Mä tervehdin teitä

Jihad

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

har 03.08.2010
Tämä on varmaan räpiksi aika hyvä. Mutta tuossa tekstissä on pieniä faktisia kömmähdyksiä. Ei sillä, etteikö isänmaallisuus ja talvi- ja jatkosota olisi minullekin läheinen ja kunnioitusta lähtee noille veteraaneille. Mutta kuuntelepa vaikka Folkswagenin tai Huojuvan Ladon lauluja Suomen sankareitten tarinoista. http://www.folkswagen.fi/ ja http://huojuvalato.net/
0   +1 +2
 
Protro 22.12.2009
Hyvä kun on kerrankin vähän persoonallisempi aihe biisissä. Biitti jotenki vähän laiska, mistä johtuu ehkä flownki laahaavuus. Tosin ihan biitissä mennään ja sanoissakin jotain järkeä. Ei periaatteessa hullumpaa, ihan kehityskelposta settiä :)
+2   +1 +2
 
joukkeee 21.12.2009
Harvoin sitä tässä scenessä kuulee näitä omistusbiisejä.. Veri oli jo kaiken kiteyttänyt loistavasti joten annan vinkin vain noihin tupliin.. Tuli ehkä liian kovaa ja liiallisella kaiulla. Jos sitä ensbiisissä muutat ni taas on menty vähän eteenpäin mun mielestä.
+2   +1 +2
 
9
alias Tuma 20.12.2009
kyl tää on kuunneltava biisi,itekkää aiheest oikee perusta mut flow rullaa,tuplaukset hyvin onnannu.vähä turhan pitkä ,täst hyvä jatkaa : )
+2   +1 +2