Maalari A

Jesufåglar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Radio Öylätti 22.05.2009
vähän samantyylistä settiä kun mullakin :)
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 21.11.2008
:-)
Tämä on hieno!!
Pidän kovin. ei multa irtoa edes mitään järkevää sanottavaa ton lisäks. siinä kaikki. Hyvä meno teillä, jatkakaa...
0   +1 +2
 
gorgonoidi 19.11.2008
Tässä on kyllä fiilistä niin. Hienosti kehittelee, soljuu ja tunnelmoi, kunnes tempaisee ja tanssittaa (mitä proge harvemmin kai haluaa saada aikaan?). Laulajan äänestä pidän paljon (muistuttaa Islajaa), mielenkiintoisia melodioita. Kaikki soittimet toimivat toimivat tässä hienosti. Rytmiryhmälle erityisesti propsit, mutta hui tuota kitaraa ja kiipparistiakin... Mielenkiintoinen, tuoreen kuuloinen(!) ja kaunis kokonaisuus on.
0   +1 +2
 
10
J.R No 19.11.2008
Keskikohdan hämyriffigroove on aivan järkyttävän hyvä! Ja ne laulurytmit vielä siinä. Aivan mahtavuutta. Biisi leijuu kuin flipannut maalari konsanaan. Hankala arvioida mitä tulee seuraavaksi, ja sehän tällaisen musiikin hienoutta onkin. Erilaisuudesta, hyvistä ideoista, ja etenkin tuosta groovekohdasta 10 pojota.
0   +1 +2
 
10
Half Apple 20.11.2008
Huh huh, mistäs aloittaisi. Sieltähän tuli koko skaala ambientista, rumbaan ja itämaihin unohtamatta hirveää mättöä, mut just hyvää sellasta. Hieno kahden kappaleen kokonaisuus. Eipä jättänyt kylmäksi vaikka aluksi jänskätti, että millasta settiä sieltä tulee korville. Laulujen saundeista tuli joku artisti mieleen, esim. Tuvalu ja ehkä hieman PMMP(älkää luokkantuko, hyvä bändi). Vokaalipuoli toki on erittäin vakaalla omaperäisellä pohjalla. Erityisesti sanojen ja lauseiden sekoittelu ja päällekkäisyys tuo saundiin lisää jännitettä. Kyllähän tämä avasi taas lisää ovia teidän kieroutuneen pop-musiikkinne maailmaan. Kiitos tästä!
- S/HA
0   +1 +2