Evolution of Synaesthesia (Frostbite mx)

Re-Vision

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Red 12.04.2004
Muuten toimi hyvin, mutta kovin kliimaksi jää puuttumaan. Myöskin originaali EoS -melodia oisi toiminu tässä ehkä paremmin arpeggiona ja jollain toisella soittimella, tuntu hyppäävän vähän turhan paljon ulos miksauksesta. Good Job silti.
0   +1 +2
 
9
Imp 19.03.2004
letkeä tempo.biisi on kokonaisuudessaan mun mielestä semmonen kuunnletava paikoin.jossain määrin biisi toistaa joitakin melodioita ehkä liian paljon.tämän olisi voinut viedä uusiin ulottuvuuksii yllättävävillä melodian muutoksilla,hillitysti siis..mutta ei tässä teknistä vikaa ole joten kiitettävän on ansainnut.
0   +1 +2
 
9
Outset 18.03.2004
Erittäin toimiva, tosi kuunneltavaa trance-matskua. Ehkäpä minäkin oisin jotain vähän pehmeämpää nyhveröintiä tähän kaipaillut, mutta meneehän se hyvin näinkin. Melodiat ei loppujen lopuksi tässä iske...
0   +1 +2
 
9
Aleba 16.03.2004
Perkele,kuullosti hyvältä!vaikka ei hakkaakaan tuota alkuperästä,mutta silti.Oli ihan sopivan pitunenkin.Tykkään kuunnella tämmösii vähän pidempiä vääntöjä..:)tuntu mukavalta kuunnella tää rmx ja tuo alkuperänenkin..:)löyty tuo ensimmäinen versio viel tuolta koneen kovolta..;)
0   +1 +2