Synthetic Duplicity

Zitric Powder

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Botro 07.04.2004
toiminnan täytenen ja menevä biisi, miksei tämä jo soi radioissa. moby olisi kyllä kateellinen ettei ollut keksinyt tätä itse jos kuulisi jostain .
0   +1 +2
 
9
JM 06.04.2004
häiriintyny meno! äänet meni ristiin ja riitasointuun..mikään musiikin säveltämisen laeista ei päde..paitsi tasanen bassonpolku joka saa mahan kääntymään häiriintyneellä humpparytmillä.
mitenkähän tätä fiilistä kuvailis..ihan niinku näkis painajaista joka on niin helvetin pelottava ja silti kokoajan naurattaa..aina ku jostain äänestä saa kiinni se heittää voltin ja menee mettään...
tästä tuli niin mielenkiintosen vaivaantunu ja epämukava olo että tän on pakko olla jollain ihmeellisellä tajunnan tasolla hyvä biisi..
0   +1 +2
 
Zachary 06.04.2004
Hyvinhän se toimi kunhan vauhtiin ensin pääsi. Vauhtiin pääsemiseen meni kyllä aikaa. En minä osaa mitään kovin viisasta tästä genrestä sanoa. Sen vain, että useampikin hyvin samanlainen kappale on tullut tässä kommenttiringissä vastaan.
0   +1 +2
 
7
WaurioRocks 06.04.2004
Kovasti kuplii... En vaan ymmärrä miksi biisit pitää venyttää niin pirun pitkiksi?!? Eikös tässä teoksessa mikseri.netin kokorajoituskin tule vastaan? Hmmm... ihan taidokkaan kuuloista musiikkia. Ei mielenkiinto vaan jaksanut pysyä yllä. Lyhyempänä kerta-annoksena olisin varmasti pitänyt enemmän. Nyt 7...
0   +1 +2
 
9
A33E 07.01.2004
tykkään 3jakoisista jutuista, tuo bassokuvio toimii! =D muistan eräät kemut suomenlinnassa walhallassa juhannuksena joitain vuosia sitten kun DJ pisti kolmijakobassokuviollisen biisin soimaan niin se toimi kuin metrin halko. huomas et muutkin alko keinumaan ihan eri tavalla ja itekkin ikäänkuin heräsin positiivisten vibojen vallatessa tajunnan.. flashback.
sääli että kuuntelen tätä duunin PC:llä, elikkäs monokaiuttimella. ei voi arvostella kovinkaan tarkasti ainakaan soundipolitiikkaa. Vähän ennen kolmea minuuttia oli joku ääni aika kovalla mut se voihtua just näistä kaiuttimista..

0   +1 +2