04 - toimenpide

levo - ongelma ep

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Putte 06.12.2003
jaa-a.. Aika mitäänsanomaton teos.. Tuollainen koko biisin ajan kestävä lähes muuttumaton jumputus ei kyllä viittä minuuttia jaksa kiinnostaa.. Tarkoitukseensa varmaan ihan menevä mutta minkäänlaiseksi hittibiisiksi tästä ei todellakaan ole.. Toivottavasti en nyt saa kenenkään vihoja niskoilleni tästä kommentista.. henkilökohtaisesti ei napannut ollenkaan..
0   +1 +2
 
9
StatusD 20.11.2003
Ehdottomasti Paras biisi tältä EP:ltä ja kokonaisuudessa ep on loistava paketti hyvin toimi täällä ainaki eli 9 rapsahtaa levolle!
0   +1 +2
 
10
veezay 20.11.2003
woah, tuo bassline lähenee jo uhkaavasti sitä technosoundia jota rakastelen ;) harmittaa huomata että biisi on jo puolivälissä kun on omasta mielestä vasta ekoilla sekunneilla menossa :) rumpuset groovaa pahuksen hyvin, bassline mörisee jossakin tanssilattian alla ja muut äänet tukevat kohtuuhämärää äänimaisemaa pirullisen hyvin... 1:50 joku bailaaja saa selvästi orgasmin, outoa etten se ollut minä.

ehdottomasti ep:n paras biisi, kaikkia vain vaivaa lievä lyhyys. biisit vois olla luokkaa 7-10min niin ehtisi nollata aivonsa täydellisesti. tietty onhan aina olemassa repeat... propz :)
0   +1 +2
 
9
RUMPUNEN 19.11.2003
todella hienosti tehty tämä sivu! eteenkin tuo järjestys biisien nimissä tilanne, syy, seuraus, toimenpide yeah! biisi oli lähes uhtä hyvä kuin
seuraus biisi. no jos rehellisiä ollaan ni yhtä hyvii! hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
Tämä on kyllä minusta paras näistä. Muut on tuollaista kasin luokkaa, että hyvin tuotettua, mut ei oiekin nappaa kun ei mitään uutta ole. Tässä on oikein toimiva bline jos sitä siksi voi kutsua. Muutenkin vetävin näistä. Efektit ja kikatkin on minutsa parhaalla tolalla näistä. Toimii. Oon ihan jumissa ku kuunteli koko EP putkee.
0   +1 +2
 
8
bze 17.11.2003
Tämä olisi voinut olla koko EP:n hittibiisi mutta meininki on jotenkin hieman väsähtänyttä. Rullaa silti mukavasti eteenpäin vaikka rullaakin turhan tehokkaasti samaa luuppia uusilla mausteilla.
0   +1 +2