Black Crusade

The Falling Crest

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
MJ Antipope 01.03.2009
Jo tuo vanhempi tuotanto pisti kovasti miettimään, että pitääkö tässä ihan faniutua. Ja puoleen väliin ehdin tätä biisiä kuunnella, kun tilanne oli se, että ei voinut enää olla tukematta näin hienoa bändiä.

Taisin jo noissa vanhemmissa kipaleissa viita siihen, että jos Suomi-metallia halutaan pelastaa itsetyytyväiseltä läpsyttelyltä niin tässä on yksi bändi, jolla on jotain oikeasti tarjottavaa. Ja olen samaa mieltä edelleen.

On niin perhanan kiva kuunnella musiikkia, johon on selvästi nähty vaivaa, ja joka ei kumartele listahiteille.
0   +1 +2
 
10
lavascale 01.02.2009
Oikein hyvältä kuulostava kappale, jossa on löydettävissä kyllä kaikki merkit tulevaisuuden hienouksista (mikäli vaan porukka pysyy kasassa jotenkin päin).
Melodia on loistava, toimii erittäin hyvin vokaalien kanssa! laulaja pätevä, mie tykkään. Kitarointi on hienoa ja ammattimaista jopa, oikein hienoa mitäpä tästä muuta sanomaan \,,/
0   +1 +2
 
9
Khone 31.01.2009
Tässä biisissä on kyl helevetin kovia riffejä. Fiilistelevä väliosuus tuolla on kyllä piste i:n päälle, toimii hyvänä kokonaisuutena kun fiilikset vaihtelee alun murjomisesta ihan huomaamatta tohon melkeinpä hemppistelevään fiilistelyyn. Kansanmusiikkivaikutteiset melodiat on kuultu jo joskus sneak peek -kuunteluissa, mut kyllähän ne tosiaan täällä kuuluvat! Ei onneks oo ihan Turisasta kuitenkaa vaan mielestäni kovin pätevästi käytetty tyylikeino ja erottuu edukseen. Kyl mie tälle ysin lätkäsen ihan mieluusti, melekee kymppiki jo vois olla!
0   +1 +2