Luotain

gekko versus tiitus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Heat Radius 03.06.2004
Hyvää ambienttia tosiaan mutta mikä tuo outo naksuminen on... (Se jäi vaivaamaan)
0   +1 +2
 
7
Salminen 02.06.2004
Aika läheltä viistetään dark ambienttia tämän kappaleen kanssa, aika kauhuleffamainen tunnelma oli biisissä. Paikoitellen tunnelma oli aika tiiviskin, mutta mielestäni nuo rumpukohdat ja pari muuta pikkujuttua vähän latistivat. Pianon ääni kuulosti ihan mukavalta ja oli kipaleessa muutenkin hetkensä. Lopun vinkaisu pisti korvat lukkoon. Ajoittain ihan fiilis kappale mutta ei hirveämmin mitään tunteita herättänyt vaikka kuinka yritti heittäytyä mukaan. Pistetään tuommoinen neutraali seiska.
0   +1 +2
 
6
Enforce 02.06.2004
Jälleen yksi lähemmäs kymmenminuuttinen ambient paatos... veikkaan vahvasti etten kokonaan jaksa biisiä kuunnella, mutta yritetääs...

...no, jaksoi kutakuinkin kun ohessa oli muuta tekemistä, eli noin taustalla soljuen tämä meni ihan kivasti, biisi ei sisältänyt mitään kliimakseja tai häröääniä, jotka olisivat kiinnittäneet huomion. Toisaalta hyvä, toisaalta erittäin huono. En kuuntelisi toista kertaa. -Riku-
0   +1 +2
 
WaurioRocks 02.06.2004
Jännä teos tämä.. Sydämen lyöntejä tai jotain. Hyvän kuuloista. Erityisesti pianosoundi oli loistava. Vähän liian kummallista tämä oli kyllä miun makuuni. Massiivinen.. Tunnelmasta ja soundimaailmasta kyllä pidin mutta biisi meni jotenkin ohi.
0   +1 +2
 
Haava 19.01.2004
Aika paheanteinen "sydän" basari... Tiukka ote pianossa... Ylättävän dynaamisesti on satu rummmut tukemaan pianoa... Ei voi kuin hattua nostaa tästä kaikesta näkemyksestä. Monipuolisen experimentaalia tavaraa. Luovuutta löytyy vaikka ämpärilla kaadettavasksi, mutta silti jokin kokonaisnäkemys aina jää jäljelle.
0   +1 +2
 
qso 07.11.2003
No ei ainakaan ole kliininen soundi! Hienoa kuulla välillä kunnon improvisaatiota koneilla ja pianolla toteutettuna. Siinä on aina sitä jotakin todellista ja yllätyksellistä mikä tarkkaan sekvenssoidusta musiikista usein puuttuu. Ehkä hieman saisi olla puhtaampi nauhoitus, mutta tunnelmaa tässä on paljon ja pianolla alaoktaavista soitetut nuotit hyvän kuuloisia.
0   +1 +2
 
8
Eurydome 28.10.2003
pidin tästä jotenkin.. tosin kertakuunteluksi jäi..
0   +1 +2