Haterix

Pbl! feat WandaT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Infernal Fear 22.03.2004
Mielenkiintonen alku kitaroiden säestämänä. Todella upea kertsi, ihan tajuttoman onnistunut tehokeino tuo piipitys taustalla. Hyvä rytmitys vieläpä. Hiukan vaan särkee tuo särökitara omaan korvaani.
Sopivia kontrasteja on kappaleessa kiitettävästi. Hyvin on sovitettu eri osat yhdeksi kokonaisuudeksi. Laulukin on riittävän selkeää. Soitossa on lisäksi persoonallista otetta. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
TIK 29.12.2003
Hyviä melodioita kyllä ja hieno kokonaisuus.
Biisi ei mene "rikki" misään vaiheessa vaikka tämäntyyppisissä sovituksissa se on vaarana.
Täytyy tästä reilu 9 antaa!
0   +1 +2
 
8
Pastori 04.12.2003
Hyvin möyrii kyseinen biisi ja riffittely on oikein maukasta. Metallia ja elektronista musiikkia on onnistuttu sulauttamaan hyvin yhteen ja kokonaisuuskin pysyy hyvin kasassa. Kertosäkeen kaiku laulussa hieman puurouttaa laulua ikävä kyllä. Ja tempoa olisin nostanut inan verran nopeammaksi. Mutta muuten kappale möyrii hyvin! Rok rok!
0   +1 +2
 
10
--mono-- 30.11.2003
rauhallisen alun jälkeen tultiin silmille oikein kunnolla ja sitten "oikeaoppisesti" laskeuduttiin säkeeseen - hienoa. Soolokin löytyi! Laulu parantunut biisi kerrallaan. Eipä ole käyttämäsi aika/raha mennyt hukkaan - mitähän tulee seuraavaksi?????
0   +1 +2
 
8
Chevy 24.11.2003
Ihan hyviä Kitara Riffejä.. Oisitte pistäny kunnon tempoa noihin Räy! kohtiin, rumpuilla ainaki Soittoa crashiin! Mjoo
0   +1 +2
 
8
electrichaos 20.11.2003
Introssa siistit kitara sovitukset. kitaran soundit kärsii tosta suoraanlinjaan vedosta. Väliin joku kaiutin simulaattori tms. niin turha terävyys katoaa. Biisi rakenteeltaan 10 biisi. Mutta nuo häiriö tekiät, kuten toi digisärö on hirvee ja laskee pisteitä. Mutta parasta on erityisen hyvä biisi sekä siistit stemmat ja panoroinnit/ levitykset vokaaleissa. Näkemystä on, mutta lopullinen toteutus kärsii häiriötekijöistä.
0   +1 +2
 
9
DjLime 17.11.2003
Ehdottomasti paras biisi tässä projektissa. Itseasiassa tykkäsin tämän rankasta soitannasta ja hienoista melodioista/äänimaailmoisa. Ainoa mikä verottaa pisteitä on tuo särinä. Ilman tuota särinää tämä olisi todella nautinnollinen biisi. Ehkäpä ensikerralla laitatte kaikki elementit hiljemmalle, jotta tuota säröä ei tule ja sitten jollain toisella ohjelmalla nostatte volukkaa sopivalle tasolle. Näin minä ainakin tuosta säröstä yrittäisin päästä eroon.
0   +1 +2
 
8
AcLaC 13.11.2003
Kappale on itseasiassa hyvän oloinen. Intro on kohtalaisen pitkä, mutta onneksi monipuolinen. Rauhalliset osat on vahvoja esityksiä, mutta paineen kasvaessa on miksaus pettänyt pahasti ja huttua syntyi. Hienosti tulkittu vaikea hyvä biisi, joka on valitettavasti miksattu tappiin kertosäkeissä!
0   +1 +2
 
8
Kaikella kunnioituksella PBL & Wanda, laulusi on hieno mutta samaa en voi sanoa soitostasi. Skitat ovat liian pinnassa, mun mielestäni.Laulu on puuroutunut, en saa sanoista selvää. Muuten tekemällä työtä noiden asioiden kanssa susta sulee ihan hyvä. Skittasoolo oli parempi, vaikka olikin niin hiton pinnassa.
0   +1 +2
 
9
marccus 12.11.2003
Jopas Biisi Räjähti ämyreistä vaisuhkon alkuintron jälkeen kuin pää giljotiinista. Tässä oli jotain "alkukantaista" raivoa, joka iskee suoraan luihin ja ytimiin. Jossain Metallican ja Progressiivisen rokin välimaastossa seilataan. Laulusoundiin olisin tosin kaivannut hiukan selkeyttä, sillä nyt ei oikein sanoituksista tahtonut saada selvää, muutoin soittopuoli ym. olivat hanskassa. Tämähän nostattaa mukavasti agressiot pintaan :)
0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 11.11.2003
Kaunista ja niin tuomiollista! Kyllä kitaristi tietää mitä tekee, sen verran hyviä saundeja kehissä. Vokaalit jäävät paikoittain kitaran alle, mutta biisi on silti mestariteos. Mulle jäi vähän sellanen fiilis että biisi loppuu kesken, mutta kokonaisuus on kyllä 10 arvonen.
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 11.11.2003
Vitsi nyt aarrgh wellcome to haterix jäi soimaan päähän......mummot juoksee karkuun ostarilla aarrgh wellcome to my haterix ....hekoheko
kunnianhimoinen biisi eiku tätä lisää.....
0   +1 +2
 
8
atommic 11.11.2003
Juu Viikatteen Kaarlolta kuulosti laulu minunkin korvaan... tosin rohkeutta ja voimaa lauluun saisi laittaa ihan reilusti. Sävellyksessä hyviä juttuja mutta tän tyylinen rokitsu ei ole ihan mun juttu. Teknisellä osaltolla mättö-kitarat oli aika suttuisia. Kertsin rähinälaulu oli vähän "hassu" mutta se synapiipitys toimii!
0   +1 +2
 
9
Famousmonsters 11.11.2003
Särö osuus siiti alussa. Se on kyllä yhan totta että laulajan ääni muistuttaa viikatteen vastaavaa. Hyvä soolo. Kertsin laulusta en tykänny niin kauhiasti mutta ei huono.
0   +1 +2
 
9
kudusai 10.11.2003
Hieno pitkä intro. Siitä pidin. Kokonaisuudessaan ihan hieno biisi. Laulaja kyllä tuo mieleen säkeistöissä Kaarle Viikatteen niinkuin tuossa aikaisemmin joku jo mainitsikin. Hieno kitarasoolo, joka ei ole liian pitkä.
0   +1 +2
 
9
sami_anttila 10.11.2003
Alun kitarat kuulostivat hiukan kömpelöiltä, mutta alkava säröriffi kyllä korjasi tilanteen. Lauluäänestä en itse henk koht. pidä. Kertosäkeessä oli mukava käännekohta kyllä tossa laulussa. Laulu tuntuu vähän hukkuvan säkeen soittimien alle. Enemmän voimaa siihen laulamiseen vaan rohkeesti.
0   +1 +2
 
10
WandaT 10.11.2003
tää todella on hino:)sanoisin että 3 erityylistä biisiä on nyt takana ja tää toimii kyllä hienosti!soolo on todella hieno!todella hieno!tää tyyli on sun äänelle tehty....jotten sortuisi vain yhden adjektiivin käyttöön...upeeta!
0   +1 +2
 
9
Niina 09.11.2003
Tää on nyt hieman riskialtista kuunnella kuulokkeilla, joista vain toinen luuri toimi, mutta yritetään ;) Hienolta tämä kuulostaa, ehkä mun makuuni hieman liian tyjyä, mutta kuitenkin :) Laulajan ääni on upean tumma ja voimakas ja Wandan sanoitukset jälleen kerran hienot. Jatkakaa yhteistyötä, tämä toimii :)
0   +1 +2
 
Viinikan Vivalti 09.11.2003
Tämä oli tosiaan tanakkaa meininkiä ja ääni oli hm... tyyliin sopiva :) Siellä oli mm. joku nopea kitaralirutus, joka oli taitavasti pistetty. Wandalle myös kiitokset, kun olet mukana mikseriyhteisössä upene teksteinesi koko sydämellä!
0   +1 +2
 
10
Kfied 09.11.2003
PBL! ownailee! Mainion hienot soitannat. Tässä biisissä kuulostat aika paljon muuten Viikatteen lauleskelijalta noissa verseissä.
0   +1 +2
 
9
Möhökki 09.11.2003
Tämähän oli jytäkkätä metallia. Jollain tavalla parasta tähän mennessä, mutta nämähän ovat kaikki erilaisia.
0   +1 +2
 
10
dip flirt 09.11.2003
Huui! Hurjaa menoa taas ja olipa pitkä intro jälleen :) Säveltäjällä on selvästi hyvä melodiataju ja ääni on niin miehekäs että meinasin lentää seinään sen vaikutuksesta. WandaT:n sanoitukset tulivat nyt vähän paremmin esille, joskin miksaus kusee pahasti jälleen (kitarat ovat yhtä muusia). Biisin rakenne ihanan proge!
0   +1 +2