Routa [live]

Kingston

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tero-Antero 29.10.2006
Asennetta ainakin löytyy
0   +1 +2
 
6
Averell 08.07.2004
Näiden keikkanauhotteiden arvosteleminen on vähän kerkkoa, koska yleensä näistä ei saa kovin paljoa selvää. Tässäkin kuuluu lähinnä soinnunrämpytystä. Ei napsahda ainakaan tämän perusteella
0   +1 +2
 
Einsteins 05.07.2004
Ihan kohtuu hyvin homma pysyy nipussa ja biisissä kertsikin ihan vetävä. Soundipuoli rajoittaa vähän arvostelemista.
0   +1 +2
 
Soulstab 03.07.2004
Yllätyksenä tuli että joku tekee hardrokkia suomeksi. ihan kivaltahan tämä kuullostaa, olisi mukava kuulla kunnon versio tästä.
0   +1 +2
 
dirtylicks 03.07.2004
Suttuinen soundi mikä johtuu nauhotus tyylistä livenä... Hyvin nirvanan tyylistä musiikkia mutta suomen kielisillä sanoilla... Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
maddista 03.07.2004
Tää on varmaan jostain keikalta äänitetty.
Aika synkkää musaa,
0   +1 +2
 
Okapi 03.07.2004
Apulanta-rokkia. Tuttavat soittavat saman tyylistä meininkiä, kuuluu kaiketi ikään. Ei tätä voi kovinkaan vakavasti ottaa, mutta kyllä tästä fiilis välittyy. Hieman iän karttuessa varmasti myös meininki muuttuu enemmän oman kuulloisemmaksi, tämä kun kuullostaa hyvin tiukkalta Apulanta-plagioinnilta, jollaista nähdään joka toiselta nuorisobändiltä.

Miksauksesta ja soundeista lienee turha sanoa mitään.
0   +1 +2
 
Cover Girl 24.05.2004
Biisi ei pahalta kuulosta ja laulukin kuulostaa huonosta äänenlaadusta huolimatta ihan mallikkaalta. Hiuksia on turha alkaa halkomaan tällä äänenlaadulla, joten pysytään siinä mistä sai selvää. Eli kokonaisuudessaan vaikutti oikein hyvältä. tsemiä etiäpäin.
0   +1 +2
 
9
Salminen 24.05.2004
Kieltämättä äänenlaatu on harvinaisen savinen, mutta senkin takaa on kuultavissa mittava määrä potentiaalia. Ilmeisesti tekijät ovat aika nuoria herroja? Laulajalla on erittäin lupaavan kuuloinen ääni, ja jos treeniä jaksaa jatkaa (ja tietysti myös keikkailua!) niin parin, kolmen vuoden päästä varmasti meillä on kovan luokan vokalisti kuultavanamme. Muutenkin bändin livesoitto tuntuu toimivan hyvin ja biisi toimi kivasti, varsinkin kertosäe. Varman oloista soittoa, ja livetilanteissahan aina bändin veri punnitaan. Jatkakaa ihmeessä valitsemallanne tiellä, ja käykää toki vaikka jossain nuorisotalon studiossa tekemässä hyvillä soundeilla demo. Ja vetäkää paljon keikkaa.
0   +1 +2
 
JHG 05.05.2004
Laulajaa ei tahtonut oikein kuulua soiton takaa paitsi lopussa. Hieman yksitoikkoinen sanoitus, muuten ei ollenkaan paha.(ihan ok)
0   +1 +2
 
7
Lunar Vegetarian 04.05.2004
Vähäsen on live meininki, Kaikuu ja rätisee pahasti. Mutta mutta, asiaan...

Laulajan ääntä en uskalla alkaa analysoimaan, kaiun takia.
Kitaristi ei kummempia esitä, rumpali vetää kutakuinkin ok settiä, mitä nyt tuntuu että yks tai kaks filliä olisi mennyt vähän huti. Kitaristi tuntuu olevan ainoastaan komppauksen vallassa, eikä biisiin tule mitään vetävää "ns" melodiaa. Lualaja kuitenkin tuntuu pitäytyvänsä tehtäväänsä tunteella, ja äänen laadusta huolimatta on ihan ok kuultavaa. Bassoa en tässä liiemmin kuullut, johtunee juuri live versiosta...

Perus kamaa, ei huono, ei erikoinen. Uppoaa.
0   +1 +2
 
Botro 02.05.2004
voisiko paska äänenlaatu johtua ennemminki surkeasta laulu- ja soittotaidosta? mene ja tiedä? no orkesterin jäsenet ovat ilmeisesti vielä melko nuoria, joten vielä kerkeää harjoitella ja tulla paremmaksi... -nimittäin jonkin toisen harrastuksen parissa. hehehe. ei vais. ihan ok biisi varmaan nuorelle yleisölle
0   +1 +2
 
Phadej 01.05.2004
kova meno. ei tässä mitään järkevä voi sanoa johtuen äänenlaadusta. ihme ku ei särje.
0   +1 +2
 
8
Jou-ni 01.05.2004
Jännää, yhteys vähän lagitti, joten toi winamp bufferoi kokoajan, se mitä selvää sain niin kuulosti erittäin hyvältä, eikä tuo äänenlaatu kuitenkaan hirveän paska ole..
0   +1 +2
 
elica 25.04.2004
Rok rok. Hyvin jannut vetää. Hyvä biisi. Pitäisi kuulla kunnon versio niin osaisi sanoa paremmin. Mutta ainakin asennetta teiltä löytyy, sen tästä kuulee. Ja se on pääasia. Hyvä meininki ja muutenkin ihan kelpo rokkibiisi.
0   +1 +2
 
M1cH0 25.04.2004
Jep jep! perhana ku en oikein osaa arvostella ku livenä kaupan päälle! kyllä ite biisi kuulostaa hyvältä sen mitä siitä kuuluu! laulu kuulostaa hyvältä ja kitarat
0   +1 +2
 
thenuke 25.04.2004
Kovin suttuiseksihan tämä jää tosiaan, ja säkeistö ei siksi hirveästi seljennyt. Kertosäkeessä on kyllä munaa, ja nuorilla kavereilla löytyy kyllä hyvän asenteen lisäksi myös taitoa. Hyvää jouluakin tulee sangen munakkaasti :) En nyt numeroa lähde antamaan, kun ei pysty kuitenkaan äänityksen takia niin tarkkaan kommentoimaan, mutta peukalo nousee kyllä pystyyn tälle.
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 25.04.2004
Kertosäe hauska. Säkeistö vähän liian normaali... Mutta yllättävän hyvä nauhoitus ottaen huomioon miten äänitetty. Ja biisi oli huomattavasti parempi se toinen. Vielä kunnon äänite tästä niin pikku hittipiisi tästä voisi jo tulla.
0   +1 +2
 
jmm 21.04.2004
Sanoista ei oikeen saa selvää, mutta pienistä pätkistä päätellen ne ovat hyvät. Musiikillisesti tää pyörii aika perinteisillä linjoilla. Ois kiva kuulla biisi sellaisilla soundeilla joista saisi selvää missä mennään.
0   +1 +2
 
BX 18.04.2004
Huono äänenlaatu tosiaan vaikeuttaa arviointia, mut kuullostaa että tuossa esityksessä on sentään asennetta. Melodia kertsissä on aika hyvä ja muutenkin aika timmi meininki. Äkisti tulee joku Apulantanta mieleen, vaikka laulajalla on toki erilainen ääni. Väliosan örinä kuullostaa vähän turhalta, mut vaikea sanoa, kun ei kuule kunnolla, mitä siinä mesotaan.
0   +1 +2
 
6
Zachary 17.04.2004
Niin se vain, että tällaisista nauhoituksista on eniten hupia soittajille itselleen noin nostalgiahengessä. Kriittistä korvaa tämä ei kestä. Jotenkin tuo soundi on oudon universaali: samanlaisia bändejä on Suomen ylästeet pullollaan ja itsekin olen esiintynyt melkein identtisillä äänityksillä/keikoilla. Laulaja pysyy ihan hyvin nuotissa, vaikka monitorointi tuskin on ollut parhaita mahdollisia. Jos tälle isolla kädellä pisteitä antaisi, niin kyllä ne sympatiapisteiden puolelle menisivät. Siispä kovetan sydämeni ja pistän kuutosen.
0   +1 +2
 
Kukkonen 13.04.2004
Outo ääni tolla laulajalla... Semmosta perus rokkia muuten, mutta mutta, siis ihan perus kamaa...
0   +1 +2
 
8
tammina 13.04.2004
Kyllähän noita studio-vetoja on helppo hinkata
mutta jätkillä on ollut pokkaa lätkäistä rinkiin ihan
aito live..ja tuoltahan se tavallisesti kuulostaa.
Pikku mokia ja silleen mutta täysillä vedettiin.
Ok.
0   +1 +2
 
7
kudusai 12.04.2004
Jaaha, tästä tulee mieleen jotenkin Apulannan ja Absoluuttisen Nollapisteen ristisiitos. Yleisö on ainakin näköjään pitänyt. Ihan mukavastihan tuo on soitettu, mutta tästä vain puuttuu koukku, joka imaisisi minut kunnolla sisälleen. Sanoitus ei oikein miellyttänyt. Kertosäkeistön melodiassa tosin on tarttuvuutta. Kyllähän tämä kohdeyleisöönsä uppoaa, mutta ei oikein minuun.
0   +1 +2
 
10
usvatyttönen 01.04.2004
on ne hyviä! kivoja poikia :)
0   +1 +2
 
8
sikki-six 22.03.2004
Aika hyvää matskua nuorilta kavereilta, soitto kulkee ihan givasti. Soundeissa on toivomisen varaa, mutta se ei kai ole tässä tärkeintä. Kiva kuulla mihin toi tosta vielä kehittyy :)
0   +1 +2
 
8
quietband 20.01.2004
Routa porsaan kotiin ajaa...

On vähän huono alkaa arvostelemaan biisiä, koska äänenlaatu on hieman heikko. Olisi kiva kuulla mitä tulis, jos jätkät kävis tekee biisit jossain studiossa, tai sit hommais jonkun hyvän raiturin ja nauhottais sillä...

Mutta jotain pientä; hyvä kertsi. Jää soimaan päähän. Livesoittokin on ok. Pientä miinusta siitä, että biisi kuullosti minun korvaan vähän liikaa apulannalta, mutta jätkät on vasta 17??? joten kehitystä tapahtuu vielä. Hyviä bändejä vaikutteissa... Varsinkin Fu Manchu ja Kyuss... (Minä=suuri fani)

Joten jos nämä kaikki lasken yhteen, niin arvosana on...
pyöreä 8+

Laittakaa viestiä, jos ja kun tulee studio materiaalia, niin tulen uudemman kerran kuuntelemaan... ROK ROK!
0   +1 +2