Don't Think

Miira

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

J. Hifish 13.12.2018
Toi don't drink...eiku think jää kyllä korvamadoksi ja siinä on asiaa. Eli yksi hitin elementti täytetty .Toinen on toi videon hyvännäköinen.....auto. Hittikisassa ainut biisi, joka jäi mieleen.
0   +1 +2
 
10
Konnajee 15.11.2018
Ompas tosi mielenkiintoinen biisi, kiitos. Aivan kahden arvosanan välillä pyörin ja nyt päädyin tähän suurempaan niistä. Kumma juttu, mutta minä jouduin tätä kuunnellessani jostain syystä kultaiselle 80- luvulle, vaikka technoa ei kaiketi kovin laajasti silloin vielä tunnettu edes. Ja ei ku raita uudelleen pyörimään, josko se ysärikin sieltä löytyisi...
0   +1 +2
 
naula 06.11.2018
Loistava biisi! Tykkään lauluäänestä ja hyvät lyriikat. Ois voinut kuitenkin värittää littlebit enemmi. Esim. joku väliosa semisti tempoo tiputtamalla (ja muuttmalla). Tuo aaaaaaaaaaa ei oo se!!1 Keep on rocking!!!
0   +1 +2
 
7
Hosse 01.11.2018
Joo, mulla on tapana kertoa rehellinen mielipiteeni. Voi olla että kaikki eivät siitä pidä mutta sille en mahda sitten mitään.
0   +1 +2
 
7
Hosse 01.11.2018
Kuka tykkää mistäkin...meikään toi on liian paljon jumputusta ja jotenkin toi sanomakin jää hämäräksi. Taidan vaan olla tosiaan liian ”vanha” mutta ei voi mitään.
0   +1 +2
 
9
Felix N 31.10.2018
Tässä teknosovituksessa on minusta jotain tumman psykedeelistä sävyä. Todella omaperäinen tunnelma, joka luo laulumelodioiden kanssa kiehtovan yhdistelmän. Toimii kyllä hyvin. Sanoituksen aihe on mielenkiintoinen ja pohdiskeleva. Ihan omanlaisensa, muista täysin poikkeava kappale biisiesi joukossa.
0   +1 +2
 
9
Syvästä hiljaisuudesta suoraan hittilistojen kärkeen :) Hienoa kuulla teknoa, jossa on vahva sanoma! Lyriikka koskettaa käsitellen teemoja, joita itsekin on pyöritellyt mielessään... lieneekö viesti eskapismia vai lohdutusta maailmantuskan äärellä? Vokaalit erottuvat hyvin joten sanoma välittyy tarvitsematta luntata sanoja. Iskevä melodia ja taustassa oikein kivoja sointukoukkuja, joka saa meikäläisenkin innostumaan teknojumputuksesta.
0   +1 +2