Would you be there

Trancetoy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

unikoi 08.05.2004
Jaahas.. Mistäs alottais : Alun nais-sample ei sovi sitten yhtään tähän biisiin, kuulostaa päälleliimatulta ja muutenkin epäsovinnainen biisin teemaan. Alun efektit kuulostavat todella muovisilta, jotain delayta/reverbiä ja jotain muutakin kaipaa. Snare on karsea, ja biisi lähtee todella tylsästi liikkeelle. Biittiin kaipais lisää kilistintä ja kolistinta, ei pelkällä 808-haitsulla, kickillä ja kläpillä (aina) päästä niihin parhaimpiin tuloksiin. Bassolinja ja syntsa hakkaavat aivan eri sointua, todella karsean kuulosta. Syntsa-saundia olisi voinut hioa enemmän, nyt kuulostaa lähinnä siltä, että parilla nupin väännöllä tehty huitaisu, joka on vain lätkäisty tohon päälle antamaan "täytettä". Bassolinja on ihan ok:n kuulonen, vaikka kyllä siinäkin jotain viilattavaa olisi. Biisin rakenteesta ei ole tietoakaan, todella hajanaisen kuulosta menoa. Lopussa tuleva melodia on taas jotain niin ankeaa. Biisin pituus kyllä oli kohdillaan, ei ollenkaan liian pitkä. Eli kiteytettynä : Enemmän tavaraa biisiin (efektejä, haikkoja, padeja), lähestulkoon kaikki soundit kaipaa muokkausta tai sitten suoraa roskakoriin ja uusia/parempia tilalle. Melodioita sun kannattais kans harjotella ja tietenkin melodian ja bassolinjan harmoniaa, jotta noi riitasoinnut jäis kokonaa pois. Biisin rakenne olis kans hyvä hallita, kantsii kuunnella toisten tekemiä tekeleitä (siis ihan julkaistuja, vaikka demoistakin niitä hyviä löytyy) jotta hahmottais senkin jutun. Tosiaan sulla ois kehittymistä vähän joka saralla, mutta ei tilanne täysin mahdoton ole. Kunhan vaa jaksaa puurtaa. Eipäs tää ny kauheesti kiteytynkkää..:)
0   +1 +2
 
Meikku 30.04.2004
Joopajoo, kommentoidaanpa nyt näin vapun kunniaksi!
Alun "laulu"- sample on huono. Huonot taajuudet, reverbiä / delayta ei juuri yhtään (ei kuulosta ilmavalta)
Snarefill on tylsänkuuloinen.
Biitti on tylsä umtsiklapumtsiklap- tyylinen. Perkussioita sekaan, niin kuulostaisi edes se osio vähän paremmalta.
Kertsikset menevät ihan saatanan epävireisesti, joka laskeekin biisin tasoa aika paljon. Tuo mainmelodia vetelee omiaan ja eikä kuulosta kovin hyvältä.
Enemmän vaihtelua, sävelkorvaa ja kompressointia / soundien muokkausta, niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
Trace 14.02.2004
Fruitysamplet? Eihän tässä nyt ole fruityä käytetty mielestäni ollenkaan. On tää sun paras kappale, ehottomasti.
0   +1 +2
 
7
Petu-_ 14.02.2004
Pientä epävireisyyttä, perus fruitysamplet, ei lyö tahtien mukaan, sekava, efektit on sujunu hyvin, masterointia vois kehittää, vaihtelua ois ehkä hieman saanut olla enemmän.
Mutta loppujen lopuksi olet kehittynyt jo jonku verran.
< 7- >
0   +1 +2