The Road To Darling County (vocal version)

Nimihemmot

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
AnttiJ 26.09.2019
Jupmrahuitti, lauluhan soi ihan oikealla kantritatsilla kuten koko sävelkudelmakin. Taustassa oli tavaraa ainakin tarpeeksi, ja ehkä keskialueella on jossain kohtaa lievää tungosta. Alla oli kuitenkin selkeä perustelu jolla voi vetää levytuottajan kölin ali: kun osataan soittaa ja on soittimia, niin miksikäs niitä ei käyttäisi :-D. Ei tuosta pysty sanomaan mitään negatiivista vaikka olisi kuinka pahalla päällä. Rauhoittava biisi jota oli mukava kuunnella oman projektin vääntämisen välissä. Tällaista lisää, kiitos!
+2   +1 +2
 
10
digius 26.07.2018
Armoitettu kielisoitintaituri, ja rytmimusiikin hyväntahdonlähettiläs "jarpat" on varmasti täysin oikeilla jäljillä siinä, että sovitus on lievästi tulkittuna ylipainoinen, sen verran paljon oli soittimia kasattu vankkureihin "kevätretkellämme", mutta kaikkia haluttiin käyttää, ja hyvällä maulla kaiken päälle!

Tämäkin kipales lähtökohtaisesti oli hyvin pelkistetty, lähinnä luonnos alkujaan (vois kysyä, eikö ne kaikki ole?), mutta saatiinpahan ainakin soittaa sydämen kyllyydestä, hauskaa oli, ja jotakin näköjään tarttui narullekin.

Itse inspiroidun hyvin usein näistä "Nimihemmon" juurevista teoksista ( varsinkin reson ja telen mukana ollessa), ja kuten tässäkin tapauksessa, tuli pakottava tarve luoda teksti ja laulumelodia ikään kuin bonuksena. Kiitos kun sain olla mukana, kyllä maalla on mukavaa!
0   +1 +2
 
jarpat 25.07.2018
Nättiä peltikitaran helinää. Rauhallinen, leppeä kipale ja kivasti laulettu. Oisko ollu sovitus vähän "täynnä"..? En kauhean paljon osaa enempää kommentoida - jotenkin kaipaisin "enemmän meininkiä", tai kenties puhuttelevampaa melodiaa?
0   +1 +2