Deep Inside (Original mix)

Old tracks (Nexeon)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
JMertala 27.12.2010
Kovaa settiä! Hienon monipuolista ja tunnelmoivaa. Toimii.
0   +1 +2
 
10
aarof 28.07.2010
Paras kohta alkaa 3:40 Kitaro-fiilistelyllä, ja sit tasan 4:00 kilahtaa jo Modern Talking kehään.
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 01.07.2010
Rummuissa hyvä groovi päällä ja monipuolisuutta löytyy. Ehkä basari olisi voinut olla hitusen kovemmalla, mutta ei se juurikaan häiritse. Basso on rapea, diggaan. Breikissä nätti tunnelmointi, toimii loistavasti. Varsinkin piano, jossa juuri sopivasti kaikua, ja sekin on samalla sopivan hentoa.

Kyllähän tässä vissiin on hyvin Daniel Kandista otettu vaikutteita. Lähinnä tuli mieleen tuo "Loving Feeling" tuon leadin ja pianon osalta. Kertsi on makeaa kuunneltavaa. Ehkä tuo bassolinja voisi vaihdella eri korkeuksilla kuin nyt. Ei tullut tosta kertsistä ihan semmosta kunnon euforista fiilistä päälle, mutta loistavasti toimii silti.

Kyllähän tässä on ihan ammattimaista otetta. Ehkä semmosta joidenkin vuosien takaista vibaa rummuissa yhdistettynä moderneihin melodioihin. Toimii loistavasti, mutta ei ihan täydellisesti vielä. 9½
+1   +1 +2
 
10
W@RM 31.05.2010
aijaijaiJAI! Että oli hienon kuuloinen biisi, tosi pro. Jos tätä pitäisi vähän pilkkoa niin, yleis saundit toimii(haitsut, kick, bassline, matot jne ym). Melodillisesti tosi hieno pläjäys, tuo piano oli tosi hienon kuuloinen. Ainoo joka vähän jäi "vaisuksi" oli tos sumanto vaihees toi komppi...jotenkin oli vähän tönkkö? Liidi oli aika lailla daniel kandin kuuloista tyyliltään ja saundeiltaan. En tiiä, ei tästä mitään kritisoitavaa keksi ..on vaan niin kova biisi! :) menee listoille soimaan

area51
+2   +1 +2
 
10
Serzh 31.05.2010
Many thanx for new track, it always great to hear another nice track, all you tracks are super, and this new stuff also pretty good!!
+1   +1 +2