02 - plague

cochon ep

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ei sunkas sitä picoton hong kongia nyt tartte ihan näin selvästi matkia eihän? Hän teki tän kuitenkin paremmin... ;) Intro tästä biisistä sisi vaihtoon... yhdistä toi eka biisi ja tämä ja jätä toi plagiointi vallan pois.

Tuo kirkas ride jonka käytöstä minullekin on valitettu aiheuttaa nyt minullekin inhoreaktion tässä. Meininki on muuten kivan synkkää mutta sitten on tollanen joululaulukilinä messissä niin ei pysty lämpeemään. Tomi saundit on kovin ohkaset. equttel et compressoi. miksausjälkeä voisi ehkä vähän tarkistaa että saisi yhtenäisemmäksi. Osa äänistä on mun mielestä vähän irrallaan. Ja sitten tässä on tollanen kumma hardtrancenousu puolessa välissä.... hmmm.... Komppi on kyllä toimiva joskin se kaipais vähän lisää tavaraa(kilke&kolke) ja kenties tähän olis vointu kehittää jotakin teknostabittelua ton melodian tilalle ja käyttää sitä jossain polkkarallatuksessa. ...
0   +1 +2
 
6
Stocco 30.11.2003
Tässä ei oikein tapahdu mitään eikä myöskään saavuta mukavaa hypnoosia monotuksellaan. Melodia on kivan kuuloinen. Ja kyllä tämän ihan mielellään kuuntelee. Alkuhan jatkuu ekasta biisistä, mutta ei se oikein toimi tässä kipaleessa. Biisin loppupuolisko on se parempi.
0   +1 +2
 
8
jakeriver 04.12.2003
Tää on sellanen kiva biisi, jota vois olla kiva tanssii. Hyppimis kappale ja hauskanpito biisi. Tää loppu on kiva... Toi efekti systeemi, vaikka on lyhyt niin herättää kivasti... Tai silleen... ;)
0   +1 +2