Demo3 Valeuutinen on vaarallinen / A Little Knowledge Is a Dangerous Thing

Valeuutinen on vaarallinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

AnttiJ 26.09.2019
Olit ihan oikeassa v2:sta. Se oli vinksallaan vasemmalle. Pari kaveriakin antoi heti tuoreeltaan noottia siitä. Jostain syystä softa, jonka pitäisi laajentaa stereokuvaa, vääntääkin sen toispuoleiseksi. No, nyt varmaan muistan, etten enää ikinä käytä sitä. Tuota ei aina itse huomaa, kun toinen korva on puolikuuro. Mutta sinulla on tarkka korva; V3:n ajoin IKMultimedian Lurssen-masterointikonsolin läpi ihan vaan yhdellä valmiilla esiasetuksella. Hienoa, jos se kuuluu lopputuloksessa.
0   +1 +2
 
digius 26.09.2019
Jaahas, v.3 upeasta ToP stygestä. Tässä tuntuu olevan tasapainoinen miksaus ja stereokuva, ainakin käyttämissäni Sennheiser luureissa. V.2 oli painottunut liikaa vasemmmalle jonka varmaan itsekin huomasit? Onhan nää varmasti hauskoja coveroitavia, varsinkin kun tuot mukaan mukavan persoonallisen panoksesi tekstityksen/vokalisoinnin muodossa.

Paljon on soittimia mixissä muttei millään lailla tukossa siltikään. Eli varmaankin olet löytänyt hyvän workflown tekemisiisi lukuisia versioita työstäessäsi. Innolla odotan uusiakin kipaleita, omia ja/tai covereita, joihin olet työllä ja vaivalla saanut luvat. Oliko niin että ko. luvista pitää maksaakin, jos näin niin nostan stetsoniani vieläkin korkeammalle! :-)

Tower of Power, Blood Sweat & Tears, Earth, Wind & Fire. Siinä riittää kyllä suomennettavaa ja tulkittavaa vaikka loppuelämäksi. Eikä ainakaan täällä mikseri.netissä taida kaltaistasi toista torviarrien ja fillien viljelijää löytyä, niin katsonkin paremmaksi faniutua, niin jospa saan dataa aina kun jotain uutta ja villiä olet lanseerannut!
0   +1 +2