Taikametsä

Silverie

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Ravana 06.12.2010
Biisin nimi houkutteli uudet biisit -listasta kuuntelemaan. Ja kun genrekin oli vain electronic niin tulin aika ennakkoluulottomasti mielestäni tähän näin.

Hyvin iloisissa ja keveissä tunnelmissa mennään koko biisin ajan. Taikametsää ei kaiketa uhkaa mikään ainakaan tämän viisijapuolisen aikana. Linnut saavat siritellä rauhassa ja mahdolliset luonnonhengetkin voivat huilia. Koetin miettiä biisin nimeksi Pahvilaatikko, mutta en saanut sitä oikein toimimaan. Taikametsä sen sijaan tuntuu toimivan mielikuvallisesti ja tunnelmallisesti varsin hyvin biisin kanssa.

Alas, mielikuvamatka taikametsään on ehkä vähän turhan lyhyt. Jo neljän ja puolen minuutin jälkeen matkaaja hyvästellään ja kun kulkija kääntyy taakseen vielä katsomaan, on edessä vain ikävä realiteetti: Oulu-city.

Soundillisesti tämä on suurimmaksi osaksi oikein itseäni miellyttävää. Padit ovat pehmeät ja sellaiset öh, eteeriset? Ainakin hieman. Rummut ja erinäiset perkussiosoundit ovat myös pehmeitä ja mukavan märkiäkin siellä täällä. Kaipaisin tosin nyt jo muutaman kuuntelun jälkeen ehkä enemmän matalapainotteisempaa soundia. Ehkä, luulisin. En oikeastaan tiedä, mutta jokin tässä alkaa hieman tökkiä. Mahdollisesti jokin sellainen suvannonoloinen? Matkaaja saapuu ihmettelemään suurelle aukiolle ja sillain (bonuksena myös saisi lisää pituutta). Ehkä oon vaan kateellinen kun taikametsässä kaikilla on niin kivvee.
0   +1 +2