I Feel Love (Original Versio)

area51

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Objective: Life 17.08.2005
Tykkiä musaa! Ehdottomasti hyvä biisi, mutta nimiä saisit kyllä munkin mielestä miettiä enemmän. Jos nyt laittasit vähä sinnepäin edes. XD Muuten ei mitään vikaa. Ei ollu edes epävireisyyksiä.
0   +1 +2
 
9
Infratuna 24.06.2004
Tässä on hieno ja vähän edellistä omaperäsempi väännös. Mul tulee mieleen Antiloop. Soundi kunnossa ei valittamista. Toi piano ei täydellisesti sopi biisin muihin renkutuksiin, mut ei kuiteskaa pistä pahasti korvaa..
0   +1 +2
 
9
tpulse 16.04.2004
täsä biisissä vetää tää progressinen melodia jotenki ja se mikä tulee jälestä päin se mysteerinen mellu..hemmetin mahtava ja siisti mielestäni....mut mut aina tulee kritiikkiä kaupan pääle hehe...tää vois olla pikkasen rankempaa...vaikka siinä löytyy vähän sitä mut silti tää on hieman softinen... silti KINGI BIISI ...ois siistiä tehä bootlegi tästä..ku ois aikaa..annan silti 9 progressiivisesta ja mysteerisestä mellusta
0   +1 +2
 
9
Trace 25.01.2004
Mitä sä Riihinen vedät herneitä nenääs? Tää huippu musaa. Kritiikkiähän saa kaikki. Kukaan ei ole täydellinen.. hehehe :D
0   +1 +2
 
8
GoGis 18.01.2004
Rankkaa Stuffii. jatka samaa mallii
0   +1 +2
 
W@RM 12.01.2004
Ilmeisesti mikserissä ei arvosteta muuta kuin europoppista ja radioedittejä. Huonoa palautetta saa tämmöset rauhallisemmat biisit ja tää on faktaa! Masentaa oikein ihmisten asenteet...=/
0   +1 +2
 
6
Forestgiant 12.01.2004
Ensimmäinen asia joka pistää korvaan on läpyn piiskaavuus ja kaikuvuus. Häiritsevää. Ensimmäiset 1:50 käytetään pelkkiin rumpuihin. Mikään ideajättiläinen ei pitkä pätkä rumpuja ja siirtymä lähes asiaan ole. Itse asia, eli huippu, on hajanaisen oloinen. Pianomelodiaa saa kuunnella ihan liikaa, ja kyllästyminen on edessä jo ennen toista huippua. Erittäin simppeli tekele tämä biisi on eikä mitään uutta ja erikoista tarjoa, ja munaa "on" enemmän kuin sitä oikeasti on. Nimivalinta on huono sillä mitään lovea tästä ei löydä (hah haa...).
0   +1 +2
 
9
DjLime 09.01.2004
Soundiltaan biisi on hyvä, mutta melodia on aika köyhä ja ei oikeen jaksa toimia. Hyvin toteutettu paketti, mutta ilman hyvää melodiaa tätä ei jaksa popitella montaakaan kertaan. Meldiankin ainut vika on sen liian iso tasojen vaihtelu. Eli ensin korkeaa ja sitten tosi matalaa. Siihen olisi voinut keksiä vielä pari välimuotoa niin olisi toiminut paremmin. Hieno toteutus, hienot soundit ja kaikki muu kunnossa paitsi melodia puoli.. kyllä tästä 9 irtoo.
0   +1 +2
 
Kröger 08.01.2004
musta toi bassline on hyvä, saundi sais olla ehkä hitusen "jämäkempi".. piano oli ihan kaunis. noista efekteistä oli osa ehkä liian "kuivia" ja heti tuli tunne, et osan oisin kuullu jossain toisessaki biisis (etenkin 0:49 kohdalla olevat kaks efua). tuos 6:30 kohdalla rupes jo kaipaamaan jotain räväkempää vedätystä..noista huolimatta kyllä tätä jaksaa kuunnella! :)
0   +1 +2
 
W@RM 07.01.2004
se on ilmeisesti tosiasia se et, mitä kauemmin biisiä tekee, sen huonommaksi sen muuttuu...=)
0   +1 +2
 
9
Trace 06.01.2004
Noniin lähdetään liikenteeseen! Erittäin hyvin olit tuon alun toteuttanut, muutenkin kappaleen nostatukset olivat täyttä nannaa. Melodia oli erittäin hyvä siis erittäin. Soundimaailma on hyvä. Paras soundimaailma varmaan mitä olet saanut aikaiseksi.. Narinat sinulle uusi villitys?

Noh rakenne oli jälleen aika normaalia, tosin nostatuksia ja vaihtelua oli jo vähän enemmän. Näin pitkään kappaleeseen rakenne oli ihan hyvä.

Ei valittamista. Paras biisisi tällä hetkellä...
0   +1 +2
 
9
Wayfarer 06.01.2004
Janna88: kaukana ravesta tää on mut trancee tää menee kyllä :))

Kappale mun mielstä yks sun parhaimmista mitä oon kuullu.Pianoista tykkää ja toi kappaleen alku on ihan v**** hyvä. alusta kylläkin tulee hieman mieleen Slusnik Luna ja muutama muu, mut mun kohalla se on vaan hyvä asia :))

hieman itseään jankkaava mut toisaaltaan iin tän tyllisunnanan edustajat ja konemusa yleensä hieman on ..haittaa se ei mua ... talkin like yoda i am =P

mutta tässä on kyllä huomattavissa jätkän kehittymistä ja se on hyvä se ..
0   +1 +2
 
9
Janna88 06.01.2004
noh joo tää on reivi musaa....tätä jaksaa kauaa bailata ku vetää välillä muumilimsaa=D
0   +1 +2
 
8
vilpu 06.01.2004
maailmassahan on aina samannimisiä biisejä, ja tulee aina olemaan. Paskankos väliä sillä on=) Biisi oli mun makuun!
0   +1 +2
 
W@RM 05.01.2004
Niin ja biisien nimillä on jotain väliä? Kuhan musa kuulostaa hyvälle, se on pääasia. Parempi sekin kuin et nimeäisin biisit vaik numeroilla 1,2,3,4 jne. : )
0   +1 +2
 
8
Buhis 05.01.2004
Basari ei oikeen oo mun makuun, ja toi bassolinjakin on vähän köyhän kuulonen. b-line vois olla vähän monimutkasempi ja tarviis vähän equttaa matalia taajuuksia ylöspäin. Muuten biisin yleissoundi on ihan kohdallaan ja äänimaailma on hieno. Perkussion-puoli toimii ihan moitteetta ja kaikki nuo efektit ovat hyvän kuuloiset, eikä alku kuulosta tylsältä vaikka onkin aika pitkä. Pianomelodia on ihan ok, jotkut nuotit vain tuntuvat menevän vähän hassusti. Breikki kestää vähän turhan kauan, ja kun tuo kliimaxi alkaa niin tuo pianomelodia alkaa kyllä kuulostamaan jo aika tylsältä. 4:22 alkava acid-linja on kyllä ihan mukavan kuuloinen. Toisessa breikissä olevat padisoundit kuulostavat myös hyvältä. Tää biisi kaatuu kyllä melodioiden yksinkertaisuuteen. Tuo pianomelodia varsinkin kertautuu vähän turhan usein. Kyllähän tän kuiteskin muutamaan kertaan kuuntelee. 7,5 ...ja niin, voisit kyllä koittaa keksiä näille biiseilles myös vähän omaperäisempiä nimiä. Nuo "Music" ja "Before the Storm" ovat Daruden biisejä. Ja samoin Dallas Superstarilta löytyy biisi jonka nimi on "I Feel Love".
0   +1 +2