Missä olisitkaan nyt (Live)

The_Tasoristeys

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 19.06.2012
Mainio kitara, idolina oli eput ja vaikka soundi ei sitä olekkaan, jotenkin tästä tuli sama fiilis. Hieno tunnelma introssa. Kitaran ja laulajan vuoropuhelu etenee hienosti. Piisin laulupuolen tulisi mielestäni nousta kertsin lopussa korkealle ylä-ääniin. Tekisi tunteikkaamman fiiliksen. Livestä isot ropsit.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 17.10.2011
Kitara kuulosti snadisti epävireiseltä, mikä kuulosti erityisen pahalta pelkän pianon päällä. Laulu oli omasta mielestäni hieman aneemisen kuuloinen, kuten myös toi syna piano. Aika perussettiä omasta mielestäni, mutta kyllä tässä on järkeäkin. Laulu kaipaisi ehdottomasti enemmän eläytymistä tai sit korkeammalta vetämistä tai molempia. Sanat genreen sopivat.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 17.10.2011
Hieno slovari. Kertosäkeen olisin toteuttanut/sovittanut jotenkin eri tavalla. Nyt ei oikein toimi vaikka pianojuttu ja sanoitukset ovatkin jees..
0   +1 +2
 
Doctor Carpenter 16.10.2011
Harvemmin kuulee liveä täällä..? Omat livetaltioinnit on ihan saissee. Kitaristi hapuilee aikalailla, jos on tuommoinen Knopfler-tyylinen fiilistelevä soittotyyli niin kannattaa treenata lisää tekniikkaa. Bändillä on yhteissoiton kanssa vielä tekemistä. Eihän tämän paha ollut joskaan hyväkään, osin verottaa mun kommenttia tämän genren puhkikuluneisuus omassa päässä.
0   +1 +2