Viestintuoja

Pyhä-Syndrooma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Pekkas OMB 15.12.2021
aikansmoinen teos! Hyvä tuotanto, teoksessa monta vaihetta ja piisi kasvaa edetessään komeasti. taitavaa soittoa ja laulua.
Myös yuutupe video oli piisiä hyvin tukeva, vaikkei piisi jämäkyydessään tukea kaipaakkaan.
0   +1 +2
 
9
Bigaho 10.12.2021
Todella upea biisi ja mahtava tunnelma! En ala erottelemaan yksityiskohtia, koska kaikki on hyvää tässä tuotoksessa.
0   +1 +2
 
Täytyy kyllä sanoo, että varsin toimiva kappale tämä. Tykkäsin kyllä kovasti. Ehdottmasti tästä tuli nyt mun yks vakio biisi, jonka kuuntelen joka vuoden 6.12. Huippu teos!. Mielestäni kyllä tulee vahvaks haastajaksi tässä joulukisassakin.
0   +1 +2
 
Sambou5 09.12.2021
Kiitos Windywalk! Kieltämättä tämä olisi mennyt Suomi 100 genreen paremmin :D Tässäkin oli alunperin jouluista sanomaa, mutta laulaja päätti ampua tuelta Iltahuudon raskaampaan genreen ja itsellä meni sen verran ihon alle, ettei viitsinyt mitään tontuista väliin huudella. Idea kuitenkin kappaleeseen lähti vuoden 1939 rintamalta tulleista Joulukorteista ja kirjeistä.
0   +1 +2
 
10
Windywalk 09.12.2021
No huh huh. Mä jo kuvittelin että olen jo kuunnellut niitä suurimpia tunteita mitä tähän kisaan tulee, mutta jessus mitä tavaraa. Upposin tähän täysin. Ja mikä ääni laulajalla!!!!

Jos tämä olisi ollut suomi 100 kisassa, olisin varmaan saanut kovan haastajan kaikkien muiden mukana ja jäänyt vähintäänkin kakkoseksi :)

Joulubiisi kisassa en kuitenkaan voi laittaa kärkeen, kun jonkinlainen joulu, oli se sitten hyvä tai huono, tässä kait kuitenkin yritetään löytää, ja mielestäni tämä on enemmän suomi 100 tavaraa..

siis aivan upeaa, kyllä mun tunteiseiin menee. Kaikinpuolin, siis noi kontrastit "muistakaa"
0   +1 +2