Pikakelaan

Jarkko Kuoppamäki Band

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
nicoar 29.08.2004
Jotenkin tulee mieleen Foo Fighters ja "there is nothing left to lose"-levy (soittotyyli ja meininki). Lauluosuuksissa pientä Egotrippi-henkisyyttä ehkä?

Pitää toivoa, ettei tää biisi pääse koskaan radiolevitykseen. Toi pääkohta jää meinaan aika herkästi päähän soimaan! ;) Heh...
0   +1 +2
 
8
Baarimikko 25.08.2004
Tämähän kuulostaa mukavalta, välillä vähän erikoisempia ratkaisuja. Toisaalta en kyllä tämmöistä varmaan kovin paljon tulisi muuten kuunnelleeksi, mutta ehkä tätä voisi luonnehtia sanoin "Absoluuttinen nollapiste kohtaa Kolmannen naisen"?
Soittoa kun vielä hieman petraisi ja elävöittäisi, niin vot. Ja biisin sanomahan on ihan hyvä - ei ihmisillä pitäisi olla niin kova kiire koko ajan.
0   +1 +2
 
8
Soulburn 24.08.2004
Kertsi potkii kyllä mukavasti persuuksille. Tosin detaljeille en aivan lämmennyt. Kyllä suomenkieli pitäisi pyrkiä pitämään suomena. Laulajalla on kaunis ääni mutta ei erotu tarpeeksi massasta. Loppu tauko ja uusi nostatus kertsiin oli kyllä varsin maukas.
0   +1 +2
 
8
tpsycho 24.08.2004
mukavia sonic youth vivahteisia juttuja :)
toimivaa tavaraa, vaikkei ihan mun tyyppistä musaa.
0   +1 +2
 
7
Pitk 24.08.2004
Sanoituksessa on ideaa, laulu voisi olla lujemmalla, ettei tarvitsisi pinnistellä saadakseen tarinasta selvää. Kokonaissoundi on aika mutainen. Harmitonta poppista.
0   +1 +2
 
8
Samu2 24.07.2004
kuulostaa kiintoisasti anssikelan & joremarjarannan hybridiltä, ja vaikka kummaltakin tuntuvat olevan mukana nimenomaan ne hyvät puolet niin vaikutelma jää silti hiukan sinne keskiviivan alle. Biisi itsessään on erinomaisesti miksattu ja äänitetty, mutta uutuuksia se ei erityisemmin tarjoile, sen sijaan alkaa miettimään muita asioita ja biisi jää vain soimaan taustalle omiaan. Vaan eipä tässä maailmassa tarvi aina kaikista oudoin ja omalaatuisin ollakaan menestyäkseen ja pärjätäkseen, vaan uskoisin että tällä korvaa miellyttävällä radiorockilla tullaan hyvällä tuurilla menemään vielä ihan pitkällekin. Tässä maassa kun aina riittää tilaa rehellisen suomenkielisen kitaramusiikin esittäjälle!
0   +1 +2
 
10
Michikawa 24.07.2004
Wautsi, hienot harmoniat ja kuljetukset! Hyvä hyvä, tällaista on aina kiva kuulla! Perinteiseen biisirakenteeseen saa aina mielenkiintoa tämäntapaisilla irtiotoilla. Yhteissoitto skulaa todella hyvin ja soundimaailma on muutenkin onnistunut ja hyvin äänitetty. Laulajalla on sopivan persoonallinen ääni ja meininki tuo mieleen aika paljon Egotripin.

Loistomeininki, hyvä jätkät!
0   +1 +2
 
7
Zachary 24.07.2004
Sanoitukset kaikessa arkisuudessaan miellyttivät, vaikka sisältivätkin joitain kömpelyyksiä (kuten kertosäe). Laulajalla on ääntä ihan kuten orkesterillakin on soittotaitoa. Tämä musiikki uponnee varttuneempaan yleisöön keikoilla melkoisen hyvin. Tuosta valelopetuksesta iso plussa!

Se suoruus, helppous ja (allekirjoittaneen mielestä) valmiiksi pureskeltu meininki, jota tämä kappale on pullollaan, ei vain iske meikäläiseen. Ei yhtään. Oli orkesteri soittotaitoinen eli ei, tai oli laulaja asiansa osaava eli ei, se on yksi ja sama jos biisi on samanlaista huttua kuin kymmenet muut Yle Ykkösen soittolistoilla esiintyvät artistit.

Se on siinä ja siinä, että tulisiko minun antaa tälle kappaleelle arvosanaa, mutta suurena hyvän Suomi-iskelmän ystävänä päätän antaa seiskan. Tekniikan puolesta tätä vetoa ei voi haukkua mutta eipä voi sävellyksen osalta kehuakaan.
0   +1 +2
 
7
ÄSSÄ poika 24.07.2004
Kuulostaa todellisen ammattilaisen tekemältä,eikä miltään wcssä nauhoitetulta wanna be musiikilt.Biisi ei oo kyllä mikään yllätykselline,sellasta yleistä rockin tapaista.
Tosi rento biisi muuten,rauhoittaa kivasti!
0   +1 +2
 
7
Einsteins 26.07.2004
Ihan mukava kitarajuttu tuossa a-osassa, mutta muuten biisi ei oikein viehätä. Soundi sen verran suttunen, että laulajan ääni suttantuu kitaran sekaan ja vie jotain pois. Aika perussuomiradiorokkia jolla saattaa olla tulevaisuutta siellä, mutta ei minun astonissa.
0   +1 +2
 
Some-One 26.07.2004
hmm.. aika tavallinen rock-biisi. tällaisia samantapaisia alkaa jo olla ihan liikaa. mutta ei tuossa soittamisessa ja laulajan äänessä mitään vikaan sillä tavalla ole. peruslinjaa.
0   +1 +2
 
8
Averell 28.07.2004
Harvoin jaksaa kuunnella sanoja... nyt jaksoi ainakin aloittaa. Taustakuviot jotenkin tuhnuisina tossa miksauksessa, mutta kyllähän tuo toimii. Melodisesti ihan mielenkiintoista eloa säkeistöjen välissä. Laulu ehkä parani biisin mittaan tai sitten mä vaan totuin siihen. Ennen kertoa sävellajista poikkeava kuvio - aina hyvä, herättää kuulijan. Kyllä tää futaa
0   +1 +2
 
9
zood 29.07.2004
Perus suomirokkia eikä kuitenkaan, ehkä keskiluokkaa parempaa sellaista. Hyvät sanat, ehkä olen niin kyllästynyt niihin älä jätä minua ja tule takaisin sanoituksiin. Ja nuo väliosat on hauskoja vaikka jollaintapaa voisivat olla kurinalaisempia. hyviä detaljeita :D
0   +1 +2
 
9
Badmad 29.07.2004
Suomirokki toimii aina joskus ja nytkin ollaan lähellä. Bändi osaa soittaa ja laulajalla on hyvä, joskin aika tutun kuuloinen ääni. Soundit kohdillaan, pientä puuroa ehkä tossa komppikitarassa. Sanoitukset toimivat varsin hyvin kertsiä lukuunottamatta, jossa mennään vähän tekemällä tehdyn kuuloisesti. Säkeistöjen välit tarjoavat kivoja suomirokille epätyypillisiä sointukuvioita.. plussaa plussaa. Itse olen vaan aina tykännyt melankolisemmasta matskusta suomeksi laulettuna ja tässä mennään ehkä hieman liian pirteällä otteella. Biisiähän se ei huononna tippaakaan ja hyvä kipale tämä kyllä on!
0   +1 +2
 
9
Top-M- 22.04.2004
Toi B-osa on sairaan siisti. Itse kertsi vähän pettymys mutta muuten hyvä.
0   +1 +2