Valley of Misery (original version from 1997)

REBELROCK

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
L0wBtry 30.05.2012
HEI KIITOS ANAALIPAKOTTAMASTASI MAINOSPÄMMISTÄ 10 PISTEEN BIISI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
TommyDee 18.11.2011
Voi hitto... ISO KIITOS tuosta palautteesta! Nyt lähden hyvillä mielin nukkumaan :)
0   +1 +2
 
10
Ted Nugentti II 18.11.2011
ääh.. en mie tarkottanu mitenkää vittuiluna. tuli vaan ne vanhat tunteet pintaan. on kyllä saatanallinen trippi, sitä lähinnä tarkotan. kiitos erittäin paljon deja vyysta! aivan uskomaton biisi vieläkin. ja arvoa nostaa; tämmöstä kamaa ei löydy äkkiseltään mikseristä. elä sie tompsa murehdi. En tiiä. Miulla oli tää biisi kasetilla kauan kunnes se hävis johonkin elämän myllerryksessä. Ja tämmönen kama vaikutti ihan vitusti 18-vuotiaaseen pikkukaveriin. se oli tavallaan tajuntaalaajentavaa kun huomasin että "mitä vitun vittua, voiko tämmöstä kamaa tehä kuka tahansa. täälä suomessa?!!?!" kyllä se klasu stoneakin soitti mutta vain sen final countdown-introisen biisin, mikä olikaan. En ollu kuullutkaan stonea. eniten meikälle merkitsi se että uusikin sukupolvi voi osata ja tehdä ja puuttua. vois oikeastaan sanoa että siun musa vaikutti suht paljon ja erittäin positiivisesti miun kitarahankintoihin ja ahdistavaan teinihelvettiin. jännä sanoa tää vuosituhannen jälkeen tässä. ja sanon nimenomaan tämän tässä biisin kommentissa enkä missään yksityisviestissä, miun mielestä tän biisin historia on kollektiivisesti tärkeä monelle sen ajan kitarasankareille (ainakin meidän kylällä) että tämä kommentti juuri tässä, tämä pieni nostalgiapala antaa pientä arvoa tällä klassikolle.
0   +1 +2
 
TommyDee 13.11.2011
OK :) Ole hyvä jos sain tarjota Dejavu-kokemuksen :) Mut siis eihän tuossa ole mitään Metallicalta ryöstettyä sävelkulkua. Onhan se tietyllä tavalla samantyylistä kuin joku Metallican kevyempi biisi, mutta otan vertaukset lähinnä kohteliaisuutena :)
+4   +1 +2
 
10
Ted Nugentti II 13.11.2011
Mitä helvettiä mie oon kuullu tän joskus nuorena metalliliitosta. muistan että aattelin sillon että voi vittu mitä metallica-apinointia joka tavalla ja perin. jännä kuulla uuvestaa yli kymmenen vuoden jälkeen.
0   +1 +2
 
TommyDee 24.07.2009
Biisistä on myös video YouTubessa osoitteessa: http://www.youtube.com.... Käykäähän katsomassa. Sijoittui sijalle 5 Garage Countdownin taannoisessa videoäänestyksessä. Biisi on juuri julkaistulta debyyttialbumilta UltiMaterial, joka on kokonaisuudessaam kuunneltavissa websivulta: www.mind-a-stray.com.
0   +1 +2