Myönnän että pierettää

Poop Dilan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
ylermi 07.04.2018
Sun vähän balladinomainen juttu sinänsä on ihan hyvä juttu, mutta tuo pieretys..se ei oikein iske. Sä pystyt kyllä parempaan, mutta älä vedä anaalia mukaa, vaikka joku suo voi ottaa päähän. Kyllä sun juttujas kuuntelee ilman, että vedät anaaliksi.
0   +1 +2
 
Tackle 22.03.2018
Tässä on paljon sanomaa. Tuli muun muassa mieleen, että pitäis tosiaan välissä muistaa myös vähän leikkiä taiteen kanssa. Liikaa itseltään vaativalta taiteilijalta pikkuhiljaa kuristuu väylät tukkoon, ja sitten hinkataan viisi päivää yhtä pianoraitaa, joka ei kuitenkaan ole menossa kovin paljon mikseriä kauemmas. Sitten se tekeminen voi pysähtyä kokonaankin jos menee liian kireäksi puurtamiseksi, kunnes taas muistaa että leikkiminen on paljon mukavampaa kuin työnteko. Tämä kappale muistutti tätä kuulijaa siitä asiasta nimenomaan. Kiitos
0   +1 +2
 
Windywalk 20.03.2018
Tässä biisissä on sanomaa ja sellasia ajatuksia mitä on hyvä itselleenkin muistuttaa aina välillä :) Taitavasti rakennettu, kiva, rytmikäs sovitus. Noita pieru efektejä on käytetty ehkä vähän liikaa, kun vievät niin paljon huomiota tästä taiteellisesta pläjäyksestä joka on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen :)
0   +1 +2