Output 1-2 (3 1 1 1)

Pulse Bazar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
vihtakostaja 01.09.2005
Vaikka biisi pyöriikin vähän yhden kuvion ympärillä, homma toimii. Hyvin värikäs kappale. Tykkään tosta stereoavaruuden hyödyntämisestä...saa jotenki enemmän semmosen toivotun kaoottisen fiiliksen.

Saundeissa ei todellakaan valittamista. Hienoa jälkeä.
0   +1 +2
 
9
Niina 20.02.2004
Heti alku herätti mielenkiintoni, vaikken tämän genren suurin ystävä olekaan :) Mukavasti soundit voimistuivat ja täyttivät tajunnan... Avaruus tästä mulle näin maallikkona tulee mieleen! Wow, mitkä bassot! Tää kyllä rullaa hienosti ja koko ajan tulee jotain pientä muutosta ja kikkailua lisää. Tunnelmat vaihtuvat ja mielenkiinto pysyy herkeämättä yllä. Hienoa! Lopussa vielä kunnon menoa ja meininkiä :) I liked a lot...
0   +1 +2
 
8
AcLaC 20.02.2004
Johan kuplii. Vaikka en olekaan genren harrasta, niin kaikella kunnioituksella; kyllähän tämmöistä vaihtuvatyylistäkin musaa kuuntelee joskus. Muutamia todella yllättäviäkin vetoja ja soundit aivan komiat.
0   +1 +2
 
9
i-oxo 06.12.2003
no niin no mitäpä tästä nyt ei olisi vielä sanottu.. ;) oikeen maukasta fiilistä löytyy tästä. pituutta tosiaan lisää! =) vetää hyvin eteenpäin. makeet äänet. ...
0   +1 +2
 
8
Eurydome 26.11.2003
hyvä biisi. tätä on mukava kuunnella monta kertaa putkeen.. aika rentouttava.
0   +1 +2
 
9
A33E 19.11.2003
letkeetä läiskettä. 2:20 kohdassa tuleva breikki ja siinä oleva matalampi soundi on mun mieleen, siihen asti tää olikin vain "ihan hyvää".
breikin jälkeinenkin osuus toimii eikä lässähdä, kiitettävän ansaitsee. ja hei.. hieman ennen 4min alkoi olla jo kivaa livenä väännetyn kuuloista tweakkailua -mitkä nykyään onkin helppo äänittää biisiin, ennen vanhaan oli hankalampaa.. =D
Näin varmaa matskua kun olis levyllinen niin maksaisin siitä jopa hieman. Mutta suhteutettuna siihen gigamäärään mitä on tullut imuroitua kaupallistakin musiikkia ilmaiseksi ts. netin kk liittymän hinnalla niin en kumminkaan kovin paljoa ;)
0   +1 +2
 
INTRIGA 12.11.2003
Joo, tiukka, mutta kovasti tulee alku osuudesta muuan Bola mieleen ja loppu osasta jostain KUMMAN syystä Ozric tentacles...
Hieno kipaloidi kaikin puolin ja ilman muuta mieletöntä slabari mousaa jota mielellään kuuntelee övereiden rajamailla...

Joku tossa sanoi että fruityloops kamaa... Vois koputtaa puuta koska mä en itse kuullut yhtään ääntä jonka voisi suoraan linkata fruityyn, panee miettimään, teoriassa toi sama kuplinta vois ruveta ottamaan päähän, mutta ei kuitenkaan tee sitä. toi kahen minuutin jälkeen tuleva bassomölähtely doudou sydeemi on henkilökohtaisesti ihan hirveä, mut sen pelastaa heti perään lähtevä ozric hypnoskebahäröily ynnä vetkutukset ja tommoset, diggaan, siis pidän.
0   +1 +2
 
qso 11.11.2003
Pätevää kamaa. Alun portamento-sekvenssi kivan kuuloinen. Delaylla höystetyt melodiat mielestäni hieman tylsät. Rytmiosuus polkaisee hienosti sisään ja kuulostaa erittäin maukkaalta monine yksityiskohtineen. Soundit miellyttävät. DjLimen kanssa olen kyllä eri mieltä siitä, että soundimaailma olisi yksinkertainen, mielestäni siinä on paljon kerroksia ja miksaus toimii. Aika progepsykemeininki. Pidän.
0   +1 +2
 
10
feldor 06.11.2003
Ei voi muuta sanoa kun et tää on aivan mahtavaa !!
0   +1 +2
 
DjLime 06.11.2003
Ihme avaruus biisi. Hiukan outo sellainen. Eipä tästä paljon mitään käteen jäänyt. Melko yksinkertainen biisi yksinkertaisella äänimaailmalla varustettuna. Voisi tämä ehkä jossain elokuvassa mennä ihan mukavasti.. varsinkin kun tämä pääsee kokonaan käyntiin tuossa lopppua kohden.
0   +1 +2
 
9
nolo83 06.11.2003
hyvää musaa,pidän tämän tyylisestä.rauhoittaa jotenkin,jeees kamaa,mielestäni mikserin parhaimpia
0   +1 +2
 
9
somebody 05.11.2003
Tässä on tosiaan kiva tunnelma, mutta mutta, hmh. Jotain olisi saanut olla vähän enemmän, loppuun olis vielä sopinut kunnon pieni chillailu meininki ja sen jälkeen toisto, olisi kasvattanut kivasti pituuttakin. Mitä tähän nyt kokonaisuutena voi sanoa, tarvitsee kaksi kuuntelukertaa, mielellään kahdella korvalla.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 04.11.2003
Hyvä melodia. Intro toimii, tosin on liian pitkä. Soundi on kunnossa, ei mitään klikkejä eikä ärsyttäviä samplevalintoja. Rumpujen lähtiessä ei tiennyt miten suhtautua, erikoiset ovat. Toimivat kyllä pienen totuttelun jälkeen, lisää vaihtelua tosin kaipaisivat. 3:10 alkaa hyvät mätöt, jotka korostuu hyvin hienon (joskin liian pitkän)breikin jälkeen. Hienoja psukedeelisiä efektejä on särvitty pitkin biisiä, niille lämpenen kovaa.

Joten kokonaisuudessansa biisi on toimiva, eikä kuunnellessa ala väsyttämään/kyllästyttämään, eli vaihtelua on riittävästi, tosin ei tarpeeksi. Muutamalla iskevällä melodialla ja kunnollisilla rumpu-kikkailuilla 10 arvoinen biisi. Mutta nyt silti ansaittu 9.
0   +1 +2
 
8
Tumppi 07.11.2003
Veikeä veisu. :)
Välillä tulee kyllä B-syna meininki mieleen.. mut sitten joku toinen upee kikka peittää sen ja tekee B-synailystä tarkoituksen mukasta. :)
0   +1 +2