enpäs ole aikoihin kuunnellut proggistasi, tosin eipä näytä pitkään aikaan mitään uutta tänne kolahtaneenkaan. Nyt kuitenkin iloinen yllätys tämä trance-mättö. Mukavata mukavata, kuin vanhaan hyvään aikaan.
0   +1 +2
 
7
Xns 19.03.2009
Pakko mainita melodiasta sen verran että kuulosti väkisin väännetyltä aika pahasti mut ainakin on uniikki. Muutenhan tää biisi ei tarjoo sitten muutakun sen mitä tämä genre normaalistikkin tarjoo ja vielä valitettavasti täysin ilman yllätyksiä. Rakenne kuntoon ja melodiaan joku pieni muutos niin vois rokata heti paremmin. Mut jos ite oot tyytyväinen about niin ei sit kai kannata sörkkiä. Anteeks kritiikki vai onko ok et annan ?
0   +1 +2
 
9
MCMLXXXVIII 10.09.2008
Parempi kuin diego. Siemen pojat kilpailevat kohti viivaa kasvattaen peräänsä saattueen, jotka uivat hyisen meren läpi törmäten erillaisiin asioihin.
0   +1 +2
 
10
MrMaunus 03.08.2008
Nice Ape! :-) Tä oliki iloinen yllätys. Kyl jäbä hallitsee ton tuotannon taidon. Alun approach ja overall balanssi kuulostaa (muutamaa instrua lukuunottamatta) hiukka tummalta näistä monitoreista (Dynaudio BM5A), mikä ei välttämättä ole huono juttu. Näin Korvat väsyvät vähemmän. Crashit on miksattu meikän korviin juurikin sopivasti ja niiden alkuiskun jälkeen alkava viuviu-soundi on uutta ja erilaista allekirjoittaneelle. Narina taas ei oikein innosta. Pientä höystettä on riittävästi täyttämässä ja biitti on rytmiltään aika perus trance, mutta toimiva ja hyvin miksattu. Bassolinja voisi tosiaan olla hieman monimutkaisempi, mutta ei tällaisenakaan aiheuta harmaita hiuksia. 0:53 kohdasta eteenpäin alkaa kyllä toimimaan todellakin. Kaunista meloa on jäbält pukannu! Lupaava alku tämä. :-P
0   +1 +2
 
10
_whisper 19.07.2008
Järisyttävä alku ikkunat hajoo :D Intro on ehk liian lyhyt mun makuun, mut ai että ku on kauniit soundit! <3
Mahtava biisi!
0   +1 +2
 
Seburban 17.07.2008
Hyvä biisi. Täst vois saada väännettyy jonkun Hardstyle mixin
0   +1 +2
 
8
apollo0100 17.07.2008
Mitä hemmettiä? Tämä projekti on elossa!

No joo, kappaleesta (mulla on kiire, joten sanon äkkiä): Alku on aika perus-settiä ja yllätyksetöntä, vaikka kyllä sitä kuuntelee ihan kivasti. Keskikohdassa on aika kiva melodia, tykkään siitä. Se on hyvä, se kannattaa pitää. Ja kolmennessa osassa tuntuu että eka osuus alkaa uudelleen, se alkoi jo kyllästyttää...

Ihan hyvä joo, ei kyllä ole lähelläkään San Diegon laatuista, mutta ihan kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
7
Xns 17.07.2008
genret kattilaa ja sekasi tykkään siitä aina... melodia kuulosti hitusen siltä niinku ois ekan kerran joku soittamas pienoo tms... siin oli joku semmonen kohta mikä otti päähän kovaa muutenhan se oli tosi nätti melodia ja hienosti soundeilla saatu se kaikki irti siitä... toi hardi osasto on kammottavaa jätä pois semmoset ja tee vaa ihan trancee tai jotain muutaku tämmöstä. :D hyvä biisi kuitenkin tollee et vois toisenki kerran kuunnella jossei olis sitä alkua tossa.
0   +1 +2
 
Ape 16.07.2008
Laihanen :D
0   +1 +2
 
Laihanen 16.07.2008
Jaahas että Konemetsän huumeseikkailuista selvitty...
Arto on kuunnellut pusikkojen pimeydessä selkeästikkin psytrancea ja sitten joitain Vangeliksen eeppisiä balladeja ja päättänyt yhdistää niitä 4 minuutin makaroonilaatikkoon saksalaisien mausteiden kera.

En oikein saanut tästä selkeätä kokonaisuutta irti, taitaa olla melkoiset kesälomavibat vielä käynnissä. Rakenne kuntoon ja isompi koukku niin saadaan ihan hyvä raita. Tällaisenaan ei hirmuisesti innosta kuuntelemaan uusiksi.
0   +1 +2
 
Protush 16.07.2008
no juu.. aika samoilla linjoilla tuon siikin kanssa olen.. hyvin tykittää ja äänimaailma toimii :) Kokoversion rakenteelta odottaisin ehkä enemmän "yllätyksiä" ja monipuolisuutta.. Suvanto oli mielestäni biisin paras osuus eikä happokohdatkaan huonoja kyllä missään nimessä olleet. Tosiaan suvannon jälkeinen nousu jätti vähän pahan maun suuhun ku pianot ja rummut yksinään kuulosti vähän yksinäisiltä :D noo olihan siellä vähän padiakin messis.. joku leadi tmv olis kyllä antanut lisämakua kivasti tuohon.. Miksaus ei luonnollisestikaan tässä vaiheessa ollut vielä san diego tasoa (mitä muuten Arto on aivan loisto biisi ;] ) mutta kyllä tätä tamppailee siinä missä muitakin biisejäsi!
0   +1 +2
 
siiki 16.07.2008
Ainakin lähtee pirun vauhdikkaasti liikkeelle, oikein hienoija acidsoundeja löytyy mukavin määrin. Rummut on kivan kuuloiset, bassosoundi kyllä vähän laiskan kuuloinen. Tosiaan muuten rummut iskevät oikein kivasti, haitsut pelaa etc etc hyvin. Nätti pianopadittelu, ahh ihanan kuuloinen tämä suvantovaihe tässä. Melodia tältä osin ainakin lupaa todella paljon. Nyt kun alkoi rummut tuossa pianon ja padin seuraksi, niin ehkä petyin vähän, sai semmosen laiskan fiiliksen tästä kappaleesta. No mutta toivotaan, että löytyy joku ihana leadi vielä tuolta. Eipä taida valitettavasti löytyä ainakaan vielä tästä versiosta. Noh, seuraavaa demoa odotellessa. Kuten sanoin acid soundit hyvä, rummut hyvä, basso vähän laiska. Hyvää työtä kaikissa määrin kuitenkin :)
0   +1 +2
 
Ape 16.07.2008
No niin ihmiset, kirjottakaapa kommentteja! :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 26.05.2009
Kaunis melodia, mutta olisi ehkä toiminut paremmin ilman alun ja lopun hassuja "hardis" -meininkejä. Pidin todellakin suvannon kauniista maisemasta ja olisin toivonut biisin pysyvän enemmän melodialle uskollisena ja rakentuvan enemmän sen ympärille (nyt on vähän sillisalaattia). Keskikohta oli rautaa, mutta muu jää omaan makuun jotenkin valjuksi. Tuo happoinen ujellus-efekti on on vähän kaksijakoinen... se ei aina sovi biisiin ja kuulostaa paikoitellen halvaltakin. Tuota suvantoa jaksaisi kuunnella vaikka sata kertaa peräjälkeen. Pidin kyllä!
0   +1 +2
 
9
m1ze 17.09.2008
Hieno homma että täältäkin suunnasta vielä uusia biisejä tulee sillon tällöin, iskee tuo teikäläisen vanhempi tuotanto sen verran lujaa..;D

Ihan mukavan kuulonen raita tämäkin. Vähän bassovoittoiselta mölinältä kuulostaa nää tykityskohdat vai liekkö subbari unohtunu liian kovalle :D Jotain extrakoukkua oisin ehkä toivonu tonne huippukohtaan mut koska kyseessä on demoversio 1 (kuten melkein kaikki muutki sun biisit tääl) en jaksa liiaksi tarttua pikkuasioihin. Toivottavasti jaksat vääntää tän biisin kunnolla valmiiks asti, lupaavan kuulonen tekele kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Chadonna 22.11.2008
Kun biisi lähti käyntiin täytyi vain todeta: oho. Ei ihan sitä mitä odotin. Tosin odotin jotain lässyilyä. Eipä ollutkaan! Tuntuu vähän toistamiselta: se lähti kovalla jytkeellä (ihan tosi?). Noh, minun musiikkimakuni on suuntautunut nykyään enemmän tällaiseen muutenkin. Ei mitään lässyilyä enää aikuiselle naisehenkilölle. Siksipä tämä saattaakin päätyä jopa soittolistalle!

Aijoo, pitiks tässä jotenkin kommentoida ihan rakentavasti? Sori.

PS. saat vissii ysin.
0   +1 +2
 
ihan hyvin lähtee käyntiin,kiva väliosio soitettuna jollain synälla itsekin taas kesän loputtua innostunut konemusailemaan.
0   +1 +2
 
Fakap 10.02.2009
Nyt on kyllä ihan liian laiska melodia upotettu energiseen tanssibiittiin. Toi melodia olisi toiminut paremmin yksin jonkun elokuvakohtauksen taustamusana.
0   +1 +2