Tosi rakkaus odottaa (feat. VNS)

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

GxBx 01.08.2012
HMmm, tästä ois saanu kovan HC punk biisin. Tai ainaki vähä särösempänä ois kova. Muuten tuotantoarvot aivan huipussaan toki. Tämä on sitä AITOA JA REHELLLISTÄ musiikkia, jumalauta. Välillä menee vähän epävireisesti mutta ei se menoa hidasta. VNS on parempi ku hendrix. hmm... veezayn pitäs kyllä tehä täst tanssiremixi nii huhuhuhh! jeesuski kääntyis ristillään, jumalauta.
+2   +1 +2
 
Twight 17.07.2012
Uskonnollista laulua on vaikea kommentoida mikserityyliin kritiikkiä käyttäen - eihän Jumalaa ylistävä kappale voi tietyllä tavalla katsottuna olla mitenkään väärin tehty, pääasia että on tehty! Tykkään kauhean paljon työstäsi Jumalan sanan levittämiseksi! Siksi haluankin tästä vaikeudesta huolimatta yrittää auttaa sinua hyvässä missiossasi.
Sanoituksesi ovat ylväät ja arvokkaat ja riittävän voimakkaat levittämään oikeaa sanomaa. Kuitenkin, tottuneena tavalliseen kristilliseen musiikkiin ja joihinkin räväköihin gospeleihinkin, riimitys tuntuu vähän amatöörimäiseltä ja haetulta. Tuntuu, että otit helpon tien. Toisaalta, tarvitseeko sanoituksen olla "vaikea", jos sanoma on selkeä ja hyvä? Jätän tämän ajatuksen retorisesti leijailemaan.
Kitaran käyttö sopii aina ihanasti Jumalan lauluihin. Se on jalo soitin mutta silti samalla sopivan "rock´n´roll" tavoittaakseen kohdeyleisönsä. Kitaristi on selvästi tehnyt töitä kappaleen eteen mutta silti tuntuu, että hiottavaa on molempien käsien tekniikassa. Ääni on joskus särähtävä, eikä sellainen sovi kristilliseen musiikkiin. Kitaraa täytyy käsitellä vienommin, sen äänen täytyy olla suloinen kuin enkelin laulu. Voimakkuutta vaadittaessa ei tarvita rämpäytystä, taidokas ja voimakas sormiele saa soinnusta voimallisen mutta pitää soinnin heleänä.
+1   +1 +2