N.E.S.A.R.A. (solo piano)

Teemujazz

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
mikejohnson 03.08.2009
Wow... This is beautifull.
0   +1 +2
 
10
Galantine 21.02.2006
Diggaan tota pianoa ihan kympillä... Mahtavaa soitantoa... Intergalaktinen matka voi alkaa...
0   +1 +2
 
10
täydellistä pianon soittoa.tähän musiikkiin ei muita instrumentteja tarvita.
tässä on kaikki.sä olet musiikin edellä kävijä.mahtavaa.praise the lord!!!!!!
tyypin pitäs tehdä oma levy.mä varmasti ostaisin sen levyn.kun tätä kuunteli kaikki arjen askaree ja kaikki huolet häipyi. = )
0   +1 +2
 
10
jrnn 22.06.2004
Kun ei löydä mitään, mistä voisi valittaa, on parempi vain olla hiljaa ja kuunnella. Ärsyttää kun en keksi yhtään "rakentavaa palautetta" (lue: jotain nenäkästä mainintaa että vähän olis tässä parantamisen varaa). Tuli tuossa kuunnellessa mieleen että - tämä voi olla aika kaukaa haettua - onko Rachmaninovin d-molli etydi Op.39 No.8 tuttu?
0   +1 +2
 
10
d fast 12.06.2004
01:54 - 02:11 veti mut hiljaiseksi. ällistyttävän vikkelät sormet, ei voi muuta kuin kadehtia. itse biisikin on todella kaunis ja tunnelmallinen. pakko poiketa linjasta taas pitkästä aikaa ja antaa 'dfast suosittelee'-leima: 10 pts. en vain keksi tästä mitään pahaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
10
D-S 20.05.2008
Pidin kovasti, hienoa soittoa!
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 16.04.2004
Siis aivan uskomatonta suorastaan fantasista sanat eivät riitä kuvailemaa tätä kipaletta joka ulottuu melkein taiteeksi=) miten sä oikeen osaat tehä näitä kipaleita sitä sopii ihmetellä...sillä tuntuu kuin tämä olisi tehty "rautaisella" ammattiataidolla niin sanotusti.... tästä biisistä tulee sellane vedenalainen tunnelma ja sopisi hyvin johonkin avara luonto tyyppiseen ohjelmaan jossa olisi vedenalaista kuvaa niin tämä sopisi siihen kuin nyrkki silmään.... sait kuulle mut sanattomaksi sillä harvoin kuuntelen tämän tyylistä musiikkia ja arvaa mitä????Sait uuen fanin!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
Antti Kaukomaa 14.03.2004
Komeaa. Oman kuuloista muuta Chick Corea (ja itseasiassa jopa Keith Jarrett...) vaikutteet selvia.

Toi stoori on vahan tuubaa tossa -- sorry nyt. Itse monta vuotta USAssa asuneena voisin sanoa etta maailma on tosi eri nakoinen kun sita katsoo sielta. Ja etta vaikka en itse ole mikan GWB fani niin ei se nyt niin paska ole kuin taalla uhotaan :-)

Mutta kun musasta puhutaan niin olipa upee vetasy. Hienoa etta jatit pikku jutut korjaamatta (vai veditko ollenkaan midina tallelle vai aanena?) Toi sopivasti oikean soiton meininkia. Hyva biisi -- hienoo soittoo -- vaikutteet mukavasti kaytetty hyvaksi. Saakos taalla antaa 11?
0   +1 +2
 
10
En tune NESARA:n lakia mutta olen muuten samaa mieltä kanssasi ulkopolitiikasta.
Sä olet nyt siinä elämäsi vaiheessa, jossa on helppo haksahtaa mihin tahansa enkä mä pyydä sua varoomaan vaan pikemminkin päinvastoin. Oma kokemus on kuitenkin se vahvin kokemus.
Musiikkina mä pidän susta yhtä paljon (kun aiemminkin) ja sä sovit hyvin solistiksi, itse asiassa paljon paremmin kuin bändipianistiksi, koska sä olet hyvä.
0   +1 +2
 
10
Hieroglyfi 13.03.2004
Yhdyn edellisiin kommentteihin: Toi oli siis mahtava! Jatka vaan samaa rataa. Mie tuun sit joskus käymään siellä siun studiossa ;)
0   +1 +2