Diggaan Jaskaa Ruskeaa (Diggin´On James Brown)

Luotto!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Uppe 27.08.2020
Tässä biisissä on sanoitus kyllä mestarillisen hyvä! Hyvä svengi ja fiilis on kohdillaan muutenkin. Hauska ote. Diggailen itse vanhaa musaa etupäässä, joten tällainen vinoilu on mielestäni tosi hieno oivallus: "On ollut hevit sekä räpit ja disco rumpukoneineen. Vielä palaa poikain näpit, kun syna polttaa sulakkeen." Verbaaliakrobatiaa! Kuuntelen tässä pikku hiljaa muitakin tuotoksiasi.
0   +1 +2
 
digius 30.12.2019
On se komeeta! Ja nyt kun sain tekstinkin esille, kuuntelu muuttui ikään kuin 3D:ksi, tai mitä Ortoperspektaa se lie ollut joskus vuonna nakki ja muusi, mutta tosiaankin aloin jo epäillä että olet vaihtanut tiukemman miksauksen alkuperäisen tilalle..

Nautiskelin juuri basson mörinöistä kun hokasin yht'äkkiä noi ääripäät; skitta vasemmalla ja urku oikealla: Mahtavaa! Ja olipa kivasti sijoiteltu soittimet niin ettei mikään häirinny toistaan. Laulusaundi selkeä, ja taatusti analoginen! =) Tieto taustojen digitaalisuudestakin unohtuu kun sovituspuoli on hanskattu näin buenosti! 9+ tai 10-, valitte siittä mieluisempi! :-D
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.12.2019
Sanoitukseni noudattaa alkuperäisen esityksen ajatusta: vaikka kaikenlaista tapahtuu niin yksi on ja pysyy. Se yksi on tietysti James Brown. Sovitus on tehty bändin esittämän live-version rakenteen mukaiseksi.

Tässäkään originaalissa rumpalina ei ole "The One and Only" David Garibaldi vaan Herman Matthews. Alkuperäisesityksen vokalistina toimii bändin perustajajäsen, johtaja ja puuhamies Emilio Castillo.
0   +1 +2