Follow Me

Beatcontrol

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Drakmin 14.03.2005
Melodian soinnuista tulee mieleen Jarren sävelmät. Piristävää ja raikasta trancea, iloista mutta haikeaa. Soundeista ei tarvitse edes mainita, saa olla aika nirso jos ei kelpaa tällainen taso. Yllättävän monipuolinen trancebiisiksi.
0   +1 +2
 
9
mindtrick 21.05.2004
Erittäin hieno melodia ensinnäkin. tasan kolmen minuutin kohdalla alkava kohta nosti nostalgisen hymyn huulille - rumpuluuppisample(?) oli ihanan tutun kuuloinen omilta alkuajoilta. :) Kappaleesta juontuu myös vahvoja mielleyhtymiä vuosien '96-'98´klubitranceen(/danceen). Elikkö EHV. (Ei Hassumpi Viritys)
0   +1 +2
 
9
FienDi 21.04.2004
Ilmankos meloodia kuulosti tutuhkolta. Joop, hyvin tahkoaa kyllä - tätä lisää!
0   +1 +2
 
9
mr. J 15.04.2004
kyllä vähän isompikin lapsi vois bailaa posliini kaupassa sen verran hyvä meininki oli biisissä päällä... :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.04.2004
Mukavan menevää musiikkia, sopisi hyvin tanssilattialle, mutta uppoaa meikäläiseen ihan näin kuulokkeet päässä fiilistellenkin. Melodiasta pidin itse, hyvä melodialinja on tähän keksitty ja sounditkin kuulostavat mukavilta, ja tuo sahauksen soundi on varsin raikkaan ja hyvän kuuloinen. Rummut ovat ihan hyvät, mutta kick jää melko tehottomaksi, joten lisäteho siihen ei olisi pahitteeksi. Hihatteja on ihan mukavasti siellä, clap-soundi sopii myös ihan hyvin muiden soundien sekaan. Rakenne myöskin hyvin kunnossa. Kaiken kaikkiaan tämä on kyllä varsin hyvä biisi, ja tehokkaampi kick olisi tehnyt siitä vieläkin paremman, mutta kyllä uppoaa meikäläiseen ihan näinkin. Selvä 9.
0   +1 +2