Cultivating The Attractor

DiversAeon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Varhainen Valo 18.05.2005
Helvetin hyvää kamaa, jeeee!!!
0   +1 +2
 
KoBa 02.05.2005
Tänään olen kuunnellu jo lähes 30 noise/noisecore biisiä ja tämä on eräs parhaita.
Tuo alku kylläkin oli vähän turhan pitkä; n. 20s lyhyempi ois saanu olla...
Kiitokset vielä tuosta loistavasta konemaisesta soundista.
0   +1 +2
 
Enterdead 15.04.2005
Ihanan konemainen tyyli, allekirjoittannen mieleen on kyllä ehkä hieman voimakkaampi noise tai voima-elektroniikka. Puhe tulee ihan miehekkään efektin läpi, olisi vain saanut olla pidempi lopetus, nyt puhe sample loppui liian kesken. toisaalta tästä jää ainakin nälkä kuulijalle. Ei tässä parane ruveta neuvomaan mitään. Erittäin hyvää jälkeä. En heti yhdistä muuhun kuin Italialaiseen YcosaHateRon projektiin, joten omaa päätä on käytetty.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 14.04.2005
Tshernobylin aaveet...okei, tämä on jo oikeasti pelottava tekele. Koko ajan pitää katsoa selkänsä taakse, onko siellä ketään. Yllättävät äänet saisivat paskat housuuni, jos en rutistaisi sulkijalihaksen viimeisellä voimalla.

Verrattoman kieroa, friikkiä ja hämyisää rutistusta. Tykkäsin jopa enemmän, kuin Bigotedista. Soundit toimivat hyvin ja olivat laadukkaat. Kappale oli myös kokonaisuutena onnistunut.
0   +1 +2
 
bze 08.11.2004
Monipuolinen ja moniulotteinen fuusio kiiltävää metallia ja synkkää, orgaanista massaa. Kolmeen minuuttiin ei mahdu paljoa mutta se tuntuu silti juuri ja juuri riittävän tämän vision esittelemiseen, kaikkien elementtien yhteen sovittaminen näin pienessä tilassa tuntuu ja kuulostaa hurjalta tempulta koska niitä on hyvin paljon.

Nuo monien noteeraamat huilulta / torvelta kuulostavat vedot luovat biisiin todella omaperäisen tunnelman ja onkin harmi että tätä konseptia ei ole käytetty sen enempää. Mutta ehkäpä juuri näin, uniikin tunnelman luomisessa joutuu tekemään vaikeita valintoja ja tässä ne on pilkottu juuri sopivin viilloin tunnelman kasassa pitämiseksi. Muistuttaa paljon jonkin kuvitteellisen pelin / elokuvan / liikkuvaa kuvaa hyödyntävän teoksen soundtrackia.

Vaikeata analysoitavaa monitasoisen ja jatkuvasti liikkeessä olevan äänimassan vuoksi mutta visio on onnistunut ja biisi vie analysoinnin keskellä olevan raukan mukanaan pimeyteen.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 09.08.2004
Oi saatana, kun luot pelottavia äänimaailmoja! Tätä biisiä kun kuuntelisi pimeässä huoneessa, niin kyllä alkaisi virtsa virtaamaan jalkaa myöten. Mutta jees, pahoittelen huonoa juttuani. Itse biisiin: äänet ovat erittäin voimakkaita tässä biisissä ja niin pelottavia kuin suinkin voi olla. En ole mestari arvostelemaan noise-biisejä, mutta tämä kolahti tosi hyvin, kuten myös Hombren tekeleet. Yksinkertaisesti tämän biisin moniuloitteiset äänet ja helvetin pelottava meininki saavat tälle kiitettävän numeron. Ahdistaa, kyllä vain.
0   +1 +2
 
9
Ilmiselvä 23.06.2004
Huh. Korjaan. Väitin Bigoted Symposiumia suosikikseni näistä biiseistä, mutta kyllä tämä useammalla kuuntelulla meni helposti ohi. Eri asia, osaanko sanoa tästä hirveästi sellaista, mitä en edellisistä sanonut.

No, ainakin: Soundit on näistä parhaimmat, ilmeistä kehitystä noihin vanhempiin, erottuvat selkeästi eivätkä puuroudu missään vaiheessa. Noi epämääräiset metalliset väpätysäänet (jotka huomasin vasta nyt, oiskohan 5. tai 6. kuuntelu) luo todella kummallisen tunnelman (kuin sitä ei jo ennestään olisi). Ensimmäisillä kuunteluilla vinkumisääni otti korvaan, mutta nyt sekin jo kuuluu olennaisesti kokonaisuuteen. Aiemmissa biiseissä en niin pitänyt noista särövokaaleista, mutta tässä ne menee jotenkin niin överiksi, että toimii. Helvetti, tässä vaan natsaa jotakuinkin kaikki. En tiedä mitä olisi voinut tehdä toisin. Lue toi ysi muodossa 9.5. :)
0   +1 +2
 
8
En ymmärrä tällaisen musiikin päälle hönkäsen pöläystä, mutta kaipa tätä jonkinlaiseksi musiikisi voi haukkua! Erittäin mielenkiintoinen biisi. Todellakin kuin jostain kauhupelistä...(ainiin onhan niissäkin musiikit ja ne ovat tälläisiä :D kappas) Ei mun musiikkia, mutta jos verrataan aikaisempiin saman tyylilajin biiseihin, niin tämä oli mukavan leppoisa, koska tämä ei niinkään muistuttanut että: olipa kerran tärykalvot. Erittäin omalaatuista musiikkia minun korvilleni. Suhahdukset toimivat mainiosti ja alussa ollu ujellus, joka toi minulle mieleen jonkun kaukaisen huilun, oli erittäin mahtava!
0   +1 +2
 
10
McPöly 06.05.2004
pelottaa...
0   +1 +2
 
10
bize 05.05.2004
Niin ja lisään vielä, että paljon pisteitä äärimmäisen tyylitajuisesta minimalismista. Räjähdykset, armoton kolina ja pauke olisivat todennäköisesti vesittäneet hyvin toimivan transsiefektin.
0   +1 +2
 
10
bize 05.05.2004
Mulla oli alussa sellanen fiilis, että tässä laskeudutaan hissillä alas jonnekkin helvetin syvälle maan alle, ja sitä mielikuvaa biisi tukikin koko matkalta. Siellä puolenvälin paikkeilla oli erittäin hieno breikki, joka muistutti hissin pysähtymistä. Oikeastaan ainoa asia, minkä perään kehtaan laittaa kysymysmerkin, on tuo lopun särövokaalijuttu. Jollakin etäisellä tavalla se rikkoi tunnelman. Toisaalta, se oli aivan biisin lopussa, missä se voi olla myös perusteltua. Jokatapauksessa yhdet jos toiset kylmät väreet tämä aiheutti ja sen 3 minuuttia olin niin ulkona arkitodellisuudesta kuin olla ja saattaa. Erittäin onnistunut ja persoonallinen kappale, joka pakottaa ytimekkyydellään ja hypnoottisuudellaan useampaan kuuntelukertaan.
0   +1 +2
 
8
Ocky Vlakdow 14.04.2004
mielenkiintoista... Hyvää taustamusaa synkille illoille..
0   +1 +2
 
niilo 11.04.2004
Höh, loppuipa äkkiä. Hyvin on onnistuttu välttämään mitään tunnistettavia ääniä. (ruoanlaitonkin päätavoite on ettei lopputuloksesta näe mistä se on valmistettu). Aika kiva balanssi konerätinän ja tuskaisten orgaanisten ulvahdusten välillä.
0   +1 +2
 
8
tammina 11.04.2004
Tosi huuru-ukko touhua. Sopis johonkin örkkileffan pääörkin kotiluolan ambienssiksi.
Tai jotain.
0   +1 +2
 
Samu2 10.04.2004
Erittäin luova pala, se nyt on vähintäänkin sanottava... tyhjä säilykepurkki pyörii tuulen mukana pitkin autioita katuja... uhkaavien äänien saattelemana. Kiintoisa kappale, ja siihen lisä jännitteitä toivat tautus, se pienen pieni hetki kun yllättäen olikin melkein hiljaista jatkuvan aaltoilevan hälyn sijaan!
0   +1 +2
 
4
Botro 07.04.2004
että joku voikin saada iloa tällaisten noise taustojen tekemisestä. se on vähän niinkuin huono tekosyy sille ettei osaa muuta tehdä. tarkoitus oli ilmeisesti vähän niinkuin huumorimielellä laittaa tänne jännä kepponen toisten kuultavaksi. kotona sitten kikatellaan ja luetaan arvosteluja hymy korvissa. sitten on taas kivaa ja naurattaa.
0   +1 +2
 
Zachary 06.04.2004
Aikamoinen taidepläjäys. Säröhuuto oli hieno. En kuulu kohderyhmään joten en sano sen enempää.
0   +1 +2
 
Ihmissoihtu 05.04.2004
Elokuvamusiikkia ja taiturimaista äänenkäsittelyä. Mä olen kyllä aika biisiorientoitunut tyyppi, eikä tätä voi oikein biisinä arvostella. Jotenkin tässä kyllä tekijä sai sanottua juuri sen, mitä meinasikin. Tyyliveto. Taidemusiikkia
0   +1 +2
 
9
zood 31.03.2004
Okei tämä piti tulla kuuntelemaan jo ihan sen takia että sininen lahna kirjoitti että vammaset itkee ilmanvaihtokanavassa. Että tsemppiä vaan sinne ilmanvaihtokanavaan... Jollaintapaa aika unenomainen biisi. Loppuu ehkä vähän yllättäen mutta toisaalta se on aika hyvä, kun yhtäkkiä kaikki pysähtyy, ihankuin olis heränny jostain painajaisesta.

Itselleni ei tosin ehkä tullut ilmanvaihtokanava(tosin en ole koskaan viettänyt aikaa ilmanvaihtokanavassa) mieleen vaan joku jumalattoman iso avaruuslaiva joka meinaa kohta ratketa liitoksistaan. Hienoa tunnelmointia
0   +1 +2
 
Dubbha 27.03.2004
Hmm, eipä paljon "vapaa-ajalla" tule kuunneltua Noisee mutta kiitos Kommenttiringin on jo muutama ladattu koneellekkin... Aika herkku saundeja tässä sulla. Kerran noisesta kyse niin en tiedä pitäiskö valittaa tosta korkeesta ulinasta, kuulostaa nääs hieman tarkoituksettomalta, ainakin olisit voinut (minun mielestäni) hieman pehmentää sitä. Loppuun päin rakentumisen huomaa, ja lopun kakofoniat ovat omalla tavallaan herkulliset. En arvostele numeroin koska en genreä tarpeeksi hyvin tunne.
0   +1 +2
 
9
Taukohurina 21.03.2004
Näin pitää tällainen biisi tehdä. Kappale on täynnä kiinnostavia ääniä ja väitän, että jokainen kuuntelija myös kuulee tässä olemattomia ääniä. Biisi kestää varmasti kymmenä kntelukertoja. Käytössä tuntui olevan koko hertsien(kuulokykym-me rajoissa) kirjo ilman suoranaista mekaanisuuden makua. Loppu tuli yllättäen, kuten niin usein tällaisissa teoksissa. Kuten niin usein ennenkin on huomattu, kun lentävästä matosta loppuu virta on parasta ottaa matka alusta.?
0   +1 +2
 
traumacoma 21.03.2004
Luoja
laske minut levolle
Cultivating The attractor- biisi ilmoille....
0   +1 +2
 
M1cH0 18.03.2004
kommentti ringistä just tulin ja tuota noin! valitettavasti en oikein osaa noisea arvostella / kommentoida ku en ite kuuntele ollenkaan tai harrasta tämmöistä joten jätän numeron antamatta
0   +1 +2
 
Jadyley 18.03.2004
sekavaa, sekavaa...noiseahan tämä. ei siitä mihkään pääse:)
0   +1 +2
 
Okapi 18.03.2004
Kappaleen herättämät mielikuvat ovat minulle noisessa ja dark ambientissa tärkeimpiä. Tämä on saattanee olla niitä kappaleita, josta tykkää tai sitten ei, mutta minussa biisi herätti sen verran eri maailmoista olevia mielikuvia, ettei tunnelmaa loppujen lopuksi juuri ollut - vähän kuin soppa johon on heitetty liikaa aineksia, ja joka maistuu loppujen lopuksi paskalta.

Minusta tässä ei ollut mitään hypnoottista tai robottitunnelmaa kummempaa tunnelmaa, vaan korvaani tämä oli lähinnä puuduttava. Toisaalta ei tuo teollinen konetunnelma ole ikinä ennenkään viehättänyt yhtään, joten selittänee.
0   +1 +2
 
Badmad 17.03.2004
Aika leppoisaa (soundien puolesta) noisea. Tunnelmaan haettu vivahteita ahdistuksesta ja loppupuolella päästään jo kunnon vihaan. Alapää jyrisee välillä oikein miehekkäästi. En kuitenkaan nähnyt tässä mitään suuntaa tai ajatusta... tiedä sitten menikö ohi. El tästä ei jäänyt mitään käteen ja se olisi sentään suotavaa.
0   +1 +2
 
9
DJ Berlin 17.03.2004
Tunnelmallista! Pitää tulla lataamaan loputkin sun biiseistä myöhemmin.
0   +1 +2
 
thenuke 17.03.2004
Kyllä tosiaan rakentuu aika vahvasti loppua kohti varsin ahdistaviin tunnelmiin. Ihan loppu on kyllä mainion kuuloinen, mutta en tiedä sitten, josko alkua olisi saanut tehdä vähän mielenkiintoisemmaksi. Huono kuitenkin olen noisea kommentoimaan.
0   +1 +2
 
Timpi 14.03.2004
Jätän kommentoimatta kun en kyseistä genreä ymmärrä. Sori...
0   +1 +2
 
9
kudusai 01.03.2004
Soundimaailma on hieno, erityisesti alusta pidin. Loppui hieman lyhyeen, mutta toimiihan se näinkin.
0   +1 +2
 
konemies_ 29.02.2004
Kelpo genrensä edustaja. Ihan hauskoja soundeja, mutta eipä tällaista jaksa kauempaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Caddy 28.02.2004
ööö...No tota noi en ookkaan koskaan kuunnelut Noise Genren edutajia.
0   +1 +2
 
9
Ainiin. En tosiaan olekkaan tätä vielä kommentoinut. Mitähän minun tähänkin taas pitäisis pystyä sanomaan. Sopisi johonkin peliin tai elokuvaan blaablaa... ;) Toimiva ääniteos. Tykkäilen.
0   +1 +2
 
9
Salminen 27.02.2004
Juhla-arvostelu: 300:s jonka arvostelen ja 350:s jonka kommentoin! :)

Noise kuuluu niihin kategorioihin joita kohtaan minulla oli mikseriin tullessani suurimmat ennakkoluulot. Tästä huolimatta mikserissä on muutama noise-artisti jotka ovat onnistuneen vakuuttamaan minut tämän kyseisen genren tyylikkyydestä, ja yksi näistä artisteista on Veneficuksen projekti DiversAeon.

Mielestäni hyvä noise on kuin ambientin epämuodostunut velipuoli jota säilytetään hämähäkinseittien täyttämällä ullakolla jonne päivänvalo paistaa vain harvoin ja paistaessaan luo ilmassa leijuvaan pölyyn aavemaisia valopatsaita. Tämä kappale sopii harvinaisen hyvin tähän kyseiseen mielikuvaan. Ulkona vallitsee epämiellyttävä räntäkeli joka loppua kohden vaihtuu raastavaksi raekuuroksi kera ukkosen. Velipuoli kyyhöttää nurkassa ulisten hiljaa itsekseen, leikkien samalla resuisilla, useita vuosikymmeniä nähneillä leluillaan.

Puolenvälin jälkeen myrsky ulkona yltyy ja saa vanhan vintin ovet liikkumaan itsekseen ruosteisilla saranoillaan ja velipuoli alkaa ääntelehtiä itsekseen nyt hermostuneempaan sävyyn. Ainut katosta roikkuva lamppu heiluu itsekseen heittäen seinälle aavemaisia varjoja, vilkkuen välillä päälle ja pois. Ulkona vain ääriviivoiltaan erottuvat kuuset huojuvat mustana massana kaukana siintäviä kaupungin valoja vasten.

Sitten yhtäkkiä koittaa hiljaisuus ja kappale loppuu. Tämä on se syy miksi en anna kappaleelle kymppiä, sillä tilanne jää ratkeamatta. Olisin vielä parin minuutin pituista jatkoa toivonut, jossa joko myrsky olisi hijalleen antanut myöten tai sitten jotain dramaattisempaa olisi tapahtunut. Nyt biisi loppui vähän kesken nostatuksen ja jäin odottamaan kliimaksia.

Vaikka pituus loppuu kesken, on tämä kuitenkin erittäin hieno, laadukas ja tunnelmallinen noiseteos jonka kaltaisia kuuntelen myös tulevaisuudessa mielelläni enemmän. Jatka ihmeessä samaan malliin, mutta älä pihtaile pituuden kanssa. I have all faith in you! :)
0   +1 +2
 
WaurioRocks 27.02.2004
Tältä voisi kuulostaa krapula-aamuna vastan sisällä.. Sen verran tuskaisen kuuloisia soundeja. Rehellinen täytyy olla ja myöntää ettei tämmöistä ymmärrä. Biisin loppupuolella olin erottavanani jotain puheensorinaa.. Kuulosti hyvältä. Samoin lopun siisteys.
0   +1 +2
 
Pastori 27.02.2004
Minä en ymmärrä. Olen jäävi sanomaan tällaisesta mitään. Ei tämä noise ole oikein minun juttu.
0   +1 +2
 
Snoze 26.02.2004
jepjep... jepejep.. hienot melodiat loistavat soundti upea rakenne hieno miksaus loistavaa tuotantoa kokonaisuudessaan
0   +1 +2
 
Buhis 25.02.2004
Pitää nyt ihan alkuun sanoa, että noise on sellainen genre jota en vain voi ymmärtää. Tämä biisi on sentään ihan positiviinen yllätys, koska tämä ei sentään särje yhtä pahasti kuin yleensä noisebiisit. Eipä tästä oikeen muuta osaa sanoa.
0   +1 +2
 
8
Sininen Lahna 25.02.2004
Alkuosa on hieno. Vammaiset itkevät ilmanvaihtokanavassa. Keskiosan äänimaailma ei vakuuta minua enää yhtä paljon. Ihan loppu on taas hyvä. Vammaiset palavat ja huutavat. Mitä sinulla on vammaisia vastaan?
0   +1 +2
 
Kaurismaki 25.02.2004
Voi vittu noisea! Äkkiä luurit pienemmälle. Onpas vaarallista tämä kommenttiringin käyttö.

Eikun eihän tässä nyt mitään kauhean märskettä olekaan.. vielä.. Surinaa. Jossain huhuilee joku. Nyt chopattua vokaalia. Hieno fiilis tulee: semmoinen tärisevä. Ahah, nyt taas jotain muutako? suhisee. Pitäisi hommata paremmat vehkeet kuunteluun. Lopun kasvatus alkaa hienon pehmeästi.

Jotenkin jäi vähän kesken. Ja tosiaan, ambient-noise ehkä voisi olla tämä. Tai Dark Ambienttia tai jotain... vaan tut genreistä.
0   +1 +2
 
NoGood 25.02.2004
Saundimaailma on vähintäänkin mielenkiintoinen. Ei oikein kolahda meikäläiseen näin kokonaisuutena, mutta äänten tuottamisen osalta kylläkin.
0   +1 +2
 
Haveri 24.02.2004
Nämä rätinä(MELU) biisit on kyllä tosi tylsiä =( en ymmärrä tämänlaisen (musiikin) tarkoitusta, mutta joo olkoon....samanlaisia nämä kaikki on (ainakin täällä mikserissä) eli luultavasti tämä on sitten ihan huippu =) 7 pimeästä soundista, vähän ahdisti ei paljoa
0   +1 +2
 
8
Vihru 24.02.2004
Tässä ei ole mitään järkeä =)
Hienot soittimet toisaalta ja ihan kuin Rölli ja metsänhenki leffan yhdestä kohdasta kun se viittamies kuljettaa sitä lintukoppia.
Aika tunnelmallista musaa.
0   +1 +2
 
9
jabis 24.02.2004
Älä panikoi, vaikka tulin taas kommentoimaan raksu!

Tjoo asiaan!

Hypnoottinen kokemus,, josta tuli jostain syystä mieleen joku kauhupeli/elokuva, jossa oli yhtä ahdistava ja synkeä jatkuvasti vaihteleva äänimaisema kuvaamassa mielensämenettävää zombia, josta ei näkynyt kuin siluetti.
Oman mieleni visualisaatio toimi täydellisesti tämän biisin kanssa... tuli heti mieleen, mitä abstraktimpia ja kaaoottisen surrealistisia fraktaaleja... onnistuneen friikkiä ambienttia noisea... ME LIKIE!!!
0   +1 +2
 
Hombre Muerto 23.02.2004
Tässä kappaleessa on jotenkin vittumaisen salamyhkäinen tunnelma. Tulee mieleen, että silmät olisi sidottu ja korvatulppien läpi kuuluu jotain tällaista. Ahdistaa, kun ei ole mitään hajua että mitä saatanaa tässä nyt tapahtuu, ei hyvää seuraa kuitenkaan.

Biisiin tuo soundtrackmaisuutta sen vaivihkainen tunnelman nyanssien vaihtelu, kuten tuossa about 1:25 kohdassa tuleva voimakkaampi pörähtely ja hissin saapumisääntä muistuttava soundi. Niin pienellä voi saada aikaan niin paljon. Tämä kuuluu kappaleessa muutenkin: kun lähtökohta ei ole se että nyt-kaikilta-korvat-paskax-heti, niin pelivaraa on huomattavasti enemmän. Paletti on avoinna myös vähemmän räikeille sävyille, kaikki ei ole pelkkää mustaa, valkoista ja paskanruskeaa. Ei silti ettei tuollainenkin meininki minulle maistuisi, maistuu kyllä lähes 24 tuntia vuorokaudesta, mutta on virkistävää kuulla muunkinlaisia ratkaisuja.

Tällä toteutusmuodolla on myös varjopuolensa, teoksesta voi nimittäin tulla turhan pliisu, kompromissinomainen. En kuitenkaan koe tätä sellaiseksi, vaikka rohkeampiakin ratkaisuja olisi voinut tehdä. Itse en kuitenkaan kajoaisi tähän enää (en uskaltaisi), sillä homman "sielu" saattaisi paeta saman tien. Noiseahan tämä nyt ei oikeastaan ole, mutta onkohan paavikaan oikeasti mies?

Pidän "Initial Unravelingista" enemmän, mutta kyllä tämä pistää ihmettelemään, että miksi sitä faninappia ei ole painettu jo tovi sitten. Lisää tätä, kiitos!
0   +1 +2
 
7
jari prod 22.02.2004
Paljon mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä ääniä, mutta loppuun päin mentäessä otti korviin aika pahasti noi sirisevät äänet. Aika perus noisea eikä tarjoa (välttämättä) ihan mitään mullistavaa... stereomaailma oli jees :)
0   +1 +2
 
Tää nyt ei oo ihan yhtä paskaa ku noise yleensä, mutta ei tässäkään tunnu mitään ideaa olevan.
0   +1 +2
 
10
Shah 21.02.2004
Eh. Perhana, jos oikein muistan, et ollut kertonut että sulla on uusi biisi. Yhteyden katkosten takia en jostain syystä pystynyt kuuntelemaan (edes) lofilla, noh, vetäsin koneelle tämän. Perkele! Loistava! Huomaa että olet edennyt jälleen eteenpäin. Tästä pidin todela paljon. Etenkin lopulla tuleva säröinen huuto on kuin helmiä korville. hitto kun se meni vain sen jälkeen loppumaan. Sekin on ehkä positiivinen piirre materiaalissasi. Ei nimittäin edes huomaa kuinka aika menee, kun uppotuu äänimaailma vietäväksi. Huh.
0   +1 +2
 
Haava 20.02.2004
Ambienttia... Ahhh... niin ambienttia... Dark Ambient linee oikea genre tälle? Tai siis eihän tässä nyt sellaista varsinaista Noisea allut nimeksikään... Hmm... Noh rajanvetohan tosin tällä välillä on itsellänikin ollut jatkuvana ongelmana.

Ei tähän ole mitään sanomista.. Hypnootisen milenkiintoista... Paranee itseasiassa vielä toisellekin kuuntelulle... Sas nähdä kuinka kolmannelle... Jotkut noista äänistä olivat niin herkkuja, että ihan kädet puristuivat nyrkkiin... Kaunista... Niin tumman puhuvan kaunista. Tätä on minuta Dark Ambient parhaimmillaan. Hmm... Vähän vaisuksi jäi tämä arvio, kun ei tästä oikein osaa sanoa muuta kuin, että: "Hypsnootisen tummaa kolmiulotteisessa tilassa vellovaa hitaasti odottavaa raakuutta."

Ps. Muistakaa soitttaa tätä kovaa. Bassopää on myös hyvä omistaa kaiuttimissa.
0   +1 +2
 
8
Imp 20.02.2004
siistejä basso hönkäilyjä.ja noi ulinat on hyviä.samoin muut hetkelliset äänet toimii.sairasta ja niin olla pitääkin,loppu meinaan :).tulee siistejä mielikuvia.hieno miksaus jälleen.
mutta biisinä en oikeen pidä oikeen minään.100% mun makuun tämä ei ole. mutta hienoa äänimassaa kuitenkin.
0   +1 +2