Kaunein vaeltaja

Anomus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Shadow_fox 24.01.2012
Perskeles kun olikin hienoa settiä. Joihinkin falsettikohtiin kaipais vähän jotain stemmaa vahvistamaan, raaka laulu jää vähän ohueksi, mutta todellakin vain niissä kohdin. Muutoin laulajan ääni on mahtava, ja soitto on kyllä kadehdittavaa. Ei mitään muuta valitettavaa.
0   +1 +2
 
10
tiituli92 27.12.2008
Hyvä biisi :) kilpailee ehdottomasti Harhasanat biisin kanssa tän EP:n parhaasta biisistä! Kertosäe varsinkin on hyvän kuulonen. Sanotuksiin en oikeen päässy sisään, mutta ei se haittaa. soitto sujuu hyvin ja laulajalla on hyvä ääni ja kiva tapa laulaa :)
0   +1 +2
 
10
A.S.H 11.01.2009
Te soitatte kuin Kolmas nainen silloin joskus kun oli hyvää tahtoa ja...
Hienoa.
0   +1 +2
 
Begemot 20.12.2008
Tähänkin on väännetty aika munakkaat soundit, ammattimiehet olleet asialla.

Alussa oli käytetty runoudella ominaista luettelomaista metaforaa tyyliä. En tiedä oliko haettu jonkinlaista ristiriitaa kielikuvissa tehokeinona, Routainen maa vs. meren pohja ei jotenkin auennut samassa lauseessa.

Sanoituksellisesti pidin ensimmäisestä kappaleesta ehkä hieman enemmän, mutta toisaalta tämä ehkä toimii melodisesti paremmin. Kertissä on aika mieleenpainuva koukku hyvällä harmonialla. Rakenteellisesti tämä oli ehkä perinteikkäämpi rock-pala, mutta toisaalta se sai tämän rullaamaan vaivattomasti.

Hyvin on lähtenyt tämä ep liikkeelle.:)
0   +1 +2