Mortis ignota

Synergia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

unsky 02.03.2012
kiitos palautteesta metalegle... joo, nää on kotona nauhoitettu. ko. puutteet kyllä tiedostettu ja rummut on tosiaan koneella soitettu, kun sitä rumpalia ei tunnu löytyvän.
0   +1 +2
 
8
Metaleagle 02.03.2012
Juu meikäläiselle tuli kanssa kyllä pienet Yö-assosiaatiot mieleen. Ihan mukava biisi on rakenteeltaan, pituudeltaan sopiva eikä toista itseään. Kitaramelodiat oli toimivia ja laulantapuoli oikein miehekästä, mutta sitä korkeampaa osastoa olisi mielellään kuullut enemmänkin. Rumpuihin kaipasi kyllä sitä kuuluisaa munaa, kuulostaa kuivalta ja ehkä jopa taka-alalle jäävältä meikäläisen korvaan (taitaa itseasiassa olla rumpukone kyseessä, amirite?). Kitarasaunditkin tuntuvat hieman tuhnuisilta, tosin kyllä niistä selvää silti saa. Miksauspuolella olisi kyllä selvästi kanssa parannettavaa.
In conclusion: Mukava hitaampi veisu joka kärsii selvästi tuotantopuolesta. Mielellään tätä kuuntelee, mutta samalla takaraivossa jykyttää ajatus siitä, miten paljon paremmalta tämä kuulostaisi kunnon kitaravallien ja rumpujen kera. Ei mulla muuta, keep going!
0   +1 +2
 
Jani ♬ 05.09.2011
Kiitos palautteestasi Sillanrakentaja!
0   +1 +2
 
8
Sillanrakentaja 04.09.2011
Tää oli hieman vaisumpi kuin mitä odotin, mutta toimi silti hyvin! Minua ei häirinnyt lainkaan edes se, että voisin kuvitella jonkun vielä tarttuvan siihen, että tämän säkeistöt olisi voinut säveltää se sama tyyppi, joka tekee Yö-yhtyeelle matskua. ;P Mut hei, hieman tuhdimmat kitaravallit ja tää ois siinä. Laulun efektoinnit on just hyvät ja artikulointi suorastaan esimerkillistä. Diggailen. :)
0   +1 +2
 
Jani ♬ 24.08.2011
Kiitos palautteesta uninen, oikein mukava että pidit taas :-) Kiitos paljon palautteesta myös sinulle L3fti, kaikki palaute on meille ihan yhtä tärkeää ja olemme hyvin kiitollisia aina kun joku vaan vaivautuu edes hieman biisien herättämiä tuntemuksiaan purkamaan. Käsittelemme kaikki...negatiivisetkin palautteet keskenämme rakentavaan tyyliin ja peilaamme niitä tuotoksiimme, jos jokin osuu ja uppoaa eli koemme että pointissa on jotain perää otamme ehkä opiksemme... ja taas päin vastoin jos ei osu eikä uppoa niin sama meno jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.... ;-) Joka tapauksessa, pyrimme tekemään joka kerta parhaamme aina vain paremmin ja ihmisten + & - tuntemukset ovat myös yksi tärkeä kompassi sillä loputtomalla kehityksen tiellä :-)
0   +1 +2
 
10
uninen runoilija 21.08.2011
Tää on yks teidän PARHAIMPIA tai ehkä jopa se... paras! Jeah, pidän.
+4   +1 +2