Inoz

Motion-X

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Falter 04.05.2009
Tää vois olla electroa mutta kun kick ja bass ei vain kuulosta niiltä :D mut sopis tähä mainiosti. Rykäse electro saundeilla varustettuna tämä biisi niin toimii tosi hyvin! :)) Äänenlaatu ja kaikki on sitä motionx luokkaa eli erittäin hyvää. Hienoa vaihtelua ja yrität saada kokoajan jotain uutta aikaan biisin aikana :) Vähän niinku ois megamix joistaki kappaleista mut ei kuitenkaa ;)
0   +1 +2
 
9
EXperd 09.01.2009
Jep pikkase erilaista on mut toimii silti. Mitä nyt puolessa välissä melodia vaihtuu ehkä vähäsen liian tönkösti. Toisaalta eipä käy missään vaiheessa tylsäks vaikka onki aika yksinkertasen kuulosta ja nimen omaan yksinkertaista hyvässä mielessä. :)
0   +1 +2
 
10
reipas 08.01.2009
huomaa että ei sitä taitoa ole jätetty hardcore/hardtrance tyylilajeihin. loistava kappale, alusta loppuun! 9.5 -> 10!
0   +1 +2
 
IFinland 05.01.2009
Rohkea veto! Sitä on selvästi lähetty koittamaan eri tyylilajeja. :D
Ei huono, ei huono. Taito on kyllä hallussa biisin alusta loppuun... ainoa mikä tästä jäi uupumaan oli se taattu potkiva Motion-X tyyli - hard&loud.
0   +1 +2
 
Kuuntelin tämän muistaakseni jo eilen.
Vai milloin se nyt olikaan...

Ja tänään kuunnellessani samat ajatukset pyörivät päässäni, joten ei etäisyys kuunteluissa ainakaan muuta mielipidettäni.

Rohkeaa on, kuten edellinenkin kommentoija toteaa. Tunnelman hajanaisuus aiheuttaa pään pyörittelyä rytmikkäästi ja ihmetteleviä katseita kohti kattoa ja lattiaa, vuoron perään. Tässä biisissä on maagisen surullinen tunnelma josta pidän. Ei tämä lisäpotkua kyllä vaadi lainkaan.

Toimiva biisi ja minusta on hyvä joskus poikkeilla tutuilta poluilta, niin löytää uutta ilmettä tekemiseensä, hyvä näin.
0   +1 +2