Africa

The Greatest Hits DJ Fisherman Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

miswilton 07.04.2011
Hello Dear
it is my pleasure to contact you after viewing
your profile on my search for friendship, which
speaks good about you i decided to drop few
words to you.I'm miss juliet by name,
please write me back on my email ( julietwilton@hotmail.com) for more
introduction,also i will send my pictures to you
juliet
......................
Hei rakas
minulla on ilo ottaa sinuun yhteyttä nähtyään
profiilin minun etsiä ystävyyttä, joka
puhuu hyvää sinusta päätin pudottaa muutaman
sanat you.I "m kaipaan Julia nimen,
kirjoita minulle takaisin minun email (julietwilton@hotmail.com) lisää
käyttöönotto, myös minä lähetän kuvia sinulle
Juliet
0   +1 +2
 
6
zood 17.06.2004
Milläköhän tapaa tämä nyt otti kantaa kun noista muminoista ei saanut mitään selvää. Jos yritetään tehdä kantaa ottavaa musiikkia niin pidetään nyt huoli edes siitä että sanoma tulee selväksi. Biisi on todella tavallisen kuuloinen, siinä ei ole mitään yllättävää, vaikka sinänsä se on huomattavasti paremmankuuloinen kuin aikaisemmat tuotoksesi niin silti se on kohtalaisen rasittavan kuuloista mössöä.
0   +1 +2
 
6
Veneficus 17.06.2004
Ensimmäisenä vaikutelmana on tietynlainen "tahmeus". Biisi tuntuu laahustavan siirapissa, tempoa on aivan liian vähän jotta tämä olisi tanssittava, mutta chilliksi liian menevä. Paha väliinputoaminen.

Tuo puhe alkaa muutaman kerran jälkeen ärsyttämään ja muutenkin rakenne tuntuu äärimmäisen kulmikkaalta. Tämä aiheuttaa sen ettei biisi missään vaiheessa kaappaa mukaansa, varsinkaan kun soundeissakaan ei ole oikein kehumista. Suurin ongelma on kyllä ehdottomasti tuo nykivyys. Erilaiset pudotukset voivat toimia hienona tehokeinona jos niitä osaa käyttää, mutta tässä nimenomaisessa tapauksessa pudotellaan ainoastaan palloja.

Tuo naislaulun pätkä on kyllä oikein kauniin kuuloinen, tuo mieleen hetkellisesti FSOL:in, jonka mainitseminen tämän tekeleen yhteydessä tosin lähentelee jo jonkin sortin jumalanpilkkaa.

Näillä elementeillä ja tällä rakenteella loppukuvaksi jää "ensimmäinen danceyritelmäni eJaylla". Pahoittelen, ei toimi minulle oikein millään tasolla.
0   +1 +2
 
8
Lergoi Volacheck 24.05.2004
Aika erikoinen biisi... kivasti samplattu vokaaleja... jotkut äänet aivan liian ärhäköitä mun makuun, samoin biitti ei toimi mun makuun tuommoisenaan tällä tempolla... teknisesti ihan jees, liian härö sanon ma.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 24.05.2004
Jos kyseessä on kantaaottava kappale, niin miksei sanoista saa edes selvää? Eipä kanta paljoa tästä selvinnyt. Musiikillisesti ei mitenkään ihmeellinen, mutta kait tuotakin voi kuunnella.
0   +1 +2
 
Out Of Bounds 23.05.2004
Muuten putos oikeen hyvin mut noi mutuset läpät vei pohjan koko jutulta, oli niin hirveen kuuloset! jos ne pitää sinne jättää ni jotai efektiä ainaki päälle ja paljon! Tosiaan muuten oikke kiva!
0   +1 +2
 
MGynther 23.05.2004
En löydä tästä minkäänlaista kannanottoa, koska en saa vokaaleista selvää. Sopivasti vaihtelevuutta. Jännästi muuttuu kasariksi ainoastaan yhden elementin lisäyksellä. Vaivaa on nähty enemmän kuin peruseurohumpan kanssa.
0   +1 +2
 
Cover Girl 22.05.2004
Suhteellisen hyvä ja tosta afrikka-asiastakin pääsi jyvälle. Mua häiritsi ihan julmetusti ne puhekohdat, joita en saanut istumaan kuvaan.Ne oli niinku very disturbing. :/ Muuten ihan mukiin menevää, ei ihan omaa suosikki kamaa, mutta kyllä tämän kuunteli, jos ei muuta niin mielenkiinnosta. Vähän outoja vaihteluita ja hässäkkää mikä tietysti estää puutumasta raskaalle persukselleen, mutta vähempikin olisi riittänyt. Näin sekavana tää toimisi jonkun liikkuvan kuvan kanssa paremmin, ehkä.
0   +1 +2
 
6
tammina 09.04.2004
Biisin teemariffi ihan ok. Samoin itämainen vokalisointi. Vaan mikä veen funktio
on tällä apinaölinällä biisin välikkeissä..? Ei voi ymmärtää.
0   +1 +2
 
Red 09.04.2004
ejay ejay ejay.. tuotantoa ei tarvinne kommentoida kun se on jonkun muun tekimää. itse rakenne hyppii tylsästi ja sisältää aivan ihmeellisiä osasia.. karseaa.
0   +1 +2
 
8
OlliE B. 07.04.2004
kyllä ihan hieno soundimaailma. pistihän tuo pään nyökkäämään... oisin ehkä tehny alusta hitaammin rakentuvan, mutta käy tämä näinkin..
0   +1 +2
 
kudusai 07.04.2004
Toiset tykkää, toiset ei. Minä en. Aika mitään sanomattoman kuuloista. Laulut kuulostivat ihan mukavilta. Puhe taasen aika mitäänsanomattomalta.
0   +1 +2
 
7
JM 07.04.2004
alku oli hyvä..tuo acidnarina ja ulina..mutta jotenkin ne hyvät jutut meinas loppua siihen..sitten loppupuolella tlui lisää synia kehiin ja meno vähän parani..rumpupuolelle ois vähän voinu panostaa enemmän ku biisin nimiki on africa..=)
0   +1 +2
 
9
Timpi 07.04.2004
Hyvää downtempoa. Etenkin synabasso soi kyllä loistavasti. Vokaalin pätkäkin on sopiva.
0   +1 +2
 
juZ 07.04.2004
Lähti liikkeelle hassulla puhegeneraattorimeiningillä. Muuten ei oikeastaan mitään mikä lämmittäisi meikän mieltä... Soundit on kyllä kohdallaan. kummallinen rakenne. ärsyttävää ku loppupäässä se puhegeneraattorijuttu pätkäisee biitin..
0   +1 +2
 
7
Aleksis XVI 07.04.2004
annas kun arvaan.tällä kertaa on käytetty Dance eJay 4:sta.Hölmö toi puhe-editorilla väsätty spiikki ja tausta oli erittäin tylsä,vaikka varmaan paras tähän mennessä sinulta.siitä propsit.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 07.04.2004
Tämä oli hyvän kuuloinen.. Massiiviset rumpusoundit sopivat hyvin tunnelmaan. Puheet oli kyllä biisin suurin miinustekijä. Mukavan vaihtelevaa meininkiä tässä teoksessa. Harvemmin tykkään konemusiikista.. tämä oli yksi niistä joista pidin.
0   +1 +2
 
marccus 07.04.2004
Puheosuuksien epämääräistä mörinää kuunnellessani tulivat mieleeni kadunkulmissa lymyävät juopot viikonloppuisin. hmm, oliko tuo vocoderilla tehtyä? Biisissä on kyllä kokolailla ideaa omalla tavallaan, mutta noiden puheosuuksien soundivalintaa en ymmärtänyt.
0   +1 +2
 
niilo 07.04.2004
Kuunneltavaa riitti koko biisiksi. Alkupuolella paljon hyviä kikkoja maltilla lätättynä (esmes stereo-virveli-pärräys-biitti alussa), loppupuolen tamppaus alkoi puuduttaa, erikoisia taukoja lukuunottamatta jotenkin jo kertaallen kuultua. Jätän nyt genrevammaisena kuitenkin numeron antamatta.
0   +1 +2
 
Zachary 07.04.2004
Huhuilulaulut toimivat hyvin. Biitti oli myös hyvin kappaleeseen sopiva. Kantaaottavuudesta en kyllä tiedä, eipä tuo puoli biisistä tullut kovin hyvin esille. Mietin ja mietin, mutten keksi oikein sanomista. Sanotaan nyt sitten vaikka että ihan kiva.
0   +1 +2
 
6
Salminen 07.04.2004
Olihan tässä hetkensä. Valitettavasti vaan tämänkin olisi pystynyt tekemään huomattavasti paremmin. Ilmeisesti eJaylla ollaan liikenteessä? Jos tuon laatuiset samplet tekisi itse, niiden päälle voisi hyvinkin jo rakentaa kappaleen mutta nyt niiden idea ei aivan jaksa kantaa. Puheenpätkä on harvinaisen huonosti muuhun kappaleeseen sopiva ja loppupuolella koko kappaleen pysäyttäminen mölinän ajaksi ei tunnu oikein hyvältä idealta. Välillä tosin kappale rullaa ihan mukavasti eteenpäin, mutta rakenteessa on silti vielä petrattavaa.
0   +1 +2
 
Samu2 07.04.2004
Oudon alun jälkeen... siltähän se afrikka paibneli esiin norsujen vanavedessä... mielenkiintoista. Nou panning soundit ovat oikein maukas lisä... ainoana nuo puhekohdat tuntuivat turhan ulkopuoliselta lisältä...
0   +1 +2