My Love Will Surround You (Bassride Mix)

Fakap

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
The Piippo 04.10.2005
tässä on se hyvän kappaleen fiilis
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 29.06.2005
Voi vaan ylpeenä sanoo olevansa sun ystävä. Vitu homo:D.
0   +1 +2
 
Kröger 21.06.2005
Biisi käynnistyy hyvällä ja tukevalla biitillä. Samaten biisi rakentuu hyvin pikkuhiljaa keräten energiaa. Ehkä olisin kaivannut jotain repäisevää intro-soitinta ennen kohdan 0:41 Basari + bassline yhdistelmää. Bassline kuulosti aluksi hieman oudolta, mutta jälkeenpäin sopi hyvin biisin yleisluonteeseen.

Rakenteesta löytyy välillä tosi hyviä filtteri kikkailuja, hyvä! Melodia potkii kuin mikä! Tosi hyvältä kuulostaa. Ehkä itse olisin tarjonnut korkealta soivia padejä vaimeana vielä taustalle, mutta tämä on varmaankin sitten makuasia. :)

Mutta biisissä on rakenne ja saundit kohdallaan. Pääliidi kyllä pyörittää hyvin biisiä ja jättää menevän fiiliksen jälkeensä.
0   +1 +2
 
Stocco 29.11.2004
Kun mä rupesin miettimään, et miks lataisin myös tämän, kun mulla alkuperäinenkin on niin se oli tuo basso joka innosti. 0:41 alkaa vaan niin pirun kiva möyrinä, et oli pakko ladata tääkin. Onhan tässä toki muutakin hienoa kuten 1:08 tuleva nostatus. Ja mun mielestä tässä on ehdottomasti paremmat melodiaäänivalinnat kuin alkuperäisessä, vaikka sitä kuunnellessa ei ollutkaan valittamista. 3:05 alkaa melodiassa hieno vaihe. Siis tuo uusi korkea osuus tuolla.
0   +1 +2
 
10
FILTHY ELITE 24.09.2004
Uuh, aika nice. Noi soundit on niin puhtaita ja laadukkaita että huhhuh. Rummutkin olivat ihan ok. En kauheasti kuuntele tränXXeä, mutta voin silti sanoa, että tämä on paljon parempi, kuin monet muut trancehitit. Jatka samaan malliin. :)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 20.06.2004
hmm.....helvetin hyvä biisi:Den keksi muuta:P alkuperäisen olen kuullut ja tämä hakkaa kokonaan sen;) tämä pitäisi kyllä kuulla ihan livenä:P meillä on selvästi ammattilainen joukossa mukana:D tähän mallii poijjaatt nii hyvvöö jällkee tullooppii:)
0   +1 +2
 
10
A-Trax 04.06.2004
Loistavaa kiksuttelua! :D Meno päälle heti alusta vaan ja täysillä... Melodiat on kuin kaupallisen laadun tarjonnassa (noh, sitähän on paljon erilaista, mutta...), jopa parempaakin. Minä ainakin henkilökohtaisesti tykkäsin kovasti... :) Basari iskee näppärästi eikä tässä kiksuttelussa ole kyllä mitään valittamisen aihetta muutenkaan...
Erittäin mainiota clubijytkettä joka saa jalan vispaamaan vaikka väkisin... :D
0   +1 +2
 
10
unikoi 21.05.2004
Imeskeltyäni pari viikkoa tätä biisiä, täytyy tulla tänne oikeen toteamaan, että onpas hyvin onnistunut tekele! :) Ainoa narinan aihe minulla on tuo bassline, joka alussa pelkän basarin kanssa soidessa kuulostaa aika kamalalta, mutta kaiken muun soidessa päällä kuulostaa hemmetin hyvältä! Pitkästä aikaa annan numeronkin arvostelussa, tämä biisi soi mulla vielä pitkään.
0   +1 +2
 
9
jrnn 16.06.2004
Jalka lähti vispaamaan siitä huolimatta, että kuuntelin Justerin standardeilla (kamalat muoviläpyskät, bassotaajuuksista tietoakaan). Kyllä tätä soittais missä tahansa klubilla.
0   +1 +2
 
9
d-Whack 16.03.2004
Paikoitellen ei kovin yhtenäinen veto mutta jumalauta että jätkällä on kyllä homma hanskassa, aivan erinomaista efektikikkailua ja asettelua, ei pääse paljon haittaamaan rakenteen osittainen pomppiminen. Vahva 9.
0   +1 +2
 
eagle_ 29.02.2004
Perhana oon ihan unohtanu pistää itteni fanilistaan...
0   +1 +2
 
9
juhku 28.02.2004
Ei tässä voi kun suu auki seisoa....... on kyl niin mahtavaa tavaraa taas.. että en taida sanoa mitään... ...Järkevää!! :)
0   +1 +2
 
9
Red 24.02.2004
Ekojen kuuntelukertojen jälkeen fiilis oli ihan katossa ja ois tippunu ehkä kymppikin, kuitenkin jälkeenpäin tarkisteltuna ei tässä aivan rahkeet riitä sinne asti. Good Job kuitenkin Fakap, tykkään sun supersahan käytöstä ja varsinki aika omalaatusesta äänimaailmasta.
0   +1 +2
 
9
Buhis 23.02.2004
Basari on tässä oiken maukas, ja perkussiot toimii hyvin. Bassolinjatkin ovat mainiot. Sahamelodian soundi on ihan hyvä ja toimii tuollaisen yksinkertaisena ihan hyvin. Breikin melodia on todella hieno, ja tuon supersahaleadin soundi on kyllä upea. Ehkäpä jokin porkkana a- ja b-osan välille olisi ollut ihan hyvä. Nyt kuulostavat aika irrallisilta. Kokonaisuudessaan mainiota kiksuttelua ja muhun tää kyllä iskee paremmin kuin originaali.
0   +1 +2
 
9
DjLime 17.02.2004
Alkuperäisen tämä hakkaa sata nolla. Siinä ei ollut mitään oikeen iskevää. Tässä tuo melodia toimii vähän paremmin, mutta edelleen se on aika simppeli ja ei suuremmin nappaa, mutta makean kuuloinen se on. Myös muut biisin osat on makeasti toteutettu. En tiedä mitä mutta jotain tästä puuttuu. Ihan kivaa perus mättöä tosin soundillisesti ja tunnelmaltaan. Täytyypä lyödä nimi tuonne fanilistaan..
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 09.02.2004
Eipä ole paljoa valittamista =) Ainoa mikä pisti korvaan on tuo spiikin vocoder ääni. Kukaan ei varmaan tajunnut tuota, mutta siltikin. Sun uus käyttäjäkuva on muuten hiano ;)
0   +1 +2
 
9
max dee 08.02.2004
hyvin toimii. ainoana miinuksena vokaalien pieni volume/ vois selvemmin kuulua. basso hakkaa kyllä pi***** hyvin ja tunnelma on kohdallaan sekä meitä DJ:tä on muistettu lopussa. alku oli ehkä liian klassinen. ;)

Tätä voisi koe ponnistaa keikalla jos mikeltä tai sulta lupaa tulee
0   +1 +2
 
9
max dee 08.02.2004
hyvin toimii. ainoana miinuksena vokaalien pieni volume/ vois selvemmin kuulua. basso hakkaa kyllä pi***** hyvin ja tunnelma on kohdallaan sekä meitä DJ:tä on muistettu lopussa. alku oli ehkä liian klassinen. ;)

Tätä voisi koe ponnistaa keikalla jos mikeltä tai sulta lupaa tulee
0   +1 +2
 
eagle_ 08.02.2004
No huh huh... olipas kovaa klubi vääntöö, noi percussiot on pirun hienot, syntikat toimi komeesti, vokaalit toimi hyvin.
Vois kyllä sanoo et tää on vaikka heittämällä parempi kuin toi originaali, JEEESS!
0   +1 +2
 
9
Imp 03.02.2004
aika perinteinen biisi.alun soundit mielyttivät kaikista enemmän.niissä oli munaa.sitten biisi menikin tuohon pakko soundiin =).onhan se hyvin tehty ei siinä mitään mutta olen kai kuullut sen niin monta kertaa että ei oikeen iske 100%.viimenen minuutti on tehty kai dj varten =)
0   +1 +2
 
9
Outset 02.02.2004
Siis ei tähän enää jaksa mitään analyysiä antaa, täytyy vaan todeta lyhyesti että tosi hyvä mättö, laatua ja menoa löytyy. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
LoSight 02.02.2004

Nyt lähti tuutittamaan eli realtime kommenttia...
Helvetin hyvin lähtee liikkeelle biisi eikä jää odottelemaan liikoja.
Pirun hyvät soundit olet saanut kasaan tähän.
Vokaalipätkä ei kylläkään kuulu kunnolla... :( siitä pieni miinus, mutta liidi toimii ja antaa minulle ainakin pirun hyvän olotilan.

Kyllä kokonaisvaltaisesti tämä on mukaansa tempaava biusa joka loppuun asti jaksaa värisyttää tempojalkaa vaihdikkaasti.
Erittäin hyvä remiiixi, taattua vakappi laatua.. :)

Pieniä miinuksia ei nyt jaksa nussimaan mutta tuskin sua makuasiat hirveesti kiinostavatkaan.. :D

0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 02.02.2004
Ei jukolauta noita sun rumpujas! :D Täysin uskomatonta työtä taas. Potkua löytyy kerrakseen tarpeeksi! Muutenkin biisi täyttää ehdottomasti Fakap-laadun kriteerit ja on näin ollen taas loistava kuuntelukokemus. Originaalia en ole kuullut (tai ei ainakaan ole muistikuvaa), joten vertailua en osaa suorittaa. Jokatapauksessa kiitoksia taas loistavasta matskusta, jota jaksaa kyllä popitella pitkään. :)
0   +1 +2
 
sakke-makke 02.02.2004
toi bassride-sana luo niin mukaansatempaavan olotilan jo etukäteen että tuli oikein kiirus ladata tämä äkkiä koneelle.

Ok, hyvin lähtee rullaamaan, puhtoset saundit as usual, toi vasemmalle pannautuva kolke on ehkä hieman häiritsevästikin liikaa vasemmalla..kuulostais melkein 5.1.-jutuilta, sen verran jossain syvällä se kuulostaisi olevan. jotenkin epäluonnollinen.

kiksuttelumelodiat lähteekin sitten kaavan mukaan ja tulee maailmaa-syleilevää liidiä. ei mitään uutta, tosin tossa nostojen loppuvaiheessa toi kiva breikki-kolina-biitti, jota ei kertsin lävähtäessä käyntiinkään onneksi unohdeta. hm. ehkä se kolke-rytmi saisi soida roimasti voimakkaamminkin tässä kaiken sälän soidessa..nyt se vähän hukkui tuonne suotta, hyvä leppoinen grooven tuoja. Kertsi aika perus clubihöttöä, sellasta ei mitään uutta mutta kun on tyylillä ja puhtaudella tehty niin enpähän pääse asiasta kitisemäänkään. (tällä tarkoitetaan lähinnä sitä ettei kuulosta miltään buzz/fl/reason-perushötöltä, vaan just siltä miltä klubbauskiksun tulee kuulostaakin, vähän ehkä simppeliltä ja höntiltä, mutta beis-raidaavalta ja katu-uskottavalta) =)

Juu. Tuo clap on ehkä hieman raiskatun räsähtävä, vähän liikaa tulee mieleen rocky-leffojen tekaistut lyöntiääniefektit. Mutta eipä tästä tiedä valittaakkaan. Olikos alkuperäisessä jotain vokaaleita? Niitä tämä ian van dahl-mukaelma tarvitsisi ehdottomasti eikä edes melkein.

Kiteytettynä : uskottavaa ja puhdasta jälkeä noin saundien ja miksauksen/masteroinnin puolesta. siitä plussaa. plussaa myöskin tuosta bassridestä, joka on todellakin rullaavaa beissiä eikä vain sinne päin. plussaa siitä että kuulostetaan tasan siltä kuin monet mainstream-kiksuartistitkin. miinusta taasen hieman ehkä jo menneen talven lumia olevasta kaavasta, eli jonkun, jos ei nyt sun, mutta jonkun täytyisi keksiä jotain uutta tuulta, kun tuntuu että nää ian van dahl-kaavat alkaa toistaa jo itseään. että sinänsä toi maailmaa-syleilevä-muka-kaunis-lead-tiluttelu harvakseltaan ei anna edes sympatiapisteitä. no mutta tämähän on remix. mutta silti. tappelen tässä nyt itseni kanssa. no mutta esim. toi Kauas edusti jotain hieman freesimpää suuntaa transuilumaailmassa. eli se miinus sitten kliseisyydestä. mutta kun on tuotantojälki taas näin puhdasta ja mukaansatempaavaa, niin annetaan tuotannosta 95/100 ja teemasta/fiiliksistä 70/100.

9 - - - ..eli pitkäpitkä ysimiinus.

0   +1 +2