Fall of '69 (BC)

Humppahiomo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

SaastanenHippi 31.10.2021
Taiteellinen pläjäys, vähän laulut hiljaisella tai sitten se johtuu näistä ei niin hyvistä kuulokkeistani. Vähän on progee-vaikutteita myös. Ehkä Bowiee on kuunneltu tms. Ihan jees harkittu, jännä biisi.
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Komea intro ja hieno jousisovitus. A-osan laulusta ja meiningistä tulee kaukaisesti mieleen Maelin veljesten Sparks, mikä on samalla selkeä merkki omaperäisyydestä. Sitten hypätäänkin jo vähän erilaiseen meininkiin ja siitä seuraavaan 70-luvun parhaiden progebändien tapaan. Komea ja mahtava kokonaisuus soundeja ja tuotantoa myöten. Kestää kevyesti useampiakin kuunteluita. Kisabiisi, joten ei arvosanaa, mutta taulukon oikeassa reaunassa oltaisiin, se on ihan selviö.
0   +1 +2
 
Windywalk 01.10.2021
No huh huh. On allekirjoitettava edelliset ylistykset. Aivan mieletön luomus! Käsittämättömän hieno ja taiteellinen kokonaisuus joka saa haukkomaan henkeä. Aivan huippu! Miten tämmöisen biisin kanssa voi kilpailla? Ei mitenkään.
0   +1 +2
 
Uppe 01.10.2021
Mielenkiintoinen progevivahteinen biisi, osin elokuvamusamainen ... Monenmoista osaa, saundia ja koukkua. Useammankin kerran jaksaa kuunnella. Nyt en anna numeroarviota, kun on kisabiisi.
0   +1 +2