Snowflakes

Synthetic Spirit

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Noison 24.12.2006
Kaunista ja hyvin huumaavaa.
Biisi alkaa todella mukavasti tuommoisella hellällä ja kauniilla urkujen soitolla. Vesipisaroiden äänet ovat todella nannaa korville ja antavat kyllä talvisen tunnelman. Mahtipontiset iskut ja kirkkaat soundit ovat kyllä jotain aivan mahtavaa. Ne sopivat täydellisesti yhteen tuon hyvin koskettavan ja kauniin pianon kanssa. Melodiointi on mennyt kyllä täysin nappiin ja biisin kulku on rakentuva kuten Ambientissa yleensä kuuluu olla. Voisi kallistua myös New Age musiikin puolelle, mutta ei sillä sen suurempaa merkitystä. Käsittämättömän kaunista tulkintaa joka tapauksessa.

Ainut miinus tässä biisissä on pituus. Saisi olla ainakin 2 minuuttia pidempi mielestäni. Biisin sisältämä tavara ja äänimaailma tarvitsisi enemmän aikaa ja tilaa rakentuakseen. Biisi on hyvin vapauttava, mutta pituus tekee siitä kovin tunkkaisen ja antaa semmoisseen vaikutelman, että ei olla jaksettu tehdä aivan loppuun saakka. Tämä on kuitenkin niin hyvin toteutettu ja koukuttava biisi, että tämä ansaitsee 9-. Jatka! Tämmöistä musiikkia tarvitaan.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 09.06.2004
Kyllä meikäläiselle tämän tyylinenkin musa maistuu oikein mukavasti. Kivan rauhallista ja tunnelmallista chillailumusaa. Kauniita melodioita ja toimivat bassot tekevät tästä biisistä mukavan kuuntelunautinnon. Biittikikkailutkin toimivat todella upeasti. Jälleen hienoa työtä sieltä suunnalta. :)
0   +1 +2
 
SarQ- 01.02.2004
tää oli mun mielestä tosi hyvä! tässä toimii kaikki just hyvin ja tykkään tämän tapasesta rentouttavasta musiikista, tää on kyl pakko downloadaa ihan. hieno tekele tosissaa. kiitos :)
0   +1 +2
 
8
.Trauma 01.02.2004
Hienosti lähtee käyntii, tunnelma on mukavan synkkä, joskin stringit aika tylsiä. Rummut vähän turhan basicit. Efektit on myös hienoja, luovat tilaa hyvin biisiin. Piano on varsin tunnelmallinen, joskin aika purkkamainen. Mielleyhtymä syntyi johonkin piirrettyyn disney-elokuvaan, onko se sitten hyvä juttu?...en tiedä. Tämä kuulostaa oikeastaan trancelta ilman tasatahti basaria. Jotain omintakeisempia soundeja/fillejä/breikkejä/rytmejä ja muuta kekseliästä olisi kaivattu. Nyt jää tunnelmamusiikin harmaaseen keskikastiin. 8p.
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Rytmittelypuoli kaipaisi lisää vaihteluvuutta. Tästä puuttuu se tarttumispinta,mukavasti etenee mutta mitään ei oikein jää käteen.Piano tuo mukaan kivasti täytettä kohtuu yksinkertaiseen äänimaailmaan. Mukavan rauhallinen biisi joka kuitenkin tarvitsee sen koukun ollakseen nautittavampi.
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
todella leppoisa balladinomainen kipale, kuuntelin toisella kerralla biisiä silmät kiinni tuolin nojaa alaviistoon liikauttaen. biisi lähtee käyntiin melko sujuvasti lämpöisillä pädeillä ja pikkuhiljaa saa lisää tavaraa mukaan, rumpujen synteettisyys jäi hieman vaivaamaan mutta kun soundimaailma ja sointukulku on muuten todella kauniin kuuloista, niin ei sitä voi muuta kuin nojata taaksepäin ja fiilistellä. lopun pianoilu oli todella mukavan kuuloista. kaikenkaikkiaan kaunis kappale.
0   +1 +2
 
8
Eurydome 01.02.2004
Alku on loistavan rento. hyviä ääniä sekä tunnelmaa. rummuissa voisi olla jotain ehkäpä "pehmeämpää", koska tällaisenaan minusta ne kuulostavat liian "kovilta" tällaiseen rentouttavaan biisiin. pianot ovat erittäin hyvä lisä. hyvä, rentouttava kokonaisuus melodioineen. mutta tosiaan jonkinlaista erilaisuutta olisivat juuri rummut tarvinneet. loppu on pehmeä ja rauhallinen josta pidin.
0   +1 +2
 
10
tahtila 01.02.2004
Se tässä uudessa kommenttiringissä on hupaisaa, ettei ollenkaan tiedä mitä genreä biisi on. Sain kuitenkin selville, että kappaleen nimi on "Snow flakes" ja kyseessä on erittäin hyvän kuuloinen kappale. Lähtee heti hyvillä äänillä ja vaikka mitä! Tuossa 1:50 kohdassa lähtevä pianomelodia on erittäin kaunis ja taustamusiikitkin ovat häikäiseviä. Aivan LOISTAVA kappale, tämä pitää tallentaa kovalevylle :)
0   +1 +2
 
PehmoA 01.02.2004
Odotin koko ajan koska biisi alkaisi ja lähtisi se kunnon meno, toisaalta toimi se noinkin. Hidas rauhallinen, matka avaruuteen tai jotain. Surfailua kauniissa soundeissa. Vähän ehkä jotain vielä kaipaisi, jotain mikä tästä tähän antaisi sen viimeisen tekijän. Ei missään nimessä huono.
0   +1 +2
 
9
Tebic 01.02.2004
Tämähän oli vallan tunnelmallista musaakkia. Soundit luovat mahtavan tunnelman. Tällaisesta meikäläinen diggailee. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
juhku 01.02.2004
Rauhallista Todella rauhallista ja mukavan kuulosta!!! :)
0   +1 +2
 
9
Dubbha 11.11.2003
Ku eka kerran kuuntelin tän jäin sanattomaksi, niin uskomatonta tämä oli... Seuraavalla kuuntelu kerralla sainkin kokoon kommentin joka lyhykäisyydessään kuuluu "uskomatonta". Parhaiten tätä kuvaa positiivesti kirjoitettuna hymiö ":o".
Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
9
Miksu 05.11.2003
Tää biisi avautui kunnolla muutaman kuuntelukerran jälkeen...parani joka kerta. :) Melodiat ovat mukavan rauhallisia eikä tässä hurjia koukkuja kaivattaisikaan. Efektointi on loistavaa vaikka mielelläni olisin kuullut joukossa lisää joitain pieniä ja kuivia soundeja. Soundit pelaavat hyvin yhteen ja kyllä tätä mielellään kuuntelee repeatilla. :)
0   +1 +2
 
10
FireWalker 04.11.2003
Sopivan rauhallista musiikkia joka sopii hyvin soimaan taustalle kun tekee muita hommia kotona. Tyypilliseen tapaan jäänyt soimaan looppiin niinkuin kaikki uudet biisit mitä olet tehnyt. Ei voi muuta kuin ihmetellä ja innolla odottaa, että mitä sitä vielä tulee kuulemaan =D
0   +1 +2
 
8
Celesteel 04.11.2003
Pahoittelen toistamista. Kone sekoili. Ja kun pistin nyt kasin ni ei se biisi mihinkään oo huonontunut :)
0   +1 +2
 
8
Celesteel 04.11.2003
Kaikki kikkailut oli liki ammattimaista ja tunnelma varsin oiva. Eipäs tässä oikeen muuta sitte. Tällanen biisi just johonki trance levyn viitosbiisiksi ja kutonen taas täyttä vauhtia!
0   +1 +2
 
8
Celesteel 04.11.2003
Tällanen just oiva biisi johonkin 10 kipaleen albumille numero vitoseksi. Ja sitte taas kauheeta menoa seuraavas biisissä. Tykkäsin noista kaikista kikkailuista kyllä. Muutahan tässä ei oikeen ollukkaan. Mutta se riitti tällä kertaa.
0   +1 +2
 
Mark Vera 04.11.2003
Kauniit soinnut, saundin synkät. Piano ihan ok (saundia olisi voinut kirkastaa vähän), tosin itse olisin vähän elävöittänyt melodiaa aavistuksen enemmän eräissä kohdin. No, kyllä se toimii noinkin. Trance rummut, ja tuo tausta padikin trancettaa. Tälläinen trance albumin rauhallinen "täytebiisi". Tuo woodclappi tuntuu olevan aavistuksen kovalla miksausessa. Osa saundeista puuroutuu tuon reverbin vuoksi (ehkä olisi voinut reverbin märästäosasta leikata alataajuksia reippaammin). No, keskivertoa mikserimateriaalia parempaa kuitenkin. Miksausta vähän kuntoon ja voimaa/elävyyttä melodiaan niin kyllä se siitä :)
0   +1 +2
 
10
electrichaos 03.11.2003
sykähdyttävän siistiä musaa, josta heavy äijäkin hiljenee. Nämä ovat asioita jonka takia kannattaa elää, kuulla, nähdä ja kokea. KIITOS!!!!
0   +1 +2