With Friends Like These

Try It Again Sam

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Dubai Fetissi 02.02.2014
Hyvä rento meininki ja hyvä soundi. Kunnon kamaa!
0   +1 +2
 
10
BVR 24.10.2013
Melkein kuules menin tarkistamaan ettenkö nyt vahingoissa ole kuitenkin laittanut Stevie Raytä soimaan. Aivan käsittämättömän timmi biisi, äärettömän tiukkaa fiilistä. Nää on niitä sellasia biisejä jotka saa tuntemaan itsensä mitättömäksi makuuhuonemuusikoksi, eli niitä _todella_ timanttisia vetoja, joiden on hyvä muistuttaa siitä että kannattaakin pysyä makuuhuoneen nurkassa. Saundit ovat hyvät, puhekohta toimii, kaikki toimii. Mie annan kympin, kymppikin toimii.
0   +1 +2
 
10
Jamsteri 23.10.2013
Jee, tähän mennessä raadin (Levyraati 8) parhaan kuuloinen biisi. Tosi hyvänkuuloista siis. Laulu ja kaiki soitto kuulostaa oikein pätevältä ja muutenkin biisi kuulostaa siltä, että se on mietitty loppuun asti. Puheosuus oli minusta hauskan oloinen. Tuli pikkuisen mieleen jokin Pink Floydin biisi, missä puhutaan megafonin läpi.

Alun rytmeistä oli vähän hankala saada otetta, mutta uskoisin että useammalla kuuntelulla ne alkavat selventyä. (Empiirinen testaus todisti hypoteesin). Tästä ei löydy minun etsimisellä kyllä mitään huonoa.

Pakko ottaa 10 pistettä.
0   +1 +2
 
9
R-iQ 23.10.2013
Aivan mahtavaa jammailua ja fiilistelyä. Basso seikkailee hienosti pitkin kaulaa ja kitarat rokkaa. Fuck yeah! Tää kasvo letkeestä blues jammailusta kunnon rökkenrölliin. Puheosuus ei oikein natsannu, Ei ollu tarpeeks hyvät läpät. Muuten helvetin hieno biisi.
0   +1 +2
 
10
asara 20.10.2013
Kaikin puolin erinomainen teos. Tykkään kovasti. Pituuskaan ei haittaa. Jostain syystä, jota en osaa eritellä, en kuitenkaan halua antaa kymppiä. Mitään huomautettavaa en keksi. Ehkä sai toivomaan vielä yhtä pykälää intensiteettiä kitaraan ja lauluun. Annan kuitenkin kympin, koska tämä oli mielestäni raadin paras biisi.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 12.10.2013
Pitkä on biisi, mutta kyllä tämä mukaansa tempaa. Hyvää kitarointia. Jostain kohasta tuli melodioista mieleen Thin Lizzyn Still in love with you ja sitten on tommosta Pearl jam/Soundgarden tyyppistä menoa. Maailmanparannuskin svengaa jotkus.
0   +1 +2
 
10
Jules Varjola 12.10.2013
Kappale toimii heti ensimetreiltä niin, että takahampaita kolottaa. Soolokitarassa on mahtava tulkinta ja fiilis. Kappale muutenkin on loistavasti sävelletty ja sovitettu. Särmää on siellä ja täällä juuri niin, että saa otteen ja antaa sävellyksen viedä mennessään. En nyt vain löydä yhtään osa-aluetta, millä tämä kappale ei toimisi. Ehkä mittaa on aavistus liikaa, ja sanat ehkä aavistuksen itsetarkoitukselliset, mutta kyllä pientä on tämän tasoisessa tulkinnassa.

Olin jo hetken varma, ettei tänä aamuna kuulu mitään kympin arvoista. I stand corrected. Loistava vedos.
0   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 11.10.2013
Tämä paranee joka kuuntelukerralla: alunperin niin hajanaisen kuuloinen rakenne on selkeytynyt. Soundithan ovat mahtavat, kitarat hienon heleät, laulu mahtavaa. Erinomaisista rumpusoundeista myös erityismaininta. Laulajan vimmaisen suorituksen jälkeen olisin toivonut kitaristilta samanlaista: nyt jää soolot (3:16) vähän vaisuksi. Erinomaisen taitavaa soitantaa kuitenkin. Ja taitaa olla kaikki ihan orgaanista.
0   +1 +2