White Water Prison

Hut & Shack

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

SaastanenHippi 31.10.2021
Ihan hyvvää jonkinmoista indie-meininkiähän tämä. Hyvät pillit :)

Ehkä se on tuo rumpu, joka ei soundeiltaan ihan toimi kokonaisuudessa. Joku bongorummun nauhoitus ja tamburiini ois ollut minun makuuni parempi kuin tuommoinen kosketinsoittimien rummulta kuulostava. Mutta hauskasti väkerretty kipale eniveis
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Hieno biisi ja toimiva sovitus. Vokalistin varmoista ja kohtalokkaista suorituksista olen tykännyt aiemmin ja tykkään nytkin; paikoin suorastaan viiltävä ääni sopii biisiin ja sen sanomaan kuin tilauksesta. Koko tausta ja erityisesti huiluosuudet osuvat synkkään tunnelmaan erinomaisesti. Uskottava kokonaisuus hyvin toteutettuna, ei siinä sen kummempaa. Kisabiisi = ei valitettavasti arvosanaa.
+2   +1 +2
 
Pekkas OMB 07.10.2021
Kaunis kappale. Huilu vie tunnelmaan hyvin. Piisin loppuosan lisämausteet maustoi tuotosta hienosti. Sanoissa tarina - tälläkertaa surullinen - lisää aina piisin mielenkiitoisuutta. Pidin laulajan saundista.
+2   +1 +2
 
Uppe 25.09.2021
Monimuotoinen sävellys ja sovitus. Tarinan kerrontaa, johon kaihoinen huilu luo tunnelmaa biisin fiilistä hyvin tukien. Oikein onnistunut biisi omassa lajissaan. Hienoa, kun olette mukana kisassa, saadaan kiva "karnevaali" syksyn tunnelmia keventämään. Numeroarviota en nyt anna kun kisabiisi.
+2   +1 +2