Friday Night (D-Vision RMX)

D-Vision

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Cylenth Vision 23.01.2011
En tuntenut kyseistä kappaletta ennen kuin kuulin tämän sun tekemän remixin ja tietysti oli aivan pakko kuunnella lähes kaikki mahdolliset remixit mitä tuolta YouTubesta sattui löytymään ja täytyy sanoa, että tämä on kyllä paras remixi kyseisestä kappaleesta minkä olen kuullut, erittäin hieno toteutus! Jälleen kerran, tässäkin kuulee kokemuksen ja hyvän masteroinnin lopputulosta. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
REPS tää alku vocalsit on aika hauskat
:D mutta kuitenkin PArasta D-visionii :)
0   +1 +2
 
T-Sync 26.05.2010
Hyvää settiä :) Hyvin oot saanu voksut upotettua mixiin.
Breikki kuulostaa loistavalta.
Vähän vois marista ehkäpä rummuista & bassosta, niistä tuntus puuttuvan aimo annos voimaa.
Basarista soundi vaihtoon ja bassoon jostain kassillinen munaa ja rytmi ehkä tamppaavammaks.
Padit, liidit ja piano kuulostaa hienolta, huipputasoa.

Mukavan pirteä pläjäys tää oli keskiviikkoon, tänks!
0   +1 +2
 
10
M1cH0 09.05.2010
Onnittelut tosiaan :)
Sanoin jo eka intsrumentaalista että komia Mut Kyl tää on roks poks :)
Varma biisi meikän soittolistoilla
-Mikko L
0   +1 +2
 
10
KimmoP 07.05.2010
Onnittelut kolmos sijasta! Vaikkakin tämä olisi kyllä voiton ansainnut jos vertaa niihin ensimmäiseksi ja toiseksi tulleeseen. Biisi on taattua D-Vision laatua. Tämä on sellaista musaa josta voisi ihan hyvin maksaakin. Kuulostaa nimittäin hemmetin valmiilta. Ei muuta ku levy-yhtiöille tyrkyttään näitä sun biisejä! Mikserin paras trance artisti näistä ketkä on enään aktiivisesti kuvioissa mukana.
0   +1 +2
 
10
W@RM 07.05.2010
?? V***u, kolahti mulle tämä biisi ihan kympillä! Loistavasti käytetty saundeja, tosi letkee tunnelma biisissä. Pro kamaa ja menee varmasti soittolistoille ;) Kovin kaunis biisi, hyvät instrumentit oot valinnut biisiin. En mä keksi mitään moittimista muuta kuin että kuulematta muiden versioita biisistä: tän ois pitänyt voittaa FL Studio Remix Contest!


Rakenne oli paikoin aika erikoinen, ehkä olisin lyhentänyt tota väli kohtaa 3min paikkeilla, vaikkakin sopi hyvin biisiin. Ja lopun tyhjän osion ois voinut leikata pois? 10pointas

area51
0   +1 +2
 
10
ArrestKulak 07.05.2010
Perketti. Täähän vois olla melkein lätyltä tai netistä ostettua. On komiaa. Toimii. Nyt ahistaa. Pakkohan tälle kymppi on lyyä. Laatu on ehdottomasti kohdillaan.
0   +1 +2