Everything about You 1989

Karisma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Karisma1 08.01.2022
Kiva, että jaksoitte kuunnella tän biisin. Olin itsekin sen jo unohtanut, joten tuli myös itselleni nostalgisia fiiliksiä, kun muistelen äänitysprosessia kesämökin yläkerrassa, muistaakseni heinäkuussa -89. Itsekin yllätyin, että kohtuullisen hyvässä balanssissa kaikki on, paitsi akustisten kitaroiden liiallinen diskantti. Kiitos asiallisista kommenteista, arvostan!
0   +1 +2
 
J. Hifish 08.01.2022
Vähän niinkuin Michael Monroe laulaisi kasariballadia kera sifonkihuivien :-) On kyllä tuolloin ollut jo tuotanto hallussa. Ja mä sain vasta 90 -luvun puolella tascamin neliraiturin. Niitä äänityksiä ei valitettavasti kehtaa julkaista. Mukiin menevää menoa oli tämä pläjäys.
0   +1 +2
 
9
AnttiJ 08.01.2022
Nostalgiaa! Tulee ihan mieleen omat äänitykseni Fostexin 8-raidalle, paitsi että ne olivat huonompia. Mutta asiaan. Mainos ei tällä kertaa valehdellutkaan: biisi on ihan kelpo aikansa tuote ja paljastui mainioksi poppibiisiksi. Jopa laulustemmat soivat kunnolla toisin kuin aika monissa levyille asti päätyneissä esityksissä. Balanssikin on suorastaan yllättävän hyvä. Rohkenen epäillä, että kuulemme vielä jossain kohtaa biisin remixin.
0   +1 +2