Minuus

Sinus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kostiainen 05.01.2024
Laulu voisi olla vähän voimakkaampaa ja rajumpaa. Nyt tuo poikakuoroääni lähinnä vituttaa. Vaikkapa joku Marko Annalan tyylinen tyyppi vetämään niin olisi jo paljon parempi. Mutta eipä siinä.
0   +1 +2
 
Kitara 06.12.2023
Soittaaks Ville viel bändissä? Ei kuulosta ainakaan... Vähän varmaan muuttunu tyyli vuosissa. Aika hyvää konetta haettu taustojen päälle. Eihän tää korviin sattunut... Kaipaisin vähän Iggy and the Stoogesin rouheaa soundia pilaamaan lopun ennen fade outtia... Ihan hyvin soitettu biisi kasaan. Tykkään potkia taakse päin.
0   +1 +2
 
6
matti kutri 04.08.2023
Pop metalli?nyt on sekin kuultu,sanoisin hieman outo biisi
0   +1 +2
 
Begemot 24.02.2023
Todella hyvää soundia, varsinkin alarekisteri toimii. Sovitukseen oli nähty paljon vaivaa, sopivasti mutkaa ja muuntelua.

Läpisävelletty ja hyvä sävellys onkin. Vaatisi ja kestääkin useamman kuuntelukerran. Sanoituksissakaan ei ole huomauttamista, mutta siinä puolella ehkä jäi omiin mieltymyksiin jokin tarttumapinta löytymättä.

Juuri tälläiseen musiikkiin haluankin törmätä mikserissä.
0   +1 +2
 
Snacke 06.01.2023
Instrumentaatio on kuin Woody Allenin casting, olenaiset löytyy ja toimii yhteen. Olisi pitönyt tajuta nimestä että suomea tulee, mutta silti yllötyin kielivalinasta positiivisesti. Kuin introspektiivinen pisara & lammas.
0   +1 +2
 
8
Biisistä tulee mieleen MEW, hyvää meininkiä kyllä! Voisi olla vaikka Mewin biisi tosiaan.
0   +1 +2
 
7
aarof 21.12.2022
Ok-tuotantoa, ja Pave Maijastyyliä. Sävellys ei kyllä erityisesti sytytä, eli se ei liene hyvä. Introsta lähtien on outo "laahaava" komppi, mistä en pidä. Sävellyksessä ja kertsissä (jos löysin sen) ärsyttää se, että ne on koko ajan pelkkiä pitkiä nuottia, ja huutelua sinne tänne. Ei ole siis mietitty biisin markkinoinnillisuutta, eli sitä, mikä olisi hyvä kertsi ja kuulostaisi hyvältä, vaan on menty helpon kautta. Biisin pituus on hurja, lähes 5 min. Intro on 50 sek, eli sekin on pitkä odotus. Menisin pikemmin asiaan ja tekisin kompaktin tarjoilun, jossa asiat selviää nopeammin. Nyt tää hienostelu putoaa Kiasman taustamusaksi.
0   +1 +2
 
9
Paxor 04.11.2022
Tosi hyvät soundit, kitarat ja basso sekä rummut omaa hyvin munaa ja selkeyttä. Laulusaundi on hyvä ja pehmeä ja lauletukin hyvin vireessä!

Hyvää modernin kuulosta Suomirokkia! Kyllä tätä kuuntelee oikein mielellään!
0   +1 +2