Disclamation

DiversAeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MKDELTA 25.04.2007
Mielenkiintoisen kuuloista rytmivetoista industriaalia. Nuo syntikkaäänet on pikantin, mmmm, vanhanajan kuuloisia ja haikeita. Sellaisia ääniä mitä oli ennen supersahoja.
0   +1 +2
 
7
Furtilizer 24.04.2007
Tykkäsin helvetisti soundeista, mutta melodiat ja rakenne jättivät kyllä kylmäksi. Muutamat kohdat kuulostivat todella hyviltä, erityisesti alun fiilistely, sen jälkeen tullut katkos kuitenkin tappoi minusta pahasti biisin tunnelman. Kliseinen "epäselviä ihmisääniä"-kohta tuntui täysin biisiin sopimattomalta. Äänimaailma siis helvetin hyvä, mutta kappaleena ei minua sytyttänyt johtuen kenties puuttuvasta poppimaisuudesta :)
0   +1 +2
 
9
Rohstoff 23.11.2004
Rakastan kappaleen tunnelmaa. Kappaleessa on samanlaista tunnelmaa kuin Blade Runnerin soundtrackilla.
Sanokoot muut mitä sanovat, mielestäni kappaleessa on kaunis ja herkkä tunnelma. 1:00 kohdalla alkaa mielestäni biisin paras osio, kun laulu ja kaikki osaset tulevat hetkiseksi mukaan. 10 olisi tullut jos rytinää olisi saanut ihastella hieman enemmän.
Viulut ja efektit kuulostavat huolella valituilta ja hyvin sovelletuilta. Saitte juuri fanin.
0   +1 +2
 
8
bze 08.11.2004
Tätä on tullut ihmeteltyä useita kertoja, hyvin kulmikkaan ja ehkä jopa alkukantaisen toteutuksen takia on vaikea huomata biisin omaperäistä otetta joka aukeni vasta useiden kuuntelukertojen jälkeen.

Tällaisena hieman henkilökohtaisemman kuuloisena fiilistelynä on silti hyvin kankean, väsyneen ja epätoivoisen kuuloinen, eikä musikaalisessa vaan nimenomaan ilmaisullisessa mielessä. Vaikka äänimaailma on yksinkertainen, sen läpi välittyvä tunnepohja on todella vahva. Ei biisinä kovin erikoinen mutta 'hiljaisena lauluna' pysäyttävä ja mykistävä teos mikä suorastaan vaatii uusia soittokertoja.
0   +1 +2
 
Lumonia 26.07.2004
Hmmm... Tuo mieleen laskeuman jälkeisen ajan maapallolla ydinsodan jälkimainigeissa. Voisin hyvinkin kuvitella tämän Fallout 3:n pelimusiikeiksi.

Bassotaajuudet murisevat alaäänielementistä omalla vahvistuksellaan todella hienosti. Sitten tulee tyhmä bufferointi ja pätkäisee..

Noh homma jatkuu särisevällä kenties melodialla? En ole varma sillä industrial ei ole kovin tuttua. String-line kuitenkin kuulostaa hienolta. Se on avaruusmainen, kaukainen ja tuo mieleeni jonkin elokuvan sijoittuen juuri avaruuteen. En kyllä nyt juuri satu millään saamaan mieleeni, että mikä pätkäse oli...

Jytinää biisistä kyllä löytyy ja biitti on hakkaavan jyräävä, mutta ei silti kuitenkaan saa sekavaksi itseään jos siihen keskittyy.

Tämä oli oikein... hmm.. erikoista ja avartavaa.. Kiitos!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
No jopas! Nyt ei biisi aloittanut peloittamaan, vaan tämähän sisälti menevää rytmiä ja surullisia melodioita. Aika erilainen tuotos verrattuna muihin DiversAeonin biiseihin, mielestäni. Siltikään biisi ei päästänyt helpolla; painostaa silti kuin pora takaraivossa. Tosi surullisen kuuloiset melodiat antoivat tälle biisille lisää sitä menoa; täten biisi pysyy hyvin elossa eikä tukkeudu missään välissä. Jälleen heilahtaa herra ysin viikate; DiversAeon potkii ja laadukkaasti! Kiitos näistä viisuista, täten sanoudun faniksi. Poistun takavasempaan...
0   +1 +2
 
7
Ilmiselvä 23.06.2004
Osittain erittäin mielenkiintoista paukutusta, osittain vähän toisiinsa sopimattomia soundeja. Pidin tuosta stringimelodiasta kyllä, joskin soundi olisi voinut olla omaperäisempikin. Sahasoundista en erityisemmin pitänyt, taustamölinät toimivat, biitissä oli ehkä vähän karut soundit, mutta muuten toimi. Jätti suurelta osin omituisen tyhjän olon, mutta sanoisin silti pitäväni.
0   +1 +2
 
Kukkonen 14.04.2004
Hmm... vähän liian outo rumpukomppi. Ja pikkasen ykstoikkonen. Tietyissä mielentiloissa tämäkin menee kuin vettä vaan (ihan positiivisessa mielessä)...
0   +1 +2
 
9
kudusai 12.04.2004
Synkemmän puoleista fiilistä. Kolinarumpu kuulosti oikein hienolta, vaikka konerummuista en pidäkään, niin tässä ei ne aiheuttaneet hylkimisefektiä. Loppu oli hieman vaisuhko. Meni neljä oikein hyvin. Tämä tulee varmaankin soimaan taustalla repeatilla joskus.
0   +1 +2
 
9
elysium 12.04.2004
Tuli hiukan mieleen Vangeliksen tuotanto industrial versiona, jotkut kitarasoundit paskoja, muuten loistava!
0   +1 +2
 
9
tammina 12.04.2004
Ihan mielenkiintoinen scifi-viba -teema. Synkkää, which is nice.
Ei nokan koputtamista mistään. Toimii.
0   +1 +2
 
niilo 12.04.2004
Vähän tuhnusta äänimaisemaa ja fm-synteesiltä maistuvia soundeja. Suosikkiääni tässä oli matalalla sykkivä sukellusvenehurina jota tuli parissa hiljaisessa kohdassa. Lopetus on vähän lattea, mutta toisaalta nyt biisi toimii hyvin loopissakin.
0   +1 +2
 
8
Taukohurina 21.03.2004
En lähde jeesustelemaan, vaikka mieli tekisi. Biisissä oli synkkä sävy, surun vaippa sekä ruoste, mutta missä oli se pelti joka ruostuu? kirskuvat saranat ? Räiskyvät kipinät? Neljän kymmenen tonnin painoiset askeleet? -No, Otin tämän kotiini. Yrittäkääpä ottaa pois. ;)
0   +1 +2
 
8
traumacoma 21.03.2004
sopivan alakuloiset fiiilikset havaittavissa. tätä tilaa kun olisi saatu vielä syvennettyä niin ..
0   +1 +2
 
SpeaK 20.02.2004
Ihan kivaa taustamusaa, mikä ei kuitenkaan oikeastaan sopisi taustamusaksi. Ihan kivat soittimet, ja hyvä toteutus.
0   +1 +2
 
DimensionZ 19.02.2004
Tässä on taas semmonen genre jota en kuuntele enkä tosiaan tiedä paljoakaan siitä, joten kommentoin lähinnä sitten niitä muita asioita. Soundit oli ihan toimivat, mutta ei niissä mitään tajunnanräjäyttävää ollut. Sävellyksenä tämä ei myöskään ollut kovin erikoinen, mutta tämän genren musiikki perustuu lähinnä äänimaailmaan jos olen oikein ymmärtänyt. Hienoin juttu oli tässä biisissä kun keskellä tuli tauko jossa oli pelkkä pädi soimassa, ja kaikki tuli rauhallista. En kyllä kovin paljoa tykännyt, mutta en kyllä yleensäkään tämmösestä musiikista oikein innostu.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 19.02.2004
Hmmm... Ei osu ehkä ihan sinne mitä industrialilla yleensä käsitän. En kyllä osaa tätä paremminkaan lokeroida (mikä ei ole minun osaltani sinänsä ihme). Jos nyt haluaisi jotain rinnastuksia tehdä niin tämä tuo osin hieman Aavikon mieleen.

Rytmipuolen mielenkiintoinen ominaisuus on se, että sieltä löytyy oikeastaan aikamoista tykittelyä, mutta biisi ei silti tunnu nopealta. Päditausta on hieman ehkä kliseinen, mutta se ei oikeastaan ole edes haitta varsinkin kun se toimi tuon synamelodian kanssa ihan hyvin yhteen.

Rakenne on ainakin näin parilla kuuntelulla hieman hajanainen.

Soundeissa on joku sellainen hieman korviin käyvä "kulma". Hankala määritellä, mistä on kyse mutta joku/jotkut instrumenteista saattaisi sisälttää alemmilla diskanteilla tai ylemmillä jonkin sortin piikin. On tosin mahdollista että se johtuu osittain hieman vajaavaisesta äänentoiststa työkoneellani, mutta moinen ei mielestäni tule esiin näillä ainakaan kaikella materiaalilla.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 19.02.2004
Tämähän on tämmöinen fiilistely-biisi. Vähän hämäsi tuo industrial - genre kun olen aina kuvitellut että se on kaikki semmosta älytöntä pauketta ja räiskettä. Odottelin vain että milloin tämä biisi lähtee käyntiin... 1:10 paikkeilla kun mukaan tulee vokaalia ja muuta, meno tiukentuu hetkeksi.

Vaan nyt tajuankin että tavoitteena on kenties ollut sellainen jatkuvajännitteinen kappale. Nuo korkeat string-jutskat(?) ehkä hieman hajottaa sitä, ois voinu olla tiukempaakin tuo nykyisellään aika pehmeä pohjajumputus.

Vähän jäi ikäänkuin kesken, pitänee kuunnella toiseen kertaan.
0   +1 +2
 
8
Niina 19.02.2004
Tämän genren musiikki on mulle aika vierasta, mutta tämä biisi oli ihan mukavaa kuunneltavaa. En tätä ehkä ihan tanssitavaksi biisiksi mieltäisi, ehkei niin ole tarkoituskaan :) Jotenkin mä en tästä saanut niin paljon irti kuin olisin tahtonut, mutta tuossa reilun minuutin kuuntelun jälkeen tapahtunut muutos oli ehdottomasti postiivinen! Aika pitkältihän tässä mennään saman kaavan mukaan koko ajan. Pitäisi varmaan enemmänkin tutustua industrialiin, koska aina sellainen tuntemattomampi tyylilaji herättää mielenkiinnon.
0   +1 +2
 
Rhino 19.02.2004
Soundit ovat kunnossa ja tuotantokin on ok. Biisinä en vaan saa oikein kiinni mitä tällä ajetaan takaa. Ei iske kauheasti, mutta ei kyllä ärsytäkkään eli toimii taustamusiikkina oikein hyvin.
0   +1 +2
 
7
a98 02.02.2004
filtteri kikkailut ja fillit oli makeita, ja tuo eka pädi oli suht industrial mut nuo seuraavat synthsat ei sitten enään sopinutkaan niin hyvin, ja mielestäni rumpusamplet on omaan mieleen vähän liian lofi ja muutenkin huononkuuloiset. kyllä tässä pari kertaa pääsee vähän tummaa tunnelmaa ylle mutta muuten sitten ei anna oikeastaan mitään fiiliksiä
0   +1 +2
 
8
Pastori 02.02.2004
Yllätys oli suuri, kun kuvittelin ensin, että luureista alkaisi tulemaan kunnon metallipaja-kolinaa, mutta biisi lähtikin suht pehmeästi käyntiin. Omasta mielestäni biisi kallistui jo pikemminkin Elektron puolelle ja välillä tulikin mieleen jonkinasteinen Jarren ja Kraftwerkin symbioosi. Joka tapauksessa biisiin oli onnistuttu vangitsemaan hieno mielikuvia tuottava fiilis, mutta itse biisin punainen lanka jäi hieman hämärän peittoon. Ihan mukavaa fiilistelyä kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
Sateentekijä 02.02.2004
kappaleessa on hyvä tunnelma. Pidin "puheosuuksista" biisin keskivaiheilla.
0   +1 +2
 
Mark Vera 02.02.2004
Tämä mielestäni kaipaisi jotain kirkasta metallista saundia mukaan, eli kilinää ja kolinaa. Nyt saundit on vähän tummat ja nuo padit jotenkin ohuet. Miksauskin on aika mono.. taisi olla tuossa toisessa biisissä sama homma? Liekö tarkoituksella, vai miten.. en tiedä. Kirjoitappa jotain kuvausta biiseistäsi ;)
0   +1 +2
 
PehmoA 01.02.2004
Ensimmäinen kyseisen genren biisi mitä tietoisesti olen kuunnellut, joten mitään kovinkaan rakentavaa en osaa sanoa. Mielenkiintoinen yllätys kuitenkin ja todella positiivinen sellainen. Mikään ei biisissä ärsyttänyt ja mielenkiinto säilyi koko biisin ajan. Pidin biisistä. Numeroa en osaa antaa, mutta tykkäsin kyllä.
0   +1 +2
 
8
Salminen 01.02.2004
Ihan mukavaa kolistelua, ehkä olisi saanut mekkalaa olla vieläkin enemmän. Nyt ainoana kunnon kohinanlähteenä oli tuo filtteröity rumpulooppi, joka kylläkin on hienon kuuloinen. Vähän enemmän vaihtelua olisi kiva tähän saada mukaan. Ihan mielellään tämän kyllä kuunteli, lisää vaihtelua ja rähinää niin olisi ihan ykköstavaraa.
0   +1 +2
 
7
corter 01.02.2004
aika jännä alku, tosin nuo jouset pilaa tunnelmaa. Tollasta turhaa herkistelyä, olis riittänyt ihan hyvin mulle pelkä tuo kolina. Äänimailma tosi hieno, mutta tuo basso on aika typerä. Kuten nuo jousetkin. Eääh, mennä nyt pilaamaan hieno äänimaisema tuollaisilla. Tuo melodiakin kusee. Tämä olis voinut olla hyvin kivoja ääniä, mutta sitten tästä tulikin joku ihme melodiapimputus. Dääm
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
ikävää kommentoida biisiä, mistä ei pidä ollenkaan. rumpujen kanssa olisi voinut tehdä aivan muunlaisen biisin, sillä nyt ne ei sovi ollenkaan muun äänimaailman kanssa. ja toisinpäin. jossain vaiheessa biisiin hyökkäsi jonkinlainen sahaleadi, mikä oli aivan järkyttävän kuuloinen. tuo taustalla soiva strings-ääni ei sekään mitään maailman ihaninta kuunneltavaa ollut. artisti voisi kokeilla tehdä jotain uutta noiden rumpujen päälle, sillä niistä pidin biisissä eniten.
0   +1 +2
 
9
konverter 24.01.2004
Onnistuneesti rakenneltu pätkä. Potkii kiitettävän röyhkeästi pulpahdellen, silti synat rauhoittavat sopivasti tunnelmaa, josta syntyy jotenkin toisaalta raivokas, toisaalta taas rentouttavan rauhallinen..
0   +1 +2
 
Putte 23.01.2004
Yhdyn täysin noihin 2 edelliseen kommenttiin.. Hieno tunnelma tässäkin biisissä! Luulin ennen että Industrial on vain järjetöntä kolinaa, mutta tää biisi viimeistään todisti miten hyvää industrial voi olla!
0   +1 +2
 
9
Shah 22.01.2004
Wau. Tämä on kyllä loistavin tekeleesi, tähän asti. Sopisi levyllä hyvin tuon references'in jälkeen. Killin kommentit pitävät paikkansa, parasta mitä pitkään aikaan on mksr:stä kuullut. Muodon vuoksi, uskallan odottaa jotain vieläkin kovempaa biisiä, eli annan ysin (lue: kymppi).
0   +1 +2
 
Haava 05.01.2004
RÄkäinen saundi sinällään oli ihan kiva... Vaikka juuri nimenomaan tämän biisin saundit huusivatkin itselleen analogisyntsia, olivat digiäänetkin oikein hyvin miksattun saundikenttään... Ehkä limitteri särö ei aina kuullostanut ihan hyvältä, mutta makuasioita... Tämä kappa ei kolahtanut täysillä, mutta se antaa ymmärtää tekijänsä resursseista sen verran, että pitänee tulla tänne katsomaan mitäs kaikkea täältä sivulta tulee löytymään... Tässä biisissä oli nimittäin sitä paljon mikseristä puuttuvaa "näkemystä". Fiilis välittyi... paitsi mitä nyt kappaleen loppu oli hirveä.
0   +1 +2
 
9
Planetary 02.01.2004
Kokonaisuus ok.Kuitenkin liian yksitoikkoista.
0   +1 +2
 
10
Imp 31.12.2003
jarre tyylistä efektointia huomattavissa? =).hienoa tunnelmointia efekteillä.melodiat ovat yksinkertaiset mutta toimivat.miksaus on huippu laatua! ja masterointikin on vitun kova!
0   +1 +2
 
Tämä onkin ensimmäinen industrial biisi jonka mikseristä kuuntelen. Ensimmäinen industrialbiisi kai ihan kaiken kakkiaankin. Asiantuntevaa kommenttia en näin ollen voine antaa. Hyvin tämä minulle toimii tähän aikaan yötä kun on muuten hiljaista ja pimeää. Kuulokkeista vain kuuntelen tätä. Cut/res efektit olivat ihan mukavat tuolla "kompin" puolella joskaan eivät mitenkään kovin mullistavat. melodiset elementit ovat oikein hienot. Tuo stringi olisi kylläkin sataprosenttisesti tässä mielentilassa toimiakseen kaivannut hieman enemmän jotakin väriä/säröä tai jotain erikoista hässäkkää. Olen turha. Ei oikein irtoa tän enempää analyysiä. Ihan jees.
0   +1 +2
 
Nyhde 30.12.2003
Kiitos. Tämä taisi oikeasti olla tänä iltana tarkastamistani kappaleista ensimmäinen kuuntelemisen arvoinen. Tämän eroitti aikaisemmista se, että tästä ensinnäkin voi suoraan kuulla, että tekijällä on ollut edes jonkinlainen intohimo kappalettaan kohtaan ja luominen on ollut miellyttävää touhua. Mukava kappale, joka olisi ehkä kaivannut hieman lisävaihtelua. Muutenhan tämä toimii oikein kivasti. Tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2