Valitettavasti

U.K. Arpo & Täyskeno

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Pekkas OMB 14.01.2021
Kappaleessa juju ja filosofia, nk hyvässä piisissä kuuluu olla.

Äänite on hyvälaatuinen ja eri instrumentit erottuu hyvin. Kitarasaundista tykkäsin.

Hyvä toi kertsin toteamus "Valitettavsti" :)...ei turhaa selittelyä...Valitettavasti...
0   +1 +2
 
jarpat 21.10.2020
Mainio ralli maukkaissa bluesmaisemissa. Tuli vaan mieleen, miksi en itse enää saa aikaiseksi..? Tää oli kyllä kiva ja innostava. Miksauksessa olisin tuonut tuota niin oivallisesti puhallettua harppua kyllä enemmänkin esiin. Hyvä veto!
0   +1 +2
 
9
digius 04.10.2020
Selkeä viesti niin musiikillisesti että kirjallisesti. Mainio kitarasaundi ja hyvää oli sekin ettei lähdetty sooloilemaan kauheasti, vaan soitettiin juuri ne blueskuviot mitkä pitikin. Bassoa kävelytettiin komeasti, ja harppu se vaan aina kruunaa tällaisen tuotannon. En laskenut monestiko vali-tetta-vasti mainittiin, mutta mielestäni ehkä jopa muutaman kerran liikaa, valitettavasti. AnttiJiin mainitsema kuoro oli kuitenkin oikeinkin kiva idea!
0   +1 +2
 
9
AnttiJ 28.09.2020
Joo --oo :-D Kitara, niin kuin koko biisikin, soi komeilla ja letkeillä boogi-blues-soundeilla. Jälleen kerran mainiot sanat jossa tarinaan sisältyy myös opetus: käärinliinassa ei ole edelleenkään taskuja. "Valitetta-tetta-valitettavasti" kuoro oli mainio oivallus. Sanoituksen maailmaan napakasti osuva laulusoundi ja -tapa on niin persoonallinen, että tekijän pystyisi poimimaan isommastakin joukosta esityksiä. Se on jo aikamoinen arvo sinänsä ja helpompi sanoa kuin toteuttaa. Näitä vaan lisää.
0   +1 +2