Maggots Inside His Head

Chaotic Visions Attack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
darcasis 15.02.2004
Sama linja jatkuu.. Vähän tasapaksua, ei kauheesti tempo vaihtele. Kyllä tämä tällaisenakin on loistavaa kuunneltavaa. Kitarointi on hyvää!
0   +1 +2
 
Haava 25.11.2003
Miksaukseen käytetyn ajan huomaa kyllä. Kannatisi seuraavan kerran kokeilla laittaa vähemmän kompuraa (ja mielummin monitaajuus kompura).. ja sitten vähän tasoittaa kevyellä limitterillä kompressorin jättämiä piikkejä.
0   +1 +2
 
raakalainen 25.11.2003
Normaali softakompura, josta ei sillon ollu hajuakaan mikä sen on, ja kompuroin rummut kaikuineen päivineen, joten vähän pumpaa´, mut ei paljon liikaa. Aikaa miksaukseen tuli käytettyä paljon.
0   +1 +2
 
Haava 24.11.2003
Saundit olivat erittäin asialliset... Oliko kompressori monitajuuskompressori... Äänentasot vähän tuntuivat hyppelehtivän omituisesti. Kivan tasaisen tumma vähän etäinen saundi, joka teki aika suureellisen tunnelman. Hyvä.
0   +1 +2
 
Haava 22.11.2003
Heti alun huudosta lähtee skulaamaan ihan täysillä... Tässä on vedetty niin peruslinjoilla niin perus melodia bläkkiä (tai mitä lie en ole tarkka genreistä) .. Tummaa vääntöä... Ei yhtään liian tilua sooloa, joka pilaisi sen tunnelman, joka näihin on ahdettu...

Odotan innolla paraneeko vai huononeeko tämä paremmilla hi-fi vehkeillä...
0   +1 +2