Edge of Life

Dormancy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
[emzi] 30.12.2005
Ei perhana, kyllä on niin pirun hyvä laulaja!!:) Tulin oikeen hyvälle tuulelle ku kuuntelin!Ja siis muutenki kaikki toimii hyvin!Hyvä biisi.Ysi siitä :D
0   +1 +2
 
7
babydoll 08.03.2005
laulu oli loistava, muuten en oikee pitäny biisistä, jäin odottamaan jotai huipennusta tai jotai semmost. mut niinku sanoin loistava laulääni ja biisi ihan ok.
0   +1 +2
 
9
siiki 26.02.2005
Biisi alkaa erittäin rauhallisesti ja muuttuu heavymmaksi kun laulu alkaa mutta todella hyvää matskua taas.En tiedä tuliko muille mutta mulle tuli laulusta Nirvanan Kurt Cobain mieleen hirveästi.
Laulussa on käytetty delayta aika lailla mutta se kuulostaa kummiskin ihan hienolta.Laulajalla on todella hyvä laulunääni ja kun muukin setti eli basso,kitara ja rummutkin ovat kunnossa niin tässä on ysin paikka.
Toivottavasti laitatte uutta matskua lähiaikoina kun tämäkin on jo noin kohta vuoden vanha.
Mutta tsemppii vaan jatkossakin...

OHO!Huomasinkin juuri että Idoleissa/vaikutteissahan onkin Nirvana.
Heheh :)
0   +1 +2
 
8
Fugazi^ 20.01.2005
Ihan hyvänkuulista kamaa. Laulajallakin on tosi hyvä lauluääni. Nickelback tästä nyt eniten tuli mieleen...

Näkyillään 5.2 Seinäjoella!
0   +1 +2
 
9
BlackMind 18.12.2004
Nonni pojat. Ehkä se pitää munkin sitten vähän kommentoida :) Nuo sanat nyt oli tuollaset lyhykäiset mutta ei se nyt yhtään paha ollu. Se joka kerralla vaan kuulosti paremmalta biisiltä. Ja kyllä sitä kuuntelis koko päivän (vaikka Eetu nyt onkin ehkä vähän toista mieltä). Mutta Tietenkin sitä aina haluaa lisää kuulla. Ei muuta kun biisi biisin perään poijjaat, Sitten viimeistään kun siellä soundwalilla ootte käyny ja onnea nyt vielä siitä marrasrockin voitosra (vaikka siitä nyt onkin jonkin verran aikaa). Hyvä homma samaan tahtiin vain. Ja 9 ihan sen takia ettei kukaan nyt voi olla täydellinen.
0   +1 +2
 
Infernal Fear 12.04.2004
Laulajalla hyvä ääni. Delayn käyttöä voisi ehkä hiukan vähentää tuossa alkupuolen laulussa. Täähän on kelpo sävellys! Erittäin hyvä, että pysyy akustisena alusta loppuun. Ei muuta kun lisää biisejä väsäämään.
0   +1 +2
 
10
jukkasil 12.04.2004
Johan nyt!

Eilen kuulin veljeltäni puhelimessa, että pikkuserkkuri Eetu laulaa jossain bändissä ja sitten heti googlettamaan ja löysin bändin nimen/kotisivun. Tänään aamulla sitten tulin mikseri.netin etusivulle ja eiku perkele siellä komeilee saman orkesterin nimi uusien biisien joukossa!

Tämä Edge of Life kuulostaa tosi hyvältä, sovitus tietysti aika yksinkertainen, mutta voimaa löytyy!

T. Jukka Sillanpää

0   +1 +2
 
9
K. Vainio 12.04.2004
biisi on aivan loistava! ja paranis vielä enemmän jos laulu olis äänenvoimakkuudeltaan vähän rauhallisempi kertosäkeeseen asti ja sit siitä täysillä eteen päin.. mutta mikäpä minä oon mitään sanomaan... :)
0   +1 +2