Brutal Crime

Exoar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

heiman 14.10.2009
Konerummut erottuu aika selkeästi tästä. laulu saa mut vaihtamaankappaletta. ei mun makuun.
0   +1 +2
 
7
ronsku82 14.10.2009
tällasen musan soittamisesta saa varmaan kovia kicksejä ja patoutumat purettua. itse en kuuntele tän tyylistä. muistakaa dödö jos keikoilla käytte.
0   +1 +2
 
8
Damage1994 13.10.2009
Aika kylmäksi jättävät saundit, paitsi rummuissa.
Tai itse asiassa niissäkin, koska kaikua on liian vähän. Tähän saisi niillä vähän tunnelmaa.
Laulusta ei tarvitse puhua.
0   +1 +2
 
7
Lesko 13.10.2009
Ihan hyvin polkee eteenpäin alusta alkaen. Laulun alkaessa äänitteen taso laskee huomattavan paljon. Ei siis pelkästään laulun keskinkertaisuuden vuoksi, vaan jotenkin kuin äänitys olisi siitä eteenpäin tehty paljon hätäisemmin. Outoa. Biisihän on ihan hyvä. Laulu voisi tässä olla hieman vähemmän öristyä ja biisin puoleenväliin mennessä ei ollut kauheasti tapahtunut mitään, eli jotain soitannollista koukkua tms. voisi vielä lisäillä tulevaisuudessa. Ei kuitenkaan huono veto.
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 03.10.2009
Tiukka biisi. Itse biisissä ei mitään moitittavaa, mutta biisin miksausta olisi voinut kohentaa vähän kuuntelijaystävälliemmäksi: rummut puskee yli, snaren ja basarin atacki on vähän "lässähtänyt". Kitaran saundi vähän turhan ohut tälläiselle musiikille, bassoa olis voinut tuoda enemmän esille. Kokonaiskuva on hieman puuroinen, mutta korvien totuttua niiden alta löytyy ihan jees biisinpätkä..
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 13.05.2009
Alku antaa odottaa paljon, tosi lupaavan kuulosta räimettä! Rähinään kun saa vielä syvyyttä niin rokrok. Ehkä nuo konerummut sai tuon kuulostamaan siltä että ei oikein irtoo kunnon räimettä, menee turhan piukeeksi soitannaksi. Luulen että oikeen rumpalin myötä alkaa kuulostamaan jo kymppisarjan tavaralta! Rentoutta siis lisää kehiin.
0   +1 +2
 
Transparent 12.05.2009
Biisi itsessään mukavan ronskia vääntöä. Laulu oli aika monotonista ja paikkapaikon tunkkaista ähkimistä, mutta kyllä tässä aineksia on!
0   +1 +2
 
Jööhannes 10.05.2009
Erittäin tiukkaa riffittelyä. Harmi vain, että kitarat (ja varsinkin bassot) jäävät vähän konerumpujen ja laulujen alle. Noin hyviä riffejä kuulisi mielellään kovemmallakin. Myös kitaran tiukasta tatsista pitää antaa plussat. En sinällään keksi biisistä mitään moitteen sijaa (paitsi vähän ylimitoitettu pituus), mutta arvosanan jätän antamatta konerumpujen takia. Toivottavasti saatte bändiin rumpalin ja pääsette demontekoon.

-Johannes / Groke's Clan
0   +1 +2
 
ratpatbat 08.05.2009
Tykyttää, tykyttää. Ihan hauskaa aluksi mutta sitten alkoi kyllästyttää. Kyllä S.o.a.D keksi hyvän jutun rikottuaan rakenteellisesti, tyylejä sekoittaen tän perus mätön... ku ei jaksa kantaa 6+ minuuttia tämmönen räiske. Rumputyö ihan hauskaa, skeba suht perinteinen ja laulupuoli on minua aina näissä häirinny
0   +1 +2
 
Reettori 07.05.2009
Aivan hyvät rummut konerummuiksi! Riffittely on paikoitellen tosi hyvää ja meno on muutenkin kohillaan! jea
0   +1 +2
 
8
Azhargroth 01.05.2009
Noniiiiiiiiii! mahtava biisi ,meitsi diggas!!!
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 01.05.2009
Aika tiukkoja riffejä kyllä! Mukavaa sahausta. Ite olen tykänny aina tuommosesta sahausmeiningistä.

Laulussa kiva rohina.

Miinuksena varmaan noi konerummut, jotka olis voinu kyllä tehdä paremminkin, mutta ei silti tarkoita sitä etteikö ne olis hyvät!

Kiva biisi.
0   +1 +2
 
6
Ketjukuula 28.04.2009
Jotenkin ei vaan osannut iskeä ei sitten yhtään. riffit kaikki niin samantahtisia ja muutenki tylsähköjä. Aika moneenkertaan kuultua muutenkin. Ei tullut kertaakaan semmosta "vau mite siisti juttu"-fiilistä. Jotain edes vähän mielenkiintoista näihin niin jaksais kuunnella paremmin. Laulu nyt oli iha ok siitä ei senkummempaa kritiikkiä. Tosin ei sekään itsessään riitä.
Ei ihan huonoimmasta päästä, ihan ok matskua.
0   +1 +2
 
PutteAtte 25.04.2009
Meininki ei ihan iske tänne asti, vähän tönköt rummut ehkä ja ei kovinkaan vakuuttavaan kuuloista. Ehkä rummut vähän liian kovalla kitaraan nähden? Soolo on hyvä, loistavat äänet saatu kitarasta irti! Kokonaisuudessaan vähän puuduttavan junnaavaa, ei mitenkään hirveän omalaatuista eikä persoonallista. Laulukin vaati ehkä hieman kehittämistä. Ehkä joku hieno soolo olisi ollut tuohon loppuun paikallaan, kun oli se edeltävä jo melko hyvä!
0   +1 +2
 
7
GoSu 25.04.2009
Häiritsevä kyllä tämä konerummun nakutus ja kitarasoundi on vähän turhan munaton omaan korvaan. Riffit ovat kelpoa perusrässikamaa, mutta tuntuvat toistuvan vähän turhan paljon tuon munattoman soundin kanssa.
Ennen kuin laulut lähti, odotin jotain paljon heikompaa vokaaliosastoa mutta laulut olivatkin todella positiivinen yllätys, ehdotonta parhautta. Helvetin hieno saastaisuus ja vihaisuus kyllä vokaaliosastolla, ja hyviä koukkuja käytetty lauluissa.
Soolo piristi mukavasti biisissä, mutta kitaroihin kaipaisi yleisesti lisää koukkuja, ja toistoja aavistuksen vähemmän voisi olla...

Suurin kehitys varmasti tapahtuu oikean rumpalin löytämisellä :)
0   +1 +2
 
7
Helmut Peijooni 24.04.2009
Alussa kitaristit soittelevat sormietydejä. Tuikitarpeellista harjoittelua mutta tylsää kuunneltavaa. Laulajakaan ei paljon pelota, melko tylsää metallihumppaa.
0   +1 +2
 
Olppa 22.04.2009
Aika perinteistä thrashia. Kitarat saisivat olla PALJON kovemmalla, nyt tämä ei oikein kuulosta niin massiiviselta mätöltä, mitä thrashilta voisi odottaa. Laulajan äänestä en pidä lainkaan, mutta sopii musaan ihan hyvin. Saundeja kun parannatte niin biisi saa täysin uuden ulottuvuuden.
0   +1 +2
 
renegaderide 22.04.2009
Soitto tarkkaa varsinkin skebojen osalta mutta soundit tunkkaiset. Mixissä skitat ylemmäs, rummut alemmas, rummuissa virveliin EQ:lla lisää ylämiddleä, alamiddle mutaa pois ja lisää napsua basariin. IMO, of course.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 21.04.2009
Tiukkaa tavaraa. Hyvin riffitetty. Rummut ei oikein lähe. Haitsun saundi on kuin jostain jazz biisitä ja on vielä miksattu kuulolle sopivaksi. Vähän pilaa kuitenkin, niin hyvää yritystä. Höh ohan ne pirunkonerummut :) Potskua löytyy...
0   +1 +2
 
8
daredevil 21.04.2009
Laulu kuuluu minun mielestäni enemmän death metal genreen kun se on örinää, mutta voihan tämä olla thrashiakin kun on näin nopeaa. Laulu saisi olla jotenkin vähän tiukempaa. Jotenkin tähän pitäisi saada enemmän potkua. Oikeat rummut toisivat kunnolla potkua. Kitaran soitto on taitavasti hoidettu. Biisi on aika monimutkainen ja potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
8
keisarikukko 21.04.2009
iha jees shitti
0   +1 +2
 
9
lavascale 20.04.2009
Aivan toimivaa settiä, kitarakuvioista ja soolosta puhumattakaan! Lauluun kaipais vielä jotakin hienoo, mut muuten oikein mukavaa settiä tämä \,,/
0   +1 +2
 
7
Spheniscidae 20.04.2009
Ihan jees. Nuo jokseenkin ponnettomat konerumpusoundit vaan vähän latistavat muuten hyvää menoa.
0   +1 +2
 
marccus 24.04.2009
Virvelissä on hyvä napakka soundi, ja tempo pysyy hektisyydestä huolimatta. Hyvää soitantaa, muuta laulutyyli on turhan melodiatona mun makuun.
0   +1 +2
 
8
differer 24.04.2009
Thrashiksi melko mitäänsanomatonta räimintää, death/thrashiksi (joksi itse tämän mieltäisin) parempaa keskitasoa nykytarjonta huomioiden. Ideaa löytyy sieltä täältä eikä biisi yllättävää kyllä käy puuduttavaksi. Soitannan tarkkailuun keskittyvä kuulija ei saa tästä hirveästi irti (harmi...), soveltuu paremmin päänpaiskontaan. Tai ehkä oma makuni on liian "proge"? Odotin vielä vähän enemmän vanhan liiton menoa mutta eipä tässä näinkään isoja vikoja ole, massasta erottuminen lienee se suurin kompastuskivi. Oikea rumpali parantaisi totta kai soundipuolta, mutta homman nimi käy kyllä selväksi koneenkin voimin. Ja niinkuin muutamat jo ovat sanoneet niin räyhä on melko yksiviivaista, vaihtelua kaipaisin. Lyhyesti sanottuna ihan jees esitys, ei enempää eikä vähempää.
0   +1 +2
 
fluffyband 24.04.2009
Kitaroinnit tässä olivat toimivaa matskua, mutta laulu ei oikein omaan korvaani toimi. Kappaleessa on kyllä potentiaalia ja oikeilla rummuilla tähän tosiaankin tulisi ehkä lisää "sitä jotain". Hyvä rakenne tässä kaikenkaikkiaan oli ja kyllä tämän loppuun asti ihan mielenkiinnolla kuunteli.
0   +1 +2
 
Dexteri 21.04.2009
En ole oikea ihminen arvioimaan mistä tässä musassa on kysymys. Lisäksi on todettava en ole tuon örinä tulkinan ystävä. Biisi on oikea oppisesti rakenettu ja bändin soitto kuulostaa tosi hyvältä.
0   +1 +2
 
Snacke 21.04.2009
laulu aikas kuiva, muuten soundit ihan mukavia. ehkä kaiku ei oo genren juttu, tässä ei vaa oo yhtään, aika harvinaista. ääntäminen myös vähän ilmeetöntä, mikä tosin on tämän laulutyylin haastavimpia ja harvinaisimmin onnistuneita juttuja, pikkasen lisää artikulaatiota vaan, se ei haittaa eikä ole mahotonta, varsinkin ku meillä suomalaisilla on konsonantit hallussa. jos on tän genren skotlantilaista musaa olemassa, kannattais niitä kenties kuunnella vinkkien toivossa, voi olla hyvää apua örinä-ääntämiseen kun niillä on englannin kielessä samoja ärria ja muita kirrrjaimia mitkä jenkeiltä ja briteiltä puuttuu.
0   +1 +2
 
K. Vainio 20.04.2009
Hienoa riffittelyä hienon soolon kera. Rähjävokaalit toimii niinkuin pitääkin, eikä itse biisikään pääse pitkästyttämään missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
Black Dog 12.05.2009
Pätevää rytmitystä kitaroilla kummassakin kanavassa. Laulu tai örinä on genreen perinteistä ja puolustaa paikkaansa biisissä.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 19.04.2009
Ihan kohtuu hyvää tykitystä mut mun makuun intro on hieman ponneton... Johtuu ehkä rummuista. Mut laulun alkaessa meiniki paranee. Tää jää mun makuun liikaa laahaamaan joissain vaiheessa. Väliilä meno on kuitenkin todellakin kovaa. Tää on mun makuun myös liian pitkä! Biisi on periaatteessa jo kuultu puolessa välissä, eikä liian pitkäks venyvä soolo auta asiaa yhtään. Alempaa keskisarjaa.
0   +1 +2
 
rleinone 20.04.2009
Nyt ollaan jossain 80-luvun lopun tai 90-luvun alun bänditapahtumassa selvästikin, välittömästi tuli tällainen mielikuva, vaikkakin olen vähän St Angeriakin kuulevani.
Alkuosa biisistä on pikkaisen tyypillinen, ja minä pitäisin enemmän melodisemmasta laulusta, jotenkin jatkuva örinä ei vain vakuuta. Mutta biisi paranee loppua kohti kummasti, ja instrumentaaliosuudet ovat erittäin toimivia, hyviä riffejä. Kitarasoolo on mainio, ollaan perusasioiden äärellä. Väliosa (siellä 4 minuutin tienoilla) on hyvä.
Toivotaan, että sopiva rumpali löytyy, sillä kyllä nuo konerummut hyvin tehtynäkin ovat rasittavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
Fillari 20.04.2009
Ihan ok, nopeatempoista menoa. Tuo rumpu on vähän hakkaava, mutta kuuluu genreen. Ihan ok, mutta valitettavasti laulu ei sytytä, artikulaatio selkeämmäksi ja laulajan ääni korkeammalle. Mutta perusjutut on hallussa ja tuossa kitarassa oli kivaa stereojuttua jossain välissä . Ja asenteella teette siitä 8.
0   +1 +2