Parisuhdeterapiaa Liiterissä

U.K. Arpo & Täyskeno

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

digius 19.12.2019
Minunkin korvaan tämä v.2 soi selkeästi ja kirkkaammin, että sikäli version vaihto on perusteltu. Edelleen kappale kuulostaa mainiolta, ja tämä temponopeus (jota en kommentoinut aiemmin) on hyvin valittu. En tiedä miten editoit kappaleitasi, mutta jos jotain voi toivoa niin tarkennapa huomiota siihen miten ne alkaa ja päättyy. Joka tapauksessa mielenkiinnolla odottelen jatkuuko tarina.. :-)

ps. Itse maksan sen 15euron Goldmember maksun, joka mahdollistaa mm. sen, että voi vaihtaa kappaleen tiedoston niin, että kaikki kommentit sun muut tiedot jäävät ennalleen.
0   +1 +2
 
urpoarpo 18.12.2019
Tässä uusi miksaus biisistä. En ollut miksauksen osalta tyytyväinen aiempaan versioon. Mikseri-käyttäjä digius kommentoi biisin aiempaa versiota, ja koska muut asiat eivät muuttuneet biisissä kuin miksaus, niin liitin tämän digiuksen kommentin tähän:

digius 11.12.2019
Jotain häikkää mikserin koodissa lienee kun en mäkään saanut tästä uutukaisesta viestiä. No pääasia että löytyi kuitenkin! Hain myös vauhtia tuosta aiemmasta teoksestasi, ja jatkumoltahan tämä vaikuttaa, hyvä niin. :-)
Hauska ote, ja hyvä että aviollisia kriisinpoikasiakin voidaan näin kepeästi tulkita. Ja lisäksi tähän voi hyvin samaistua, ainakin se, joka asustelee omakotitalossa tai esim. kesällä kesämökillä. Terapiastahan se käy kirveen heiluttaminen, vasarointi ja sahaaminen. Ja jollei ole sitä Angliaa, niin paremman puutteessa voi jutskata tosiaan vaikka hiirelle! :-) Musiikillisesta ilahduin siitä että nyt oli mainio kitarasoolokin löytänyt paikalleen. Jos tässä olisi 2-rivinen haitari ollut messissä, oltaisiin lähes tex-mex tunnelmissa oltu alá Doug Sahm. Laulustailissakin oli kivasti "texasia". Ysiä pukkaa plussan kera!
+2   +1 +2