Eläköön aggressio

Gargeblaster

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Kempura 09.01.2010
Ihan veikeitä kuvioita kitaran ja rumpujen suhteen. Sopivat soundit. Sopivasti vaihtelua, mutta vielä paremmin olisi toiminut lyhyempänä rypistyksenä.
0   +1 +2
 
8
Leka 21.06.2009
Aika mukavaa meteliä. Soundit aika hyvää demotasoa, kaikki soittimet erottuvat riittävästi. Laulusoundissa oli jotain veikeetä, tykkään. Biisinä jäi jotenki vähän laahaamaan, olisi ehkä kaivannut tempon nostoa? tai sitten vaa napakkaampaa soittoa (jumalattomat triggerit basariin =D) Ja niin vokalisttilta parempaa artikulaatiota oisin kaivannut, vaikka laulu muuten kuulostaa aika napakalta. Kokonaisuudesta jäi kuitenkin todella hyvä maku suuhun.
0   +1 +2
 
7
Paintaster 05.03.2009
Heti kun laulu lähti, niin tuli mieleen Sotajumala, joka ei valitettavasti kuulu omiin suosikkeihini. Hyvää soitantaa, mutta itse biisi tuntuu hukkuvan massaan.
0   +1 +2
 
9
dödö 03.03.2009
Ui jumalauta että on hyvän kuulosta mättöä. Aivan mahtava soundi joka on pienellä viilaamisella täysin myytävä.
Mukavan luonnollinen mutta silti tarpeeksi "studio" että ei kuullosta paskalta, soundi on myös raskas vaikka on kokonaisuus kuullostaa aika "luomulta".
Ei helvetti että on hyvä soundi muuten, tässähän tulee ihan kateellisesti.
Virveli on täydellinen samoin basari ja mikä parasta pellit on kompressoitu ihan täydellisesti.
Mikäli olette käyneet studiossa olette saaneet harvinaisen hyvän soundin ottaen huomioon että olette "mikseribändi".
Joko olette maksaneet normaalia hieman enemmän tai sitten tunnette jonkun "bisneksessä".
Jos olette tehneet tämän täysin itse (kuten toivon) saatte kertoa minulle että miten piditte overheadeja ja millä kompuralla olette ne efektoineet.
Niin ja joo, propsit mikserin parasta virvelistä ja basarista, sekä maailman parhaasta bassosoundista.
Vokalistillakin on mukava tyyli.
Soolo oli myös hyvä ja tyylikäs eikä mikään "tilulilu-eimitäänhajuamitäteenkunhannäyttäähyvältä"-soolo. (Eli ei ns. Alexi Laiho soolo, "Slayer-soolot" ovat ok :)"
Riffit ovat kaikki hyvin tyylikkäitä ja mukavan groovahtavia.
Hyvä pituus on plussaa.

Noniin, kehumiset sikseen ja paskaa niskaan.
Vokalisti voisi vähän treenata vielä ulosantiaan, koska artikulointi ei aina ole niin selvää ja joskus laulu tulee vähän epäpuhtaasti.
Paikoittain yhteensoitto pissaa hieman silmään.
Soundi on vähän kuiva.

Täydellisen soundin saatte näin:
Nostakaa kitaran volaa yhdellä decibelillä (Voi heittää vähän, riippuu millä volumella olette saaneet teoksenne purkkiin... Mikäli vola on matala niin nostakaa kahdella, mikäli korkea niin puolella).
Laskekaa yhdellä tai kahdella decibelillä virveliä ja basaria.
Laittakaa ihan vähän reverbiä kitaraan (kaiku ei saa kuulua ollenkaan mutta sen pitää hieman paranta kokonaisuutta, löydätte kyllä hyvän tasapainon)
Vokaaleihin voi myös laittaa hieman reverbiä (itse en laita paljoa jos ollenkaan omiini, makuasia)...
Voi olla että saatte laskea rumpuja vielä tämänkin jälkeen parilla dB:llä
Rummut saa mielellään olla niin kovalla että kaikki kuuluu selvästi ja mitä tärkeämmin kaiken erottaa selvästi mutta ei niin kovalla että muut soittimet jäävät niiden varjoon.
Nostakaa loppumiksauksessa (valmiissa biisissä) 6kHz kohdalta 1dB, 8kHz - 2dB, 11kHz - 3dB, 16kHz - 3dB ja 22kHz

Ette ihan kymppiin tuotoksellanne yllä mutta kuten profiilistani näkyy, ei ole kovin moni muukaan.
Faniudun kuitenkin sillä perusteella että suht kiinnostavaa nähdä mihin suuntaan tulevat tuulet puhaltavat.
Noniin, suorastaan mukavaa vaihtelua tämä teidän ralli. Kiitän mahtavasta kokemuksesta ja annan viimeisen ja parhaan neuvoni:
Treeniä, treeniä ja treeniä...
0   +1 +2
 
9
bloodmetal 21.02.2009
Sopivan kimuranttia tavaraa! Munaa ja yhteissoittotaitoa löytyy. Hienoja koukkuja ja noille jotka nillittää lauluista voi näyttää keskisormea. Varmaan sitä cannibal corpseakin kuunnellaan sanojen takia? :D
Rohkeita ratkaisuja ja sopivan rouhivaa soundia. Tuon soolon oisin ite jättänyt poies, mutta toimii näinkin :)

Jukka/Narmer
0   +1 +2
 
IconW 07.03.2009
Kaikinpuolin hyvänkuuloista materiaalia. Sopivan dödö ote ja sounditkin palvelee tarkoitustaan. Noh, soundeissahan on aina parannettavaa...ja nyt en tosiaan tarkoita että ne pitäisi hangata kristallinkirkkaiksi runqqu- tai knäckebröd-soundeiksi, vaan että soundi maailma luo sen kuvan mitä bändi on hakenut. Nytkin on ihan ok, mutta ei tuo nyt kauheasti luonut tunnelmaa kumminkaan. Hiukan lisää jotain. Siis helvetin vaikea selittää, mutta sellasta kalmaa ja pientä uhoa kaipaisin tälläseen musiikkia. Ehkä lisänä pientä mystiiikkaa ja salaperäisyyttä. Sellanen utunen, pimeä kalmisto. + teidän meininki tietenkin, mikä oli aika jees. Siitä vaan puuttu se jokin. Lauluun hiukan lisää räkää (kärsivää paskaa(kunnon meuhkaamista) ja kitaroihin lisää tarkkuutta vaikka se ei ikinä ookkaan ollu tälläsessä musiikissa sen ensiarvosen tärkeä jutttu (+ vitusti enempi pörnää. Nytkään ei oikein vakuuttanut tuo treu-sektori). Rumpali paukuttelee oikein asiaan kuuluvasti )toki basariin enemmän napakkuutta, mutta/ja bassoa. Se pitää läsähtää!), mutta bistäkää basisitille hiukka enempi monoa ala rähinää jumalauta! Eihän se kuulu melkee "ollenkaan". Sellanen kunnon särö-lätkö-tappo-basso. Siis nyt kaivataan muutenkin kunnon asennetta ja meininkiä. Ei toimi näin mutta on kyllä potentiaalia. Nyt otatte niskasta kiinni ja alatte oikeesti vääntämään! Ja kattokaa myös hiukka sen miksausjäljen perään kun pistätte tuotoksianne esille. Pientä boostausta kaipaisi! Antakee mennä helvetti!
0   +1 +2
 
7
Ozzi_ 11.02.2009
Nykyään kaikki bändit soittaa tyyliin jotain metallia ja toistaa toisiaan. Mutta tässä oli jopa sitä omaa mukana. Laulu ei oikein iskenyt, bändi oli hyvä. Ei jaksa keksiä mitään muuta, joten ei muuta ku rokkenrol.
0   +1 +2
 
10
m0tte 23.10.2008
Hevin kuuntelija kiteytti jo kaiken yleisen sanottavan. Uusista kappaleista tää on se paras, erittäin hyvä piisi.
0   +1 +2
 
8
Soitto ja laulu on kunnossa paremmin kuin hyvin, mutta itse biisi kaipaisi kiteytystä. Suomen kielestä plussaa. Lupaavaa matskua ja mulle saa mainostaa kun saatte taas lisää materiaalia.
0   +1 +2
 
8
Zenmeister 24.11.2008
No wittu. Lähtihän se. Ihan eri tavalla kuin edelliset. Tässä vaiheessa kaikki olennainen on tuotannosta jo sanottu, joten säästä itseltäni vaivan.

Lievä sillisalaattimaisuus tätäkin rallia vaivaa. Ei se oikeen tunnu osaavan päättää ollakko rässiä vai dödistä. En sano etteikö näitä kahta tyylilajia voisi yhdistää, mutta toistaiseksi biisin sisäinen vaihtelu hämää liikaa.

Muuten kyllä teillä on tosiaan kaikki eväät käsissä, eli lisää matskua ja väsymätöntä työstöä, niin tästähän voi vielä tulla pirun kova akti. Etenkin livenä.

Lopun ördä oli HYVÄ!
0   +1 +2
 
8
DeManic 09.06.2009
En tiedä miksi tätä paskana mainostettiin, mutta ainakin pääsin yllättymään positiivisesti. Hyvää tahkontaa, mutta jotain lisää jäi kaipaamaan. Sleikkarimaiset kampisekoilut ois sopinu tähän kuin nyrkki silmään. Soolo oli ekhä vähän laimeasti miksattu.
0   +1 +2
 
8
differer 10.07.2009
Nim. Jätänpä Turhan Kommentin: katso huntfornothingin lausahdus tuosta yläpuolelta, siihen ei ole mitään lisättävää. :)
0   +1 +2
 
10
Tämä mielytti jotenkin minua suuresti lyriikat ovat sieltä parhaimasta päästä.
0   +1 +2
 
9
Maijja-- 29.10.2008
No sanathan teillä on makeampaakin suolaiset. Pidän kovasti.
0   +1 +2
 
jusmuu 15.04.2009
Ihan toimivan kuulosta vääntööhän tää on! Ja tässä biisissä on kyllä agressiivisuutta mukana! Onhan tässä biisissä vähän slayer/cannibal corpse- fiilis, mutta se ei oo huono juttu sitten ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
-TJ- 10.02.2009
kyllä! this is the shit! ilkeitä systeemejä, välsitä satoi vertakin hetkisen. pakko on faniutua!
0   +1 +2