Valepukkien Joulu

U.K. Arpo & Täyskeno

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Karisma1 16.12.2020
Komppaan AnttiJ:n kommentteja. Teiltä jo toinen perättäinen sanoitushelmi, edellinen käsitteli sitä parisuhdeteemaa. Näitä kahta verratessani, niin biisinä parisuhderytinä oli mielestäni parempi, mutta hyvinhän tämäkin laukkaa laitumella. Kansa haluaa varmasti lisää näitä ralleja, joissa on hyvät slash hauskat sanoitukset, mutta ainakin allekirjoittanut valepukki toivoisi, että itse biisit olisivat melodisesti vähintään parisuhdebiisin tasolla. Kynät sauhuamaan ja skitat soimaan, niin hyvää tulee jatkossakin.
0   +1 +2
 
AnttiJ 16.12.2020
Hyvää Itämaista joulua! Irwin ja Veksi ovat heränneet henkiin ja kohdanneet Jaakko Tepon. Niin aidon aitoa Suomi-rautalanka-iskelmää kuin olla ja voi. Komppi kulkee justiinsa oikealla tavalla ja kitaroissa on tismalleen ne soundit kuin pitää olla. Hauska ja kahta kovinkin ajankohtaista aihetta käsittelevä huolella rakennettu sanoitus, jossa vielä "valepukillakin" on sisäänrakennettuna kaksi eri merkitystä.

Muusta meiningistä poikkeavasta Introsta ja C-osasta plussa; itämainen vivahde toimii näissä biiseissä aina. Kun vokalistikin osuu omalla persoonallisella tavallaan maaliin, niin mitäs sitä enempiä pyytelemään.

Tekisi mieli jakaa pisteetkin, mutta ei vaan pysty kun kisa on kesken. :)
0   +1 +2
 
6
Musavelho 16.12.2020
Juu ei.
0   +1 +2